1.עשרה כושים קטנים מטיילים ביער ולפתע מופיע מולם פיית היער שאומרת להם שלכל אחד מהם תינתן משאלה אחת, הם נעמדים בשורה והיא שואלת את הראשון מה הוא רוצה, והוא עונה שהוא רוצה להיות לבן, היא נוגעת בוא והוא הופך להיות לבן, ככה גם עם השני והשלישי, והעשירי צוחק ושמח, וככה היא עוברת כל אחד מהם והאחרון העשירי כל פעם שהיא מתקדמת עוד אחד נקרע מצחוק יותר ויותר, בסוף כשהיא הגיע אליו אחרי שכולם ביקשו להיות לבנים היא שואלת אותו מה הוא רוצה והוא ענה לה : אני רוצה שכולם יהיו שחורים בחזרה !

2.שני דייגים שטים בנהר ודגים דגים, ועוברים מתחת לגשר, מעל הגשר התקיימה בדיוק לוויה של אישה מתה, ולפתע כשעברו בדיוק מתחת לגשר קם אחד הדייגים נעמד הוריד את הכובע והביט למטה כל הזמן שהיו מתחת לגשר עד שעברו אותו, שואל אותו השני : לא ידעתי שאתה כל כך רגיש, אז עונה לו זה שעמד : מה אתה רוצה, היינו נשואים הרבה שנים ..

3.פסיכולוג, פוליטיקאי ומהנדס קיבלו גזר דין מוות בבית המשפט, תופסים את הפסיכולוג ושמים את הראש שלו בתוך החבל, מזיזים את הכיסא אבל הקרש שהחבל היה קשור אליו נופל והוא ניצל, אחרי זה לוקחים את הפוליטיקאי וגם אצלו ברגע שהם קושרים לו את החבל לצוואר ומשחררים את הרצפה תחתיו הקרש שמחזיק אותו לא עומד בלחץ והוא ניצל, לבסוף מגיע המהנדס ורגע לפני שמשחררים את הכסא מתחת לרגליו הוא אומר : רגע, אני יודע מה הבעיה !

4.רוסי וישראלי צריכים לחרבן, מטיילים ומגיעים לשירותים ציבוריים שעליהם רשום : כאן גם שומעים מוזיקה וגם מתפנים, הרוסי נכנס שם שני שקל, יוצא ואומר שממש אחלה שם, שהוא גם התפנה וגם שמע מוזיקה ברוסית, הישראלי נכנס, כעבור כמה דקות הוא יוצא כולו מסריח מחרא, שואל אותו הרוסי : מה קרה לך ? אז הוא ענה : באמצע החרבון שמו לי את התקווה והייתי צריך לעמוד !

5.ילד אומר לאמא שלו : אמא, מתי נגיע לאמריקה ? אז אמא שלו עונה לו : שתוק ותמשיך לחפור !

6.איזה טייס כורדי אחד שטס עם המדריך שלו ביצע נחיתה, אחרי הנחיתה שהוא ביצע המדריך היה כולו חיוור והכורדי אמר לו : בחיי, כמה שהמסלול הזה קצר, אז המדריך אמר לו : שמת לב אבל כמה רחב הוא ?!

7.מורה שנמצא בכיתה רועשת מתעצבן וצועק בכל הכוח, שיקום מי שמטומטם ומדבר, כולם יושבים בשקט ורק אחד קם, שואל אותו, מה אתה מודה שאתה מטומטם, אומר לו, התלמיד, זה לא זה, פשוט לא נעים שאתה עומד לבד..

8.איזה שמן אחד נכנס למסעדה ניגש למלצר ומבקש תפריט, לאחר שהוא מקבל אותו, הוא מתיישב על כיסא ומסתכל על התפריט, לאחר 20 דקות, הוא קורא למלצר ואומר לו : בסדר.

