![]()
קרדיט למטאליסט
ווי נשמע מגניב בטירוף!
אולי אני אלך
![]()
קרדיט למטאליסט
ווי נשמע מגניב בטירוף!
אולי אני אלך
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
אתה בא לרעננה? D:
דבר איתי!!!!!!!!! =]
ווואי נשמע ענק אבל אין לי עם מי ללכת![]()
Alice: Oh, no, no. I was just wondering if you could help me find my way.
Cheshire Cat: Well that depends on where you want to get to.
Alice: Oh, it really doesn't matter, as long as...
Cheshire Cat: Then it really doesn't matter which way you go
۞Alice In Wonderland۞
♥
למה דווקא ברעננה?! =\
אין לי איך ללכת.![]()
לחופש יש תאריך:
23.10.15
האמת היא שסופסוף יש משהו ברעננה XD
אסף דבר איתי אם אתה מגיע....יש לך את הפלא' שלי, אם לא אז ה"פ D:
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אםםםם, אם אתה בא דבר איתי יום לפני ככה...
איך אתה חושב שתגיע לשם?
ברכבת? אם כן אז מתחנת הרכבת בהרצליה קח מונית לרעננה (אני כבר יגיד לך איפה)
אם אתה בא עם ההורים שלך אז דבר איתי כבר XD
ולא....אין שום סיבה שתהיה הגבלת גיל....זה בתוך חנות לא מועדון או משהו כזה D:
אם אתה הולךדבר איתי מזה בא לי ללכת...(הכוונה לאסף)
Alice: Oh, no, no. I was just wondering if you could help me find my way.
Cheshire Cat: Well that depends on where you want to get to.
Alice: Oh, it really doesn't matter, as long as...
Cheshire Cat: Then it really doesn't matter which way you go
۞Alice In Wonderland۞
♥
חחחחחחחחחחחחחח וואה וואה מה עשיתם ממני XD אליל
לא נראה לי אני אלך כי אין לי בקושי כסף רק אולי 100 ותאמינו לי שיש לי דברים לעשות עם הכסף הזה אז אני אאלץ לוותר על זה...אם אני אקבל ת'כסף מסליפנוט בשבוע הקרוב אז נחשוב על זה
עוד לא קיבלת? :| מה זה הדבר הזה?
למה לא?
הכל מקרה...אתה יכול לבקש הלוואה מההורים שלך....