אוקיי ,
אז הגעתי למשימה שאני צריך לשרוף בית .
ולהרוג אנשים, ולהציל בחורה.
אז עשיתי ה-כ-ל .
ומידי פעם אני יוצא איתה לדייטים , אני לא יודע לאן לקחת אותה,
ואיך להגיע איתה למצב של מין .(:
תודה
אוקיי ,
אז הגעתי למשימה שאני צריך לשרוף בית .
ולהרוג אנשים, ולהציל בחורה.
אז עשיתי ה-כ-ל .
ומידי פעם אני יוצא איתה לדייטים , אני לא יודע לאן לקחת אותה,
ואיך להגיע איתה למצב של מין .(:
תודה
|
|
נובאמת ,
אתם רציניים ? 31 צפיות ו0 תגובות .
אתם ממש עוזרים פה ><
א. לפעמים אתה צריך לקחת או לבאר שזה ממש קרוב לבית פתח תפתח תמפה ותראה כוס יענו אלוכהל ויש לך חנויות אוכל שהיא רוצה לפעמים שתקח אותי
ב. לזיין לה תצורה? אתה צריך להגיע לרמה מסויות של יחסים איתה זה עולה כל דייט ותנשק אותה לפעמים ב..caps lock או shift
אחי כדי לזי** אותה אתה צריך לצאת להרבה דייטים ולהסיע אותה באוטו ובלאגנים ולבסוף היא כבר זמין אותך..
בשביל להגיע לרמה של יחסי מין אתה צריך לקחת אותה להרבה דייטים.
יש כמה סוגים של דייטים: (בפירוט הבא אני מתייחס לחברה הספציפית שלך,דניס)
דייט רגיל- אתה פשוט לוקח אותה למסעדה כמו:פיצה,המבורגר,בר.
אל תיקח אותה למסעדה(סימן של מזלג וסכין) ואל תיקח אותה לגלידה(סימן של גלידה בכוס) בגלל שהיא לא תהנה שם.
דייט מהנה-ברגע שאתה מגיע לרמה די גבוהה של יחסים,דניס תרצה שתעשה לה דייט מהנה ומיוחד.
בדייט הזה אתה צריך לנסוע מאוד מהר(היא קצת משוגעת) ולתת לה לעשות קצת drive by (לירות על כנופיות אחרות שבשביל זה אתה צריך לנסוע לאט לידם).בצד יופיע לך מד שאומר לך כמה היא נהנת.
המטרה שלך היא לגרום למד להתמלא עד הסוף ואז אתה לוקח אותה הביתה.
דייט מועדון ריקודים-זה דייט של יחסים גבוהים מאוד. בדייט הזה אתה צריך לקחת אותה למועדון ריקודים(נראה לי סימן של עיגול כחול כזה).כשתכנסו אתה צריך ללכת לחישוק האדום ואתם תתחילו לרקוד,ואתה צריך להפגין את כישורי הריקוד שלך. המשימה שלך היא להרוויח מעל 2500 נקודות וככה היא תאמר לך שהיא נהנתה בדייט שלה.
היחסים של קארל ודניס משתנים בהתאם לדייטים שלהם.
לאחר שמד היחסים עולה אתה תוכל לנשק את דניס יהיו דייטים יותר מגוונים,אתה תקבל את המפתחות לאוטו שלה ואפילו אתה תוכל לקיים איתה יחסי מין.
מקווה שעזרתי לך!
נערך לאחרונה על ידי ramadaf22; 20-11-2008 בשעה 21:03.