9.בחור רץ כהרגלו בפארק, לבסוף מתעייף ומתיישב ליד איזה בחורה צעירה ויפה, לפתע היא פונה אליו ואומרת לו, יאללה נרדם לי התחת, אז הוא אומר לה, תאמיני לי שאני יודע, שמעתי אותו קודם נוחר..

10.בחורה באה לבעלה ומתלוננת ואומרת לו, כבר הרבה זמן שאתה לא מדבר אליי יפה לא מפנק אותי לא קונה לי כלום, תגיד לי איזה מילה חמה, הסתובב אליה הבעל ואמר לה : תישרפי !

11.מגיע ביקורת למפעל ספירות מלאי, בא הפקח הראשי לאחד הרוסים שעובדים שם ואומר לו, מה תפקידך פה ? מסתובב הרוסי, בחור ענק גדול עם עיניים קרות, מתסכל על הפקח ואומר לו, אני מזיין מתים ! הפקח בורח כל עוד רוחו בו, מנהל המשמרת מתחיל לרוץ גם הוא ניגש לרוסי ואומר, כמה פעמים אני אומר לך ? ממיין זיתים לא מזיין מתים !

------------------------------------------------

1.מורה למתמטיקה השקיע הרבה בתלמידים שלו, נשאר שעות נוספות, הכין את כל השיעורים כמו שצריך, התייחס לכל אחד וענה על השאלות לכולם, יום אחד הוא ערך מבחן בכיתה של מחצית השנה וכשהוא בדק את המבחנים הוא ראה שאחד הילדים לא ענה על שום דבר נכון, הוא כל כך התעצבן שכתב על המבחן חמור ! יום אחרי זה בא התלמיד למורה ואמר לו : המורה שכחת לתת לי ציון, יש רק את החתימה שלך פה !

2.מרצה במכללה אומר שרק מטומטמים בטוחים בעצמם, אז אחד הסטודנטים שאל אותו : אתה בטוח ? אז המרצה ענה : במאה אחוז !

3.שני משוגעים מתכננים לחטוף מטוס, הם מגיעים לשדה התעופה ומסתכלים על המטוס, אז אחד מהם אומר לשני : אבל המטוס כל כך גדול, איך נחטוף אותו ? אז השני ענה לו : אל תדאג כשנהייה בשמיים הוא יהיה מזה קטן !

4.רוסי אחד נכנס לתוך באר ומבקש מהברמן משהו חריף, מוזג לו הרבמן קצת וודקה, הוא שותה, הולך הביתה חוזר יום למחרת ואומר לברמן שזה לא מספיק חריף, הברמן מתעצבן לוקח אלכוהול 100% טהור מערבב אותו עם ארק, ומוזג לו, הרוסי שותה הולך הביתה חוזר יום למחרת ואומר שזה לא היה מספיק חריף, נותן לו המוכר את הבקבוק של ה-100% טהור הרוסי שותה הולך וחוזר יום למחרת ואומר שלא מספיק חריף, הברמן שכבר לא יודע מה לעשות לוקח חומצה כימית ונותן לרוסי, יום למחרת חוזר הרוסי והברמן שואל אותו : היה מספיק חריף ? אז הרוסי ענה : כן, אבל מתי שעשיתי פיפי כל האסלה התפוררה !

5.בלונדינית נכנסת לתוך ספרייה ניגשת לספרנית ואומרת לה : אני רוצה שתי מנות המבורגר וקולה אחד ! אז הספרנית אומרת לה : איפה את חושבת שאת נמצאת, כאן זה ספרייה ! אז הבלונדינית אמרה שהיא מצטערת, ניגשה קרוב יותר לספרנית ולחשה לה : אני מזמינה שוב את מה שביקשתי !

