מספר אמני מטאל ידועים הגיבו לאחרונה על בחירתו של Barack Obama לנשיאות ארה"ב:
Scott Ian, גיטריסט להקת Anthrax מסר: "היום היה יום מעולה לאמריקה, Cheers חברי, לעולם טוב יותר!"
Chris Cornell: "יש לי תחושה עזה של הקלה, אני מרגיש בר מזל להיות חי ועד למה שקרה בארה"ב בחודשים האחרונים. מבחינה היסטורית, אנחנו היינו זקוקים לזה, אני הייתי זקוק לזה..."
Phil Rind, סולן להקת הת'ראש הוותיקה Sacred Reich: "זה נגמר, יש הכרעה בבחירות, הציבור האמריקאי דיבר בקול רם וברור, ו-Barack Obama יהיה הנשיא הבא. הרבה חיכו שמונה שנים ארוכות ליום הזה, סבלנו במהלך שתי קדנציות חשודות ומאכזבות בשעה שבוש עושה טעויות הרסניות, הרס חיי מיליוני אזרחים שם את חיי הגברים והנשים הלוחמים שלנו בסכנה בגלל שקר והרס את התדמית של אמריקה בעיני העולם..."
Trey Azagthoth, גיטריסט להקת Morbid Angel: "אף פעם לא התעניינתי בפוליטיקה, ולהקתי לא הייתה קשורה לזה, אבל תמיד תמכתי בחיים. ולגבי החיים אני מרגיש חייב לומר משהו. Barack Obama נהדר, צפיתי בכל העניין מקרוב במהלך החודשים האחרונים, וראיתי בו את הניצוץ הזה שאני יכול כל כך להזדהות איתו. הוא באמת מייצג שינוי אמיתי וזה לא סתם הייפ מנופח... זה די מצחיק, תמיד הייתי בעניין של הצבע הכחול - גיטרות כחולות, כוכבים... והבן אדם המדהים הזה מגיע מהמפלגה הכחולה."
קרדיט למטאליסט

ציטוט ההודעה