מה שאני מפרסם נכתב במקור ע"י InfidelPride90(משתמשת ביוטיוב) בעמוד הבית של ערבי מסיט ביו טיוב. (http://www.youtube.com/user/a7mad4u)
אני רוצה שתקרא טוב-טוב את חמש ההודעות למטה, ותראה לי בדיוק ועם סימוכין היכן אני טועה (עם סימוכין, כלומר, הפנה אותי למקורות שלך אם אתה חושב שאני טועה, על אף שאני לא, כי אלה הן עובדות בדוקות וידועות לכל, מלבד למפיצי הפרופגנדה הערבית)
במשך שנים, עם ההתיישבות היהודית, אימצתם לכם את האתוס היהודי - כלומר - קדושת ירושלים וזכות השיבה לציון. אמנם בניתם מסגד במרכז קודש הקודשים היודי (מנהג מוסלמי נפוץ בעולמנו), אך עירכם הקדושה היא מכה ולא ירושלים וזכות שיבה יש לכם אך ורק למולדתכם הערבית ולא לציון (ישראל).
כל מה שיש כאן, גן העדן הזה שנקרא ישראל - בנה הגניוס היהודי. אין פלא שאתה ואחייך חומדים אותה.
אתם צביר מקרי של פלגים מרחבי העולם המוסלמי שהדבר היחיד שמאחד אתכם הוא ... השנאה לציונים. בסיס עלוב ביותר לכונן על גבו עם.
ב1948 היה מס' הערבים שישבו בארץ ישראל זהה למס' היהודים שישבו בארצות ערב. המאה העשרים הייתה מאה של הגירה וחילופי אוכלוסין על פני כדור הארץ כולו. כל היהודים מארצות ערב היגרו למולדתם ישראל. כל הערבים מישראל היו אמורים להגר חזרה לארצות מוצאם הערביות...
למעשה יש לכם מדינה פלסטינית, היא ירדן. אבל אתם רוצים לעצמכם שלוש פלסטין - ירדן, "פלסטין החדשה" בגדה המערבית וברצועת עזה, וכמובן שאר ישראל.
אין לערבים, שמקורם בחצי האי ערב כל קשר לפלישתים - לא גנטי, לא דתי, לא תרבותי, לא היסטורי ולא גיאוגרפי. אתם ערבים, לא פלישתים. באותה מידה יכלו הרומאים לקרוא לישראל פרוביניקה שוויצריה. האם זה הופך אותך לשוויצרי?
ואשר לארץ ישראל, כמו שאמרתי כבר מקודם, מקורכם הוא לא כאן ולא היה כאן.
יש תיעוד בריטי מתקופת המנדט הבריטי, תיעוד תורכי מהתקופה העות'מאנית, תיעוד של כל הכיבושים שהיו על *ארץ ישראל* - אין זכר לא לעם פלסטיני ולא למדינה פלסטינית. מעולם לא הייתה מדינה פלסטינית ריבונית, אי פעם.
בקשר ל"עם" הפלסטיני - אתם כלום אלא פיקציה מוסלמית שמטרתה היא אחת ויחידה - לכבוש את ישראל כולה.
נתחיל מהשם שלכם:
הרומאים שכבשו את ישראל, קראו לה "פרוביניקה פלשתינה" על שם האויב של ישראל, הפלישתים שישבו בערי החוף הישראליות, והיו יורדי ים אדומי שיער שהגיעו לחופי ישראל *מאירופה*. אגב, השם פלישתים ניתן להם על בסיס השורש פ-ל-ש בעברית, הם -פלשו- לכאן ומקורם כמובן לא היה בישראל.
האמן לי, אני יודעת יותר מדי על האיסלאם, וזה מספיק לי כדי להגעל מהאידיאולוגיה הזו מעמקי לבי.
מוזכרת לפחת 3 פעמים? בתנ"ך היא מוזכרת למעלה מ700 פעמים, אבל עזוב את זה, אני רוצה שתראה לי בדיוק באילו פסוקים ירושלים מופיעה בקוראן. אני מחכה שתביא לי את הפסוקים המדוייקים כדי שאבדוק בעצמי.
אתה לא מכבד את הדת שלי. האיסלאם לא מכבד שום דת אחרת. הטון של הקוראן הוא טון מתנשא, מלבד התוכן שהוא ברובו גנוב מהתלמוד או מהתנ"ך והברית החדשה של הנוצרים.
אל תשחק את המשחק הערבי הזה
גם מבחינה דתית וגם מבחינה היסטורית אתם לא שייכים לכאן ולעולם לא השתייכתם לכאן. המקורות שלך הם איפה שעכשיו ערב הסעודית
יהודים עלו חזרה לארץ אחרי שהוגלו על ידי הרומאים. היינו כאן במשך אלפי שנים, עוד לפני שמוחמדון נולד. ירושלים לא מוזכרת אפילו פעם אחת בקוראן. מבחינה הסטורית, ערבים לא שייכם בכלל למזרח התיכון - מקורכם בחצי האי ערב, והפלישה הערבית למזרח התיכון החלה במאה השביעית לספירה. מי אתה בכלל שתעיז לומר לי שלא היינו כאן לפניכם? חזרנו הביתה, אין לכם שום זכות לגזול אותו מאיתנו, צרי עין חמדנים.

ציטוט ההודעה

גשם של עופרת יצוקה.