בסוף סתם היתה נסיעה טובה S:
בדיוק בשבוע שהייתי שם פורשה השכירו את המסלול והעבירו קורסים לבעלי פורשה או מכוניות של הקורס (הקורס עם מכונית שלהם עולה משהו כמו 1000 יורו יותר, תלוי ברכב).
ישבתי בערך 10 דקות באזור של הפיט סטופס ורק ראיתי את הפורשות טסות להן על 270 קמ"ש בישורת.
מחוץ למסלול עמדו הרבה מכוניות מעניינות, אני יעלה את התמונות מחר או יותר מאוחר. עמדו שם 2 למבורגיני, כל מיני 911 (הרבה טורבו, 2 GT1 וGT3 RS שלא הספקתי לצלם). גם עוד כמה מכוניות שלא רואים הרבה כמו VW פייטון.
במקום לעלות על המסלול, הבעלים של המסלול לקח אותנו לסיור בכל האזור בזמן שאנשי הקורס היו בהפסקה. התחלנו במסלול עצמו-הבעלים לקח את הSafety Car של המסלול (סיאט לאון קופרה) ועשה כמה הקפות תוך הסברים על חלקים מהמסלול. בישורת הארוכה של ה Start\Finish הגענו ל220 קמ"ש והאוטו לא נראה במאמץ מיוחד והיה דווקא מאוד שקט חחח.
אחר כך עשינו סיור בכל הבניין, המקום הזה פשוט מטורף. בחדר של המסיבות\אסיפות עיתונאים היה מקום לבערך 700 עיתונאים.
אחר כך נסענו לאזור הישן של המסלול, שהיו שם שאריות של מסלול ישן משנות ה30 שבו היו תחרויות בין הפורמולה לאינדי-קאר האמריקאי, על מסלול בצורת אליפסה. הדבר המטורף שם היה שאיפה שהיינו זה היה פניה, והכביש עומד על זוית של בערך 40 מעלות בשיא הפניה (יש תמונות).
אחר כך סתם הסתובבנו קצת, בנאדם מאוד נחמד ודיי התפלאנו שהבעלים של המסלול עשה לנו סיור כל כך ארוך ובסבלנות והיה כל כך נחמד.
פעם הבאה אני אדע לתכנן יותר טוב, גם הפעם יש איש קשר מבפנים.
וגם כמובן יש את המכוניות של מילאנו, שאת היפות יותר איכשהו הצלחתי לא לצלם כי הייתי באוטובוס\מונית וכו'.
הרשימה:
לוטוס אקסיג' S
פרארי F430
פרארי 599
מזראטי Quattroporte-בערך 4-5 כאלה
אאודי RS4 גם סדאן גם סטיישן
פורשה GT2 שהייתה בערך 100 מטר מהאוטובוס אבל עדיין עשתה רעש של מטוס בינוני (כנראה מכונית מסלול\מירוצים)
מזראטי Gran Turismo
אופל GT מדהימה שהיתה ליד המלון
בנטלי Continental GT
בנטלי Arnage
יצא לי גם לראות אלפא Mito אחת, אוטו מדהים
חוץ מזה, כמות הפיאט 500 ומיני קופרים (בערך חצי הם קופר-S) שווה לכמות המאזדה שיש פה.
תמונות בהמשך (אין הרבה)

.
)

ציטוט ההודעה