6.יום אחד בירושלים עלתה על מונית בחורה חתיכה מאוד, הנהג כל הזמן הסתכל עליה ולא הוריד ממנה את העיניים, היא שמה לב לזה, אז כשהיא ירדה והוא ביקש תשלום היא אמרה לו : אם אני אראה לך איפה הוציאו לי את האפנדיציט, אני אוכל לא לשלם ? אז הנהג חשב רגע התלהב ואמר כן ! אז היא הצביעה לכיוון הר הצופים - הדסה ואמרה לו : שם !

7.שתי בלונדיניות שאיבדו את דרכן ביער הגיעו לצוק גבוהה, אבל כל אחת הייתה בצד השני של הצוק, אז אחת מהן אומרת לשנייה, איך אני אגיע לצד השני של הצוק ? אז השנייה ענתה לה : מפגרת, את כבר בצד השני !

8.עושים שיחה בין האסירים בכלא, וכשנשאלים האסירים אם הם חושבים שאשתם תבגוד בהם, רובם עונים שכנראה שכן, כי יש להם כמה שנים בפנים, פתאום אחד עם 10 שנים בפנים אמר שהיא לא תבגוד בו, אז שואלים אותו : איך אתה כל כך בטוח ? אז הוא ענה : דבר ראשון היא בחורה טובה ונאמנה, דבר שני היא מאוד קשורה אליי ואוהבת אותי, והדבר השלישי : גם היא בכלא !

9.איזה זקן בן 70 מגיע לבדיקות אצל רופא, הרופא בודק אותו ורואה שהוא ממש בריא כמו שור וחזק, ושואל אותו : איך אתה מצליח לשמור על הכושר שלך ? אז הזקן עונה לו : כל יום אני קם מוקדם בבוקר יוצא מהבית הולך ללול, משחרר את התרנגולות ואחרי זה רודף אחריהן תופס אותן ומחזיר אותן לכלוב, אז הרופא שואל, בן כמה אבא שלך היה כשהוא מת, אז הזקן אומר לו : הוא לא מת, הוא היה איתי היום בבוקר ועזר לי עם התרנגולות, אז הרופא שואל אותו וסבא שלך מתי הוא מת, אז הזקן ענה לו : הוא בכלל לא מת, הוא עוד מעט מתחתן ! אז הרופא שואל אותו : למה לו להתחתן ? אז הזקן ענה : ההורים לוחצים עליו !

10.איזה אחד שהיה לו מכונית 4 על 4, קם בוקר אחד הגיע למכונית שלו וראה שרשום 4X4=16, הוא ממש התעצבן, הלך לצבוע את האוטו והחזיר את זה ל-4X4, יום למחרת שוב אותו מקרה, אבל הפעם הוא החליט לא להתעקש, וכשהוא צבע הוא ביקש שם שירשמו 4X4=16, רק שיראה יפה, יום למחרת הוא קם בבוקר ורואה שוב פעם חריטה ורשום V ליד התרגיל !

---------------------------------

1.איזה אחד הלך בטיילת בתל אביב וראה בחורה מאוד יפה ונדלק עליה, הוא חשב וחשב מה לעשות, הוא עבר מולה עם חבר שלו והיא לא שמה לב אליו, אז הוא ניגש אליה ושאל, את מאמינה במבט ראשון, או שאני צריך להמשיך לעבור פה מולך ?

2.כשהטלפונים הסלולים רק יצאו לשוק בעל של אישה קנה לך מכשיר כזה, יום למחרת היא הלכה מהבית והוא צלצל אליה מהעבודה, אז היא עונה והוא שואל אותה, נו איך המכשיר החדש, אז היא עונה לו : בסדר גמור, אבל איך ידעת שאני במכולת ?

3.מטופל מגיע לפגישה אצל פסיכולוג והפסיכולוג שואל אותו במה העניין והמטופל ענה לו : אני כל הזמן אדיש בזמן האחרון, אני רוצה משהו שיגרום לי לזרימת דם רצינית, משהו שיכניס בי קצת רוח קרבית ! אז הפסיכולוג אומר לו : חכה שתראה את החשבון.

