קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיה| חלונות קופצים! תעזרו אני לא יכול יותר!!
    על ידי snir4 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-09-2008, 05:48
  2. דיי אני לא יכול יותר...בעיה עם ההורים
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 29-01-2008, 19:04
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-11-2005, 10:12
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 00:27
  5. [בעיה] אני לא יכול לשמוע קבצי MID
    על ידי Orel Abergel בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 16:20
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

[בעיה] אני לא יכול יותר..(17.5)

ברירת מחדל [בעיה] אני לא יכול יותר..(17.5)

אני לא יכול יותר יש לי בעיה רצינית..יש כמה בנות שיכלתי לזיין וכל פעם קמתי וברחתי באמצע..
    אתם בטח שואלים למה? אז זו הסיבה איבר מין קטן(13 ס"מ)

מה לעזאזל אתם מצציעים לי לעשות.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    387
    משפט מחץ
    ילדי מייפל הם נמלים, הם הרבה וביחד יכולים להרוג חילזון

אחי נראה לי שכדאי פשוט שתעשה את זה רק עם אחת שבאמת קרובה אליך ושזה לא יפריע לה...
    יענו אחת שבאמת אוהבת אותך וזה

משתמש ותיק האוואטר של FuckTheSystem
    לייקים
    1
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    אני היי בנטורל לא עושה ביד בכלל :P

למה מה היא מודדת לך ? תאמין לי היא תרגיש אותו

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אם אני לא טועה אורך הנרתיק הוא 10 סמ..
    ואשכרה,היא לא תוציא סרגל ותמדוד לך אותו S:

אתה יכול לכפר על הגודל בעזרת הביצועים

משתמש מתחיל האוואטר של GoThiCa
    שם פרטי
    דפנה
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Life is a big party, and god is the DJ

^^^^ צודקים, הגודל קובע רק אצל בנים, אצל בנות הרבה יותר חשוב הביצוע

משתמש ותיק האוואטר של FuckTheSystem
    לייקים
    1
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    אני היי בנטורל לא עושה ביד בכלל :P

ציטוט נכתב במקור על ידי GoThiCa צפיה בהודעה
    ^^^^ צודקים, הגודל קובע רק אצל בנים, אצל בנות הרבה יותר חשוב הביצוע

צודקת אחי

משתמש משקיע האוואטר של daniopop
    שם פרטי
    דני
    לייקים
    0
    נקודות
    127
    משפט מחץ
    נתניה מילחמה

אח שלי מה אתה חושב שבנות אומרת איכס יש לו קטן אני לא רוצה לישכוב איתו זה הכול זיוני מוח תהיהי עצמך ותסים זין על כול העולם

גם אני הייתי מתבייש, אבל אני דביל, אתה לא... אל תתבייש לא באמת איכפת להן.. נראלי O_O

משתמש ותיק האוואטר של clicker
    לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן, תעשן ממנו !

ציטוט נכתב במקור על ידי מייקל :/ צפיה בהודעה
    אם אני לא טועה אורך הנרתיק הוא 10 סמ..
    ואשכרה,היא לא תוציא סרגל ותמדוד לך אותו S:

אתה יכול לכפר על הגודל בעזרת הביצועים
    14 ס"מ.

והיא תשים לב שהוא קטן...אבל זרוק זין
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי clicker צפיה בהודעה
    14 ס"מ.

והיא תשים לב שהוא קטן...אבל זרוק זין
    חבל שאתה מבלבל בשכל איך אנשים אוהבים לזרוק מספרים, איך דבר כזה אורך נרתיק אחיד כמו שאין אורך איבר מין אחיד, יש נשים עם איבר מין רחב ויש עם צר, יש עם עמוק ויש עם עם קטן יותר.

ולא הממוצע(של עומק הנרתיק) הוא לא 14 זה בטוח, חאלס לבלבל כבר בשכל.

ציטוט נכתב במקור על ידי Dr.Nargila צפיה בהודעה
    גם אני הייתי מתבייש, אבל אני דביל, אתה לא... אל תתבייש לא באמת איכפת להן.. נראלי O_O
    עם 13 ס"מ הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ואין סיבה לפחד או לדאוג, בחורה לא מרגישה הבדל בין 13 ו15 ס"מ מבחינת האורך, דבר נכון
    למה היית מתבייש? מה היו אומרים לך?

