1. תוכנת עזרה לגיימר = 50 נק' אולי גם 30 נק' גמיש לגבי זה
2.תוכנה נגן מתקדמת לווינדוס = 50 נק' גם גמיש אולי 30 נק'
3.תוכנה לתיקון הרבה תקלות במחשב = 50 נק' לא גמיש ולא נעליים
4.תוכנה לשיפור ביצועי המחשב =50 נק' לא גמיש ולא נעליים אדומות
מידע על כל תוכנה :
1.כלי עזר מתקדם לכל גיימר וחובב משחקים. התוכנה מסוגלת למדוד את מספר המסכים לשניה ולבדוק את הביצועים של משחק מסויים על המחשב שלכם, לאסוף תמונות בקלות כדי להראות לחברים את הניצחון שלכם ואף ליצור סרטון של כל המתרחש על המסך. בקישור המשני תוכלו למצוא את הגרסה החינמית, אך הישנה יותר של התוכנה. התוכנה עובדת בחלונות2000, XP, 2003, Vista בלבד ואך ורק על מחשבים בעלי כרטיסי מסך מסוג רדאון או ג`יפורס.
2.הוא נגן מוזיקה מתקדם לWindows.
הוא מסוגל לנגן מספר פורמטים של מוזיקה פופולארים.
לינק 1-rapidshare.com
3.אני מביא לכם פה תוכנה שמתקנת הרבה בעיות במחשב יש לה גם מבחר כלים גדול וכל מני אפשרויות וגורמת להעצה משמעותית מאד של ה WINDOWS התוכנה הזאת היא
פעילה כבר 10 שנים כך שיש להם ניסיון ממש ממליץ עליה אני משתמש!
4.מערכות הפעלה תומכות: Windows 95/98/ME/NT/2000/XP/2003
חבילת תוכנה המשלבת 27 תוכנות לשיפור ביצועי המחשב שלכם, תחזוקה, פתרון תקלות ובאגים במערכת ההפעלה. היא מכילה למעשה 4 תוכנות עיקריות : ניקוי קבצי מערכת, הגנה על פרטיות, תחזוקה, ואופטמיזציית דיסק המנקה את קובץ ה”רגסטרי”.
עוד מידע חשוב : כול ההורדות מראפיד שאר !!
כולם במיידי 150 נק' לא קניתי מאף אחד תתוכנות אז הם שלי
ואף אחד פה לא נראה לי שמכר לי אז לקנות !
עוד תוכנות :
התוכנות
1. צייר משוכלל =25 נק'
2.מוצא דרייברים אומטי = 30 נק'
3.מוצא סיריאלים במחשב = 25 נק'
4.אימות ווינדוס xp למקורי = 25 נק'
5. חלונות אקס פי עם Sp3 ויסטה מהדורת לייב = 50 נק' מחיר מוזל ביותר !!
6. 1001 מדריך לקוקטיילים = 15 נק'
מידע:
1.נמאס לכם מPaint המשעמם והפרימיטיבי של מיקרוסופט? פוטושופ יותר מדי מסובך בשבילכם? כאשר תפתחו את התוכנה תראו כמעט את הצייר המוכר, עם אותן אפשרויות עריכה מוגבלות. אולם עיון מדוקדק יותר מראה כי התווספו לה מספר כלים מתקדמים לעומת ה-Paint המקורית. בין האפשרויות החדשות שניתן למנות קיימים: דוגם צבע, מחליף צבעים (ReColor) צביעת שטחים עם אפשרות לשינוי רמת הרגישות ועוד.
יתרה מכך, קיימת בתוכנה תמיכה בשכבות (Layers) - ממש כמו בתוכנות מתקדמות כון פיינשופ או פוטושופ, הפעלת זום עם גלגלת העכבר, שימוש באפקטים מיוחדים (טשטוש, פסיפס, הסרת עין אדומה, חידוד התמונה ועוד). הממשק נוח ומסודר, וניתן להגדיר את רמת שקיפות חלונות הכלים על מנת שלא יפריעו למשטח העבודה.
שימו לב: התוכנה דורשת את רכיב Microsoft .NET Framewor
2.הסבר על התוכנה:
פירמטתם תמחשב? עצלנים לחפש דרייברים לכרטיס מסך קול או שאר דרייברים אחרים למחשב שלכם?
התוכנה הזאת פותרת הכל, עם בסיס יום יומי של עידכונים מהאתר שלהם DRIVER GENIUS יתקין לכם אוטומטית את כל הדרייברים שהמחשב שלכם נחוץ לו, לא צריך לידאוג יותר להורדת דרייברים מייגעת, התוכנה תעשה הכל בשבילכם וכל פעם שיהיה עידכון לדרייברים אתם תיהיו הראשונים לדעת.
3.התוכנה מוצאת ומציגה את כל הסיריאלים שמשומשים במחשב על ידי תוכנות ומשחקים. ללא התקנה.
4.אימות הווינדוס XP שלכם למקורי!
תיהנו!
5.הוינדווס המרענן והחדש מביא איתו:
Service Pack 3
Windows Media Player 11.0.5.5
Internet Explorer 7.0.5.1
Windows Live Messenger 8.0.8.1
MSN 9.0.1.2
Windows Messenger 4.3.7.0
Windows Movie Maker 2.1.4.6
Outlook Express 6.0.2.2
Windows Security Center 2008
Windows FireWall 2008
Windows Automatic Update 2008
Vista ArrowRemote WinampPlayer
Vista VisualToolTip
Vista UberIcon
Vista TrayRemote MediaPlayer
Vista Dock
Vista Clock
Vista SlideBar
Vista Shadow
Vista Genuine Advantage
Vista HelioBar
Vista Winamp 5.3
הקובץ מוכן לצריבה (Bootable).
הסריאלים מגיעים בקובץ טקסט בתוך ההורדה, לפני צריבה יש להיכנס לISO (עם ווינראר) ולהעתיק סריאל כלשהוא.
הווינדוס תומך במספר רב של שפות, אבל לא בטוח שעברית נכללת.
6.קובץ PDF ענק, המכיל 1001 מתכונים לקוקטיילים.
לנעול את האשכול הקודם ....

ציטוט ההודעה