קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה בקשר לידידה טובה שלי וחבר שלה
    על ידי החמודד בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 09-10-2007, 01:58
  2. עזרה בקשר לחברה שלי...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-10-2006, 01:31
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-12-2005, 15:43
  4. [עזרה] בקשר לPS2 שלי,לא מצאתי מקום אחר מתאים
    על ידי W.B בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 01:06
  5. [עזרה] בקשר לPS2 שלי,לא מצאתי מקום אחר מתאים
    על ידי W.B בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 15:43
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

עזרה|בקשר לידידה שלי

ברירת מחדל עזרה|בקשר לידידה שלי

טוב האמת אני לא יודע ממש איך להתחיל...
    טובה חברה כול יום שישי ושבת אני יוצא עם חברים וכמה בנות(יוצא רק שישי ושבת כי ימים אחרים אני לומד עד מאוחר עד שעה 6 וחברים שלי גרים רחוק ממני איזה 15 דקות הליכה)

ויש שם ילדה שאני ממש התחלתי לאהוב אותה והיא ידידה טובה שלי..

ובחופש סוכות הלכתי לעבוד מחוץ לעיר בנתניה ואני גר בצפון אז ככה שלא יכולתי לצאת אם חברים שלי
    ואז היה מקרה אחד שדברתי אם ידידה שלי זואתי שנדלקתי עלייה באיסי וסתם דיברנו וצחקנו כאילו ואז סתם היא אמרה לי כאלה מה מתיי מתחתנים בצחוק וזה ואז אמרתי לה משפטים כאלה יפים ואז היא אמרה אוו מתחלים להתגלות פה הסודות ואני צחקתי חחחח

ואז היא אמרה למה אתה רומז אמרתי לה כזה כלום היא אמרה נוו ואז בסוף אמרתי להה נראה לי שאני נדלקתי עלייך......
    ואז כזה דיברנו עוד קצת ואז הלכתי כזה לעבודה
    ויום למחורת דברנו באיסי רגיל כמו תמיד

ומאז שנגמר החופש וחזרתי לעיר שלי ראיתי אותה וסתם היא ישבה איתנו וכזה היא באה ואמרה לי שלום כזה נתנה רק לי כאילו נשיקה ולאחרים(החבורה שלנו) לא...... עד עכשיו כאילו ראיתי אותה כמה פעמיים אבל כזה בקטנה ממש

והיום גם ראיתה אותה באיזה נאום כזה של ראש העיר הוא עשה באולם כי אנחנו עובדים שםאז הינו צריכים ללכת אז ראיתי אותה גם שם והיא ישבה בצד השני ואני בצד השני וכזה היא קלטה אותי ואני אותה היא הסתכלה עליי וצחקנו כזה אתם יודעים חיוך עם שלום כזה חחח וגם כול איזה שתיי דקות הסתכלנו אל אחד השני.....
    ואז חתכנו כולם בייחד לאיזה פארק ושישבנו שם ולא יודע למה אז כאילו היא לא התייחסה אליי בכלל ישבה שם כזה במגלשה וזהו לא דיברנו ולא כלום היה יבש איתה רצח ואז חבר שלי סתם הלך ישב איתה כזה קצת ואז היא הייתה עוד הפעם לבד ולא יודע למה לא היה לי את האמוץ ללכת לשבת איתה במגלשה ואני איתה תמיד חופשי ולא יודע למה פתאום לא היה לי את האמוץ לשבת לדבר איתה ככה סתם..................

אהה ולפעמים היא שולחת לי סתם הודעות באיסי כאילו ממצב וזה

וגם אתם יודעים לא ראיתה אותה איזה חודש ככה ועכשיו כאילו היא השתנתהה כזה קצת בהתנהגות שלה לא מתייחסת אליי ממש...

וגם חשבתי להזמין אותה לצאת אבל פשוט אין לאיפה לצאת בעיר לשנו עיר מתה כאילו רציתי ביום חול ואין ממש לאיפה לצאת בעיר שאנחנו גרים בא
    ואם אני רוצה לדבר איתה אני גם בקושי יכול כי היא תמיד אם החברות שלה ויש אחת שהיא בכלל תמיד אבל תמיד איתה וזה הכי מעצבן

מה אתם חושבים שאולי ישלי איתה עוד סיכוי??
    וסליחה אל החפריה פשוט אני משתגע אני לא יודע מה לעשות אם זה ואני ממש אוהב אותה ואני לא יודע אם היא גם

ודרך אגב אני בן 16.5
    נערך לאחרונה על ידי DAVID747; 09-11-2008 בשעה 23:16.

2. קישורים ממומנים

מישהו?=\

בוא נתחיל מזה שהטעות הגדולה שלך היה להגיד לה באייסיקיו שאתה דלוק עליה...
    בשנייה הזאת הראית לה שאתה שלה וזהו, מבחינתה גם אם היא כן רצתה אותך אז כבר יורד החשק כי זהו, היא השיגה אותך.

מה שהיית צריך לעשות זה פשוט להגיד לה בואי סיבוב לצאת איתה לאיזה פארק או משו (אם באמת אין לאן לצאת בעיר שלכם) לשבת איתה ולעשות את זה פנים מול פנים... לפלרטט איתה קצת (נראה שהיא זרמה איתך בזה עד הרגע שהראית את הקלפים שלך ואמרת שאתה דלוק עליה) ואז לנסות לנשק אותה.

טוב בכל מקרה לא בוכים על חלב שנשפך... פשוט תלמד מהטעויות שלך זה יותר חשוב.

לענייננו, אני אישית במקומך הייתי קובע איתה לשבת איתה סתם אפשהו... כמו שאמרתי פארק או משו ויושב מדבר איתה מנסה לראות לאן זורמות הרוחות.
    בפגישה איתה תנסה ליצור מגע איתה... לשחק לה ביד לשחק לה בשיער לא יודע מה שזורם לך באותה סיטואציה, פשוט תן לה להרגיש את המגע שלך.

אם הדברים זורמים טוב והיא באמת רוצה אז פשוט זרום איתה...

אם לא אז אני במקומך פשוט הייתי עושה לה קרוב רחוק... ניפגש איתה שוב, שוב דגש על מגע איתה, עקיצות קטנות...
    עוד איזה שיחה בטלפון פה ושם ואז פשוט להיעלם לה לשבוע... לא לענות לה לטלפונים (כמובן לא להתקשר גם) פשוט להיעלם לגמרי.
    אחרי שנעלמת לה לשבוע (פחות או יותר... זה לא קבוע) היא תרגיש שאתה כבר לא שלה, היא תרגיש שמשהו חסר לה ואז תתקרב אליה חזרה לכמה ימים ושוב תתרחק... ובפעם הבאה שתתקרב אז תיקח אותה שוב לאנשהו לשבת איתה והפעם כן תנסה לנשק אותה.

כמה דברים חשובים, אמרתם שאתם ידידים טובים, אל תגיע למצב שאתם מתחילים לדבר אחד עם השני על הצרות שלכם... ככה היא פשוט תמשיך לראות אותך כידיד.
    פשוט תנסה לדבר איתה רגיל, לעקוץ אותה מדי פעם (במינון הגיוני... תראה לפי התגובות שלה).

טוב זהו חפרתי... זה מה שאני אישית הייתי עושה.
    שיהיה בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי A.C.K; 10-11-2008 בשעה 20:50.

ישי התותח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,813 | הודעות: 8,173,400 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect