ספויילרים מראו האחרון לא בלבן! ספויילרים מהקלטות סמאק בלבן
אין כותרת
אין כותרת
אין כותרת
אין כותרת
אין כותרת
אין כותרת
אין כותרת
אין כותרת
אין כותרת
*מאי יאנג שהיתה בראו לפני יומיים לא נפצעה אחרי הרול אפ שעשו עליה למרות שהיה לה קצת קשה לקום.
(בגיל שלה כל נפילה קטנה יכולה להיות מסוכנת)
*השנה הטרביוט לחיילים יצולם בדצמבר מבגדד עירק וישודר בערוץ NBC ולא בערוץ USA (שזה הערוץ של ראו) ב20 בדצמבר
*14,000-13,000 אנשים היו באולם של ראו לכבוד הפרק ה800
*ג'ים קורנאט שעבד בעבר בWWF והיה מנהל OVW אמר על וינס משהו בראיון:
"האם ראית את שוק המניות בזמן האחרון?? וינס כבר לא מיליארדר. אפילו לא מיליונר. אני יקריב כל אגורה שיש לי ואפילו יקצוץ את הדשא של השכן שלי כדי לראות את וינס מרושש ועני בלי שקל.
*כל מיני דברים שהיו בראו שלא שמים לב אליהם:
-במהלך הפרומו של DX שהם אמרו suck it מיז ומוריסון הפריעו באמצע המילה ונכנסו לזירה
-רנדי אורטון קיבל הרבה פופים אחרי הבעיטה שנתן לטד דיביאסי
-טאז אירח את הקיס קאם
-לא היו קרבות חושך
- הכי הרבה פופים לפי סדר : 5. ריי מסטריו. 4. בטיסטה. 3. ההארדיז. 2. DX. ו1. טייקר
גם שיין מקמהן קיבל הרבה מאוד פופים מהקהל.
- הכי הרבה היטים:. 5. כל פעם שהראו על המסך סרטון של סינה הקהל צעק בוז. 4. מיז ומוריסון. 3.מייק אדמלי. 2. JBL. ו1כריס ג'ריקו
*הרייטינג של הפרק ה800 של ראו הוא 3.0 שזה עלייה מהשבועות האחרונים (2.9). השעה הראשונה עשתה 2.7 והשעה השניה 3.2 והשעה השלישית 3.3 (זה כולל פרסומות אצלם 3 שעות. בהורדה אצלנו זה שעתיים.).
*מחר UFC יערכו מסיבת עיתונאים לכבוד הקרב של ברוק לסנר ורנדי קוטור ב15.11.
*ספויילר מסמאק :לא נקבע רשמית אבל ככל הנראה לפי מה שביג שואו אמר לטייקר שהוא מאתגר אותו לקרב בסדרת ההישרדות זה יהיה קרב ארון קבורה וכריזו עליו רשמית בWWE.אחרי השידור של סמאקדאון והקרב יהיה בסדרת ההישרדות
סוף ספויילר.
תפציצו

ציטוט ההודעה