עכשיו בואו אני אגלה לכם סוד, בכל האינרטנט רצות שמועות שאורך הנרתיק של בחורה הוא 8-10 ס"מ, וזה ממש לא נכון, נקודת הג'י של הנשים נמצאת בחלק העליון של הנרתיק בערך במרחק של 6-8 ס"מ מהפתח, יש הרבה מאוד תגובות שקראתי באינרטנט של אנשים שהם באמת חסרי ידע ופשוט העתיקו את המידע שהוא כמובן ללא כל ביסוס, איך בחורות יכולות לקבל 20 ס"מ? יש ויש, יש בחורות שאי אפשר להכניס להן יותר מ13 ס"מ, אפשר לעבור את הנרתיק ולהגיע גם לנקודות שנקראות ה cervix ויש בחורות שמתגרות גם כשקצה האיבר נוגע להן ב CDS שזו נקודה שנמצאת בחלק האחורי של איבר המין הנשי, רוב הנשים לא חוות דבר כזה בחייהן כי פיזית לא ניתן להגיע לנקודה הזו אצלהן, זה משתנה מאחת לאחת.

מה שאני בא להגיד לך, שיש המון אנשים עם איברים קטנים משלך, אתה איפה שהוא בתוך הממוצע, תגיד תודה, ותתחיל לפעול, אני מבטיח לך שאף אחת לא תחשוב שזה קטן ואתה יכול לספק כל אישה עם גודל כזה, אישה צריכה חיכוך, היא לא צריכה אורך, ככל שהאיבר עבה יותר האישה תהנה יותר, כמובן עד מידה מסויימת, כשההנאה הופכת לכאב, ככה גם אחד עם 10 ס"מ ואיבר עבה יכול להסתדר בצורה מעולה.

סתם שתדע משהו כמו 3-4 משתמשים שלחו לי בפרטי שיש להם פחדים, והן מרגישים חוסר בטחון בגלל האיבר שלהם (הכי גדול מביניהם היה עם 13 ס"מ והכי קטן עם 11), לכולם המלצתי לנסות לשכב עם מישהי ואז להחליט, לזה עם ה13 הייתה חברה והוא הלך ולמד כל מיני דרכים לגרות אותה וכו', ושתבין, היא לא הייתה בתולה והיא שכבה עם 2 בנים לפניו, כשהוא שכב איתה היא אמרה לו שהיה לה ממש כיף, היא גמרה פעמיים לפי מה שהוא סיפר, והוא היה מאושר עד הגג (הוא היה בן 20 ד"א, כן בן 20 ובתול.) כל מה שהוא החמיץ עד גיל 20 אתה יכול להתחיל ולקבל, אתה יותר צעיר ממנו, בפעם הבאה שתיהיה לך הזדמנות אל תפספס, תבוא עם בטחון ותדע להשתמש באיבר שלך כי זה הדבר הכי חשוב, אישה תמיד תעדיף גבר עם איבר 13 ס"מ שיודע מה הוא עושה איתו (וזה כבר סיפור אחר לגמרי) על פני גבר עם איבר 16 ס"מ שמה שהוא עושה זה רק להכניס ולהוציא בלי הפסקה.

