בטעות רשמתי בכותרת לינק 1 ואז ערכתי וזה לא שינה.. אז מנהלים שנו את הכותרת ל9 לינקים פשוט 3 בלילה המוח עייף
![]()
Spiderman Web of Shadows
תמונות:
תקציר:
משחק מדהים עם מערכת קומבואים מטורפת ומהנה, המשחק הכי טוב שיצא אי פעם בסידרת ספיידרמן, במשחק תגלמו את ספיידרמן ותוכלו לבחור אם להיות בצד הטוב (ספיידרמן אדום) או בצד הרע (ספיידרמן שחור) תוכלו להחליף ביניהם במקש Tab במקלדת ובמהלך המשחק לבחור באיזה צד להיות, במשחק אפשר לנוע בחופשיות לא כמו במשחקי ספיידרמן אחרים שהיו להם מגבלות כמו להגיע לגהים עצומים, להלחם באוויר ולהלחם גם בלי לעשות את המשימות שצריך לעשות, מערכת הקומבואים במשחק פשוט מטורפת, ניתן ללמוד סקילים חדשים במהלך המשחק להתחזק ולשלב את הסקילים בכל מני צורות.
ציון שלי למשחק:
סאונד: 7
גראפיקה: 9
משחקיות: 10
עלילה: 8
בגדול התרשמתי מאוד
דרישות מערכת:
Operating System: Windows XP/Vista
Processor: Intel Pentium 4 2.8GHz/AMD Athlon 2800+
Memory: 1GB RAM (1.5GB for Vista)
Free Disk Space: 6.6GB
Video Card: 256MB RAM
nVidia GeForce 7300
Sound Card: DirectX compatible
הורדה: (צריך לשלוח SMS ב2 שקל כדי שתיהיה אפשרות להוריד מunlimit ל30 שעות זה שווה את זה תאמינו לי! זה מוריד מהר בין שעה ל3 שעות כי זה שרת מישראל!)
חלק 1
חלק 2
חלק 3
חלק 4
חלק 5
חלק 6
חלק 7
חלק 8
חלק 9
קובץ ISO בתוך הראר
עובד בדוק על ידי 100%
יש קראק בפנים
חשוב!
יש באג במשחק שגם אם המחשב שלכם עומד בדרישות מערכת יהיו תקיעות קטנות כאלה במשחק וצריך להוריד פאטץ' שמתקן את זה אבל עדיין לא יצא לפאטץ' הזה קראק
אבל!
הורדתי את הפאטץ' הזה שמתקן את התקיעות ושמתי עליו את הקראק הנוכחי והמשחק עבד וזה הפחית את התקיעות בצורה משמעותית! יש תקיעות כל כך קטנות שאתם לא רואים אותם ואחרי 10 דקות משחק שוכחים מהם ומתרגלים ככה שאין מה לדאוג!
הינה הורדה לפאטץ'
Spiderman WOS Fix Patch v1.1
הערה חשובה בקשר למקשים!
לפני שאתם מתקינים את הפאטץ' שימו את הקראק תכנסו למשחק ולפני שזה יכנס זה יפתח לכם חלון לקבוע מקשים אז תקבעו ותשמרו אותם כי אחרי שמתקינים את הפאטץ' אין את האפשרות הזאת משום מה
הסבר להתקין את הפאטץ':
אחרי שאתם מתקינים את המשחק תתקינו את הפאטץ' ותבחרו שהוא יהיה איפה שהתקנתם את המשחק שהוא מסיים להתקין שימו את הקראק הקודם והמשחק יעבוד בדוק על ידי
קרדיט לי על כל מה שרשום ועל התמונות
תהנו!

ציטוט ההודעה