*בראיון שנערך עם מר קנדי הוא אמר שתאריך החזרה שלו לWWE הוא ה28 בפברואר 2009. הרופא שלי אמר שתהליך ההחלמה מהפציעה שלי יהיה תהליך ארוך מאוד של שישה חודשים. בפברואר השישה חודשים האלה יגמרו וקנדי יוכל לחזור לזירה. בינתיים תאריך החזרה שלו הוא ה28 בפברואר (החודש ה2)
*בהקלטות סמאק האחרון הקליטו קרב בין קונגפונאקי ובין קורט הוקינס. הקרב נחתך מהתוכנית ולא שודר. הקרב הוקלט לפני הקרב של קאלי וMVP
*הנה כל האקסטרות שיהיה בסרט החדש של מר קנדי (‘Behind Enemy Lines) שיצא בלעדי בDVD:
ראיון עם מר קנדי, ראיון עם השחקנים הראשיים וכל מיני דעות של הבמאי על הסרט
*שהWWE שינו את התוכניות שלהם כדי שיתאימו לילדים הקטנים ככה הם גם עשו במשחק החדש שלהם smackdown vs raw 2009. באתר דירוג של משחקים המשחק הזה דורג כמשחק של ילדים קטנים
במשחק יש סטורליין שוינס דחה מכיוון שאמר שזה סטורליין לילדים קטנים. הסטורליין הזה הוא שטייקר יתחיל להפוך אנשים לזומבים והם יהיו העבדים שלו. את הסטורליין הזה יש במשחק.
המשחק עדיין מתאים לחובבי המשחקים של שנים קודמות אבל עכשיו הוא גם מתאים לילדים קטנים
*אתמול בסמאק התאומות בלה הוכרזו רשמית לאחר ניצחון של ברי על ויקטוריה כתוצאה מרול אפ. אחרי הקרב ברי ברחה מתחת לזירה אבל נטליה משכה אותה וויקטוריה משכה את אחותה. השם של אחותה של ברי בלה יהיה ניקי בלה. והיא לא תשתמש בשם הזירה שלה מFCW ניקול בלה. במהלך הימים הבאים WWE.COM יוסיפו את הפרופיל של ניקי וגם יוציאו תמונות שלה
*קונגפונאקי הולך לקבל פוש גדול מאוד בקרוב (לא לדאוג הוא לא יגיע לאליפות הWWE) לאחר השנים האחרונות שהוא היה ג'ובר. פונאקי מתחיל לעבוד על כישורי הזירה שלו, כישורי מיקרופון ועוד.
*השופט סקוט ארמסטרונג (השופט של סמאק הבלונדיני הזה שסופר ממש לאט) יהיה השופט המוביל של סמאק. הוא יקח את מקומו של מיקי הנסן שלוקח קצת חופש בגלל בעיות רפואיות. מיקי הנסן יחזור במהלך החודשים הקרובים
*קאלי עשה בפעם הראשונה שלו "Make-A-Wish" בשבוע שעבר לאחר שJon Espita בן ה17 ביקש להיפגש עם קאלי. הם נפגשו בהקלטות של סמאק האחרון
*הWWE מתחילים לבנות מיין איבנט (וזה יהיה קרב חושך) בין כריס ג'ריקו נגד בטיסטה על אליפות העולם ב1 בדצמבר. ישנם דיבורים להכניס את סינה לסטוריליין הזה וברסלמניה 25 בטיסטה וסינה יפגשו לקרב חוזר
מה אמרתי כל הזמן.
סינה ובטיסטה יפגשו שוב על האליפות ברסלמניה 25
*קרידיט לפורום אחר*

ציטוט ההודעה

גם אני רוצה את WWE 2009.....ו-XBOX 360 עולה בערך 200 דולר.....