עוד דבר, מהניסיון האישי שלי, כשנסעתי עם חברים לאילת היה לנו קטע עם כמה בנות, ויצא מצב שאני ועוד חבר שכבנו עם 2 בנות בחדר שלהן, ביחד, הן היו בערך בנות 19-20 ואנחנו אמרנו שאנחנו בני 20 (היינו בני 17), קיצר אפשר היה לראות שלחבר שלי יש איבר יותר קטן משלי(ואני חייב לציין שהוא היה כבר עם לפחות 10 בנות במיטה ויש לו הרבה יותר ניסיון ממני) הוא אמר לי בעצמו שיש לו 13.5 ס"מ ואין לו בעיה עם זה(לשתינו יש פחות או יותר אותו עובי.. בדקנו חח..), שתבין כשאני שכבתי עם אחת הבנות היא נהנתה והכל אחרי זה התחלפנו ואין ספק בכלל שאותה בחורה שהייתה איתי נהנתה באותה מידה גם איתו ואפילו יותר, איתי היא לא גמרה ואיתו כן אבל אי אפשר לדעת כמה זמן לוקח לה בדר"כ לגמור או מה מדליק אותה שהוא עשה..
    זו שעברתי אליהה גמרה איתי וגם איתו.. ואני בטוח שמה שהוא עשה עם השניה בחיים לא עשו לה קודם, אבל כאן נכנס כבר הניסיון שלו, הגודל ממש לא שינה לה ותאמין לי שמה היה באותו לילה אני לא אשכח בחיים, יום אחרי זה חבר שלי היה שוב עם זו ששכבתי איתה ראשון ובאותו הלילה הוא לא חזר לחדר שלנו.. באותו הלילה הבנתי באמת שאין הרבה הבדל אם יש לך 16-17 ס"מ או אם יש לך 13-14 ס"מ.. ואלו עוד היו בנות מנוסות.. הניסיון משחק תפקיד חשוב מאוד והרבה ממה שאני יודע היום למדתי ממנו.
    ד"א החברה הנוכחית שלו חושבת בכלל שיש לו 16, כי זה מה שהוא אמר לה(ואני לא מבין למה הוא אמר לה את זה בכלל), היא פשוט לא יכולה לדעת את האמת אלא אם היא תיקח סרגל ותמדוד, אין בת שתוכל להעריך תוך כדי הסתכלות הבדל של 2-3 ס"מ, ובלתי אפשרי לדעת שיש לו 13.5 רק מלראות, צריך להשוות למשהו אחר בכדי למצוא הבדל.

שיהיה לך בהצלחה, ההודעה נכתבה בכוונה ממשתמש אנונימי כי אחרי זה אני מקבל המון הודעות בפרטי, עדיף שתכתבו בפורום ותעזרו בשירותיו, אני לומד סקסולוגיה ומוכן לעזור למי שצריך, בתוך כותלי הפורום.

FoXRiveR
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    עם 13 ס"מ הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ואין סיבה לפחד או לדאוג, בחורה לא מרגישה הבדל בין 13 ו15 ס"מ מבחינת האורך, דבר נכון

עכשיו בואו אני אגלה לכם סוד, בכל האינרטנט רצות שמועות שאורך הנרתיק של בחורה הוא 8-10 ס"מ, וזה ממש לא נכון, נקודת הג'י של הנשים נמצאת בחלק העליון של הנרתיק בערך במרחק של 6-8 ס"מ מהפתח, יש הרבה מאוד תגובות שקראתי באינרטנט של אנשים שהם באמת חסרי ידע ופשוט העתיקו את המידע שהוא כמובן ללא כל ביסוס, איך בחורות יכולות לקבל 20 ס"מ? יש ויש, יש בחורות שאי אפשר להכניס להן יותר מ13 ס"מ, אפשר לעבור את הנרתיק ולהגיע גם לנקודות שנקראות ה cervix ויש בחורות שמתגרות גם כשקצה האיבר נוגע להן ב CDS שזו נקודה שנמצאת בחלק האחורי של איבר המין הנשי, רוב הנשים לא חוות דבר כזה בחייהן כי פיזית לא ניתן להגיע לנקודה הזו אצלהן, זה משתנה מאחת לאחת.

מה שאני בא להגיד לך, שיש המון אנשים עם איברים קטנים משלך, אתה איפה שהוא בתוך הממוצע, תגיד תודה, ותתחיל לפעול, אני מבטיח לך שאף אחת לא תחשוב שזה קטן ואתה יכול לספק כל אישה עם גודל כזה, אישה צריכה חיכוך, היא לא צריכה אורך, ככל שהאיבר עבה יותר האישה תהנה יותר, כמובן עד מידה מסויימת, כשההנאה הופכת לכאב, ככה גם אחד עם 10 ס"מ ואיבר עבה יכול להסתדר בצורה מעולה.

סתם שתדע משהו כמו 3-4 משתמשים שלחו לי בפרטי שיש להם פחדים, והן מרגישים חוסר בטחון בגלל האיבר שלהם (הכי גדול מביניהם היה עם 13 ס"מ והכי קטן עם 11), לכולם המלצתי לנסות לשכב עם מישהי ואז להחליט, לזה עם ה13 הייתה חברה והוא הלך ולמד כל מיני דרכים לגרות אותה וכו', ושתבין, היא לא הייתה בתולה והיא שכבה עם 2 בנים לפניו, כשהוא שכב איתה היא אמרה לו שהיה לה ממש כיף, היא גמרה פעמיים לפי מה שהוא סיפר, והוא היה מאושר עד הגג (הוא היה בן 20 ד"א, כן בן 20 ובתול.) כל מה שהוא החמיץ עד גיל 20 אתה יכול להתחיל ולקבל, אתה יותר צעיר ממנו, בפעם הבאה שתיהיה לך הזדמנות אל תפספס, תבוא עם בטחון ותדע להשתמש באיבר שלך כי זה הדבר הכי חשוב, אישה תמיד תעדיף גבר עם איבר 13 ס"מ שיודע מה הוא עושה איתו (וזה כבר סיפור אחר לגמרי) על פני גבר עם איבר 16 ס"מ שמה שהוא עושה זה רק להכניס ולהוציא בלי הפסקה.

