שני עובדי היי-טק ש"נקרעו" בעבודה ולא הצליחו אף פעם לקחת חופש ישבו וחשבו איך לצאת לחופש סוף סוף.
פתאום אחד מהם פתאום הרים את הראש מהמחשב ואמר : "‏הי, יש לי רעיון איך אפשר לארגן קצת חופש מהעבודה".
"‏איך?", שאל אותו העובד השני.
במקום לענות לו, העובד הראשון הסתכל סביב, בדק שהשטח פנוי, קפץ על השולחן שלו, בעט באחד מהריבועים בתקרה, ונתלה הפוך עם הראש למטה.
תוך שניות הגיע מנהל מישיבה סמוכה לחדרם של שני העובדים.
הוא ראה את העובד תלוי מהתקרה, ושאל אותו מה נראה לו בדיוק שהוא עושה "‏אני מנורה", ענה העובד.
"‏נראה לי שאתה צריך קצת חופש", נבח המנהל. "‏לך הביתה עכשיו, ואני לא רוצה לראות אותך כאן במשרד לפחות ביומיים הקרובים, הבנת?!".
"כן, אדוני", ענה העובד, קפץ מהצינור, כיבה את המחשב ויצא.
העובד השני מיד קם אחריו והתחיל לארוז.
"‏ולאן נראה לך שאתה הולך?", שאל אותו המנהל.
"‏הביתה. אני לא יכול לעבוד בחושך".

איזה כושי הולך ברחוב פתאום מצא בקבוק. לפתע יוצא לו שד מהבקבוק ואומר לו תבקש שתי משאלות ואני אגשים לך אותן...
הכושי חושב חושב חושב פתאום אומר לשד: מצאתי.
אני רוצה להיות לבן ושבחורות ישבו עלי!!
בא השד והפך אותו לאסלה...

איזה אחד יושב בבית קפה והוא חייב ללכת לשירותים, הקפה שלו עדיין כמעט שלם והוא עדיין לא שתה, הוא ישב בבית הקפה לבדו והוא לא רוצה שהמלצרים ייפנו לו את הקפה, או שמישהו ישתה ממנו, אז הוא תלה מדבקה ירקתי בקפה ! הלך לשירותים וחזר וראה שמתחת למה שהוא רשם רשום : גם אני ירקתי..

אחד מהשרים בממשלה הלך עם שומרי הראש לו, ובדרך לכנסת הוא הרגיש שהוא חייב לחרבן, מכיוון שלא היה שם שירותים ציבוריים, והוא לא הצליח להתאפק והתחיל להיות לחוץ ואמר לראש שומרי הראש שלו שיש לו שלשול והוא חייב עכשיו ללא דיחוי, השומר אומר לו שילך מאחורי השיחים והוא יבדוק שאף אחד לא יגיע, אחרי כמה דקות השר צועק לו : אבל אין לי נייר טואלט, אז השומר אמר לו אז תנגב בשטרות של כסף, אחרי 2 דקות השר יוצא משם כולו מלה בחרא, השומר מתרחק ממנו ואומר לו : מה קרה לך ? אז הוא ענה לו : לא היו לי שטרות, היה לי רק מטבעות..

לאישה אחת היה בעל שהייתה לו עין מזכוכית, הוא הלך לישון ושם את העין בכוס מים שלידו, בבוקר היא קמה ושתתה בטעות את הכוס עם העין, במשך היום היא סבלה מכאבי בטן והלכה לרופא, הוא ביקש ממנה שתוריד את המכנסיים ואת התחתונים, הוא הסתכל על התחת ואמר : בחיים לא ראיתי דבר כזה, הרבה פעמים הסתכלתי על תחת אבל בחיים לא ראיתי תחת שמסתכל עליי בחזרה !