יש חלק פה שמצביעים היום באח הגדול חלק לא? מי שכן מי אתם רוצים שישאר? ומצביעים לו? אני בעד צבר והוא כל כך חמוד ואני צופה לפעמים ויהיה משעמם אם ילך, אני מעדיפה שנסה שהתנהגה מגעיל תלך! אז אם אתם רואים ואתם לא חושבים להצביע,בבקשה תצביעו לצבר שדי חשובה, כ אני י אוהבת התוכנית.. ומי שיכול גם בשאר הפלאפונים בבית גם להצביע, כל הודעה זה שקל בלבד כלום.. ואני חייבת שתעבירו הלאה אם מישו יכול להצביע לו, כי יש חלק שאוהבים אותו.ו גם יש כאלה שאוהבים את התוכנית ורוצים שישאר אבל הוא בטוח תהיה לו פחות הצבעה מכולם מי מה שנדמה, אז כדי שישאר צריכים להצביע לו, אם אתם גם עוקבים אחרי התוכנית הזאת, בוודאות הוא הולך. ראיתי סקרים באינטרנט שמי שאתם רוצים שישאר ואז פחות יצבעו לצבר מקום אחרון וונסה מקום ראשון רוצים שהיא תשאר וגם היום בתוכנית הבוקר קרן וערן היום בערוץ 2 וערן אמר שלדעתו צבר לצערו ילך ואני יודעת שזה יקרה ואם הוא ילך יהיה משעמם תחשבו על זה!!!!!, צריך שהוא יהיה עם כולם נגד החדשים, אז בבקשה תסמסמו לו מהפלא שלכם ומכל הפלאפונים בבית ותבקשו מחברים גם במסן גם שיסמסמו לוף אם הם יכולים בכלל. צריך לסמס לו שישאר עם הספירה 3 למספר 2020 שלא ילך, כי היום יסגרו ההצבעות ואני חושבת שהוא ילך בסוף, עם כרגע מעט הצבעות.. אז אפשר לבקש ממכם ת'טובה הזאת? ואני יודעת שחלק יגיד כן כן ולא יצביע בסוף, אז מי שבאמת יכול לעזור ולהצביע עם כמה שיותר מכשירים בבית ולבקש מחברים וזה, העיקר שיהיה לו הצבעות אפילו אם כל אחד יצביע פעם אחת עם בפלא שלו, איך שיכול, כי יש פלאפונים של כל המשפחה אפשר גם למי שיש בטלפון של בזק טלפון שנתמך עם SMS אפשר גםם השליחה היא שקל שזה כלום ואפשר כנראה להצביע לאותו מתמודד כמה פעמים תעשו זאת, כי הוא ילך תאמינו לי אני יודעת מה שאני חושבת. אז תעזרו ותשאירו אותו ותודה מראש לאביווווווווווו ווווווו