עוד דבר, מהניסיון האישי שלי, כשנסעתי עם חברים לאילת היה לנו קטע עם כמה בנות, ויצא מצב שאני ועוד חבר שכבנו עם 2 בנות בחדר שלהן, ביחד, הן היו בערך בנות 19-20 ואנחנו אמרנו שאנחנו בני 20 (היינו בני 17), קיצר אפשר היה לראות שלחבר שלי יש איבר יותר קטן משלי(ואני חייב לציין שהוא היה כבר עם לפחות 10 בנות במיטה ויש לו הרבה יותר ניסיון ממני) הוא אמר לי בעצמו שיש לו 13.5 ס"מ ואין לו בעיה עם זה(לשתינו יש פחות או יותר אותו עובי.. בדקנו חח..), שתבין כשאני שכבתי עם אחת הבנות היא נהנתה והכל אחרי זה התחלפנו ואין ספק בכלל שאותה בחורה שהייתה איתי נהנתה באותה מידה גם איתו ואפילו יותר, איתי היא לא גמרה ואיתו כן אבל אי אפשר לדעת כמה זמן לוקח לה בדר"כ לגמור או מה מדליק אותה שהוא עשה..
    זו שעברתי אליהה גמרה איתי וגם איתו.. ואני בטוח שמה שהוא עשה עם השניה בחיים לא עשו לה קודם, אבל כאן נכנס כבר הניסיון שלו, הגודל ממש לא שינה לה ותאמין לי שמה היה באותו לילה אני לא אשכח בחיים, יום אחרי זה חבר שלי היה שוב עם זו ששכבתי איתה ראשון ובאותו הלילה הוא לא חזר לחדר שלנו.. באותו הלילה הבנתי באמת שאין הרבה הבדל אם יש לך 16-17 ס"מ או אם יש לך 13-14 ס"מ.. ואלו עוד היו בנות מנוסות.. הניסיון משחק תפקיד חשוב מאוד והרבה ממה שאני יודע היום למדתי ממנו.
    ד"א החברה הנוכחית שלו חושבת בכלל שיש לו 16, כי זה מה שהוא אמר לה(ואני לא מבין למה הוא אמר לה את זה בכלל), היא פשוט לא יכולה לדעת את האמת אלא אם היא תיקח סרגל ותמדוד, אין בת שתוכל להעריך תוך כדי הסתכלות הבדל של 2-3 ס"מ, ובלתי אפשרי לדעת שיש לו 13.5 רק מלראות, צריך להשוות למשהו אחר בכדי למצוא הבדל.

שיהיה לך בהצלחה, ההודעה נכתבה בכוונה ממשתמש אנונימי כי אחרי זה אני מקבל המון הודעות בפרטי, עדיף שתכתבו בפורום ותעזרו בשירותיו, אני לומד סקסולוגיה ומוכן לעזור למי שצריך, בתוך כותלי הפורום.
    בדוק זה משה בדוק

זה לא משה, בוודאות.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה

אם תוכל לשלוח לי הודעה לפרטי על מנת שאני ידע מי אתה ואוכל להתיעץ איתך אני ישמח, תודה.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

גם לי יש 12 אז מה ?

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

לא נראה לי שמישהו יוכל לענות לך יותר טוב מסקסולוג שמבין במקצוע.. חח הסיפור שסיפרת נשמע קצת מפוקפק אבל אני בכל זאת מאמין..
    ולפותח האשכול, אחי מה אתה שם זין בכלל אם יש לך קטן או גדול אם יש לך הזדמנות תזיין זה טיפשי שלא עשית את זה רק בגלל שאתה חושש מהגודל של הזין שלך.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,826 | הודעות: 8,173,413 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect