טוב האמת אני לא יודע ממש איך להתחיל...
טובה חברה כול יום שישי ושבת אני יוצא עם חברים וכמה בנות(יוצא רק שישי ושבת כי ימים אחרים אני לומד עד מאוחר עד שעה 6 וחברים שלי גרים רחוק ממני איזה 15 דקות הליכה)
ויש שם ילדה שאני ממש התחלתי לאהוב אותה והיא ידידה טובה שלי..
ובחופש סוכות הלכתי לעבוד מחוץ לעיר בנתניה ואני גר בצפון אז ככה שלא יכולתי לצאת אם חברים שלי
ואז היה מקרה אחד שדברתי אם ידידה שלי זואתי שנדלקתי עלייה באיסי וסתם דיברנו וצחקנו כאילו ואז סתם היא אמרה לי כאלה מה מתיי מתחתנים בצחוק וזה ואז אמרתי לה משפטים כאלה יפים ואז היא אמרה אוו מתחלים להתגלות פה הסודות ואני צחקתי חחחח
ואז היא אמרה למה אתה רומז אמרתי לה כזה כלום היא אמרה נוו ואז בסוף אמרתי להה נראה לי שאני נדלקתי עלייך......
ואז כזה דיברנו עוד קצת ואז הלכתי כזה לעבודה
ויום למחורת דברנו באיסי רגיל כמו תמיד
ומאז שנגמר החופש וחזרתי לעיר שלי ראיתי אותה וסתם היא ישבה איתנו וכזה היא באה ואמרה לי שלום כזה נתנה רק לי כאילו נשיקה ולאחרים(החבורה שלנו) לא...... עד עכשיו כאילו ראיתי אותה כמה פעמיים אבל כזה בקטנה ממש
והיום גם ראיתה אותה באיזה נאום כזה של ראש העיר הוא עשה באולם כי אנחנו עובדים שםאז הינו צריכים ללכת אז ראיתי אותה גם שם והיא ישבה בצד השני ואני בצד השני וכזה היא קלטה אותי ואני אותה היא הסתכלה עליי וצחקנו כזה אתם יודעים חיוך עם שלום כזה חחח וגם כול איזה שתיי דקות הסתכלנו אל אחד השני.....
ואז חתכנו כולם בייחד לאיזה פארק ושישבנו שם ולא יודע למה אז כאילו היא לא התייחסה אליי בכלל ישבה שם כזה במגלשה וזהו לא דיברנו ולא כלום היה יבש איתה רצח ואז חבר שלי סתם הלך ישב איתה כזה קצת ואז היא הייתה עוד הפעם לבד ולא יודע למה לא היה לי את האמוץ ללכת לשבת איתה במגלשה ואני איתה תמיד חופשי ולא יודע למה פתאום לא היה לי את האמוץ לשבת לדבר איתה ככה סתם..................
אהה ולפעמים היא שולחת לי סתם הודעות באיסי כאילו ממצב וזה
וגם אתם יודעים לא ראיתה אותה איזה חודש ככה ועכשיו כאילו היא השתנתהה כזה קצת בהתנהגות שלה לא מתייחסת אליי ממש...
וגם חשבתי להזמין אותה לצאת אבל פשוט אין לאיפה לצאת בעיר לשנו עיר מתה כאילו רציתי ביום חול ואין ממש לאיפה לצאת בעיר שאנחנו גרים בא
ואם אני רוצה לדבר איתה אני גם בקושי יכול כי היא תמיד אם החברות שלה ויש אחת שהיא בכלל תמיד אבל תמיד איתה וזה הכי מעצבן
מה אתם חושבים שאולי ישלי איתה עוד סיכוי??
וסליחה אל החפריה פשוט אני משתגע אני לא יודע מה לעשות אם זה ואני ממש אוהב אותה ואני לא יודע אם היא גם
ודרך אגב אני בן 16.5

ציטוט ההודעה