4.ראש משפחה עני יצא מביתו בגלל צעקות אשתו וילדיו לאוכל, הוא טייל לו ברחבי היער במטרה למצוא משהו לאכול, לפתע הוא רואה מישהו שרוכב על סוס ונעמד לפניו, ראש המשפחה העני שואל אותו : מי אתה ? עונה לו האדון על הסוס : אני רובין הוד, אני לוקח כסף מהעשירים ומחלק לעניים, ומפיל מידיו שק של מטבעות זהב, ראש המשפחה ראה את השק נמלאו עיניו בדמעות אושר ושימחה והתחיל לצעוק : אני עשיר ! אני עשיר ! אז רובין הוד שלף את חרבו הצמיד לגרונו של האיש ואמר לו : תן תכסף !

5.באמצע טיסה הטייסים עלו לרמקולים והודיעו, בשל תקלה באחד ממיכלי הדלק לא יישאר לנו דלק לגמור את הטיסה ולנחות בשלום, לכן אנחנו מציעים לכולם לשאת תפילה יחדיו למען כולנו.. אחת הנשים שהייתה במטוס קמה ואמרה : אני לא יכולה למות סתם ככה, אני אף פעם לא ידעתי גבר, שאחד הגברים פה יקום ויגרום לי להרגיש אישה ! אז אחד הגברים ניגש אליה הוריד לעצמו את המכנסיים ואת התחתונים וזרק לה על הפרצוף את התחתונים ואמר : לכי תנקי..

6.שני אסירים נכנסים לאותו תא בכלא, יושב אחד מהם מדוכא בצד ונזהר להתקרב לשני כי השמועות אומרות שההוא מצורע, לאחר כמה ימים לפתע נופלת למצורע רגל, הוא תופס את הרגל מייד ומשליך דרך הסורגים מהחלון ואז נופלת עוד רגל והוא זורק גם אותה מהחלון ואחרי זה גם יד אחת והוא זורק מהחלון, רואה את זה האסיר השני ושואל את המצורע : תגיד אתה מתכנן פה בריחה ?

7.אם רואים שלט מודבק על גב של אופנוען באמצע נסיעה, מה בר יכול להיות כתוב עליו ? אם אתם קוראים שלט זה, סימן שהחברה נפלה !

8.שני שיכורים מתווכחים בניהם, אחד מרוקאי נשוי למרוקאית והשני פרסי נשוי לפרסייה, שניהם שיכורים, אומר הפרסי למרוקאי אם אתה חוזרת שתוי כמו שאתה לבית שלך אשתך מכסחת לך את הצורה, עונה לו המרוקאי : לא נכון, הדבר הראשון שהיא תגיד לי זה מותק ! התווכחו ובסוף החליטו ללכת לבית שלו ביחד, איך שהם מגיעים פותחת האישה את הדלת ורואה את בעלה שיכור וצועקת : מותק עוד פעם אחת אתה שותה אני קוברת אותך בגינה !

9.בחור צעיר אחד יושב בספסל ציבורי וקורא מגזין על אגרוף, מבוגר אחד שעובר במקום מתיישב לידו ורואה שהבחור הצעיר נראה מתאמן, הוא אומר לבחור הצעיר : אתה יודע, אפשר לעשות הרבה מאוד כסף מאגרוף, הצעיר מתלהב ושואל אותו : איך אתה יודע ? אז המבוגר עונה לו אני רופא שיניים !

10.לאחר שעה של תיקון סתימה בבית של הלקוח האינסטלאטור מבקש מהאישה תשלום של 400$ האישה בהלם אומרת לו : אדוני, בעלי שהינו רופא מנתח אינו מרוויח סכום כזה בשעה, אז האינסטלאטור ענה לה : גם אני קיבלתי סכר יותר נמוך כשעבדתי בתור רופא..

תגובות אחים שלי