לפני 3 שנים...
לפני 3 שנים...
לפני 3 שנים...
לפני 3 שנים...
לפני 3 שנים...
לפני 3 שנים...
לפני 3 שנים...
לפני 3 שנים...
לפני 3 שנים...
לפני 3 שנים...
*המכירות של המגזינים של הWWE עלו ברבעון האחרון. מ4.3 מליון $ ל4.7 מליון $
*לינה ידה ששוחררה לפני כמה ימים חגגה אתמול יום הולדת 30
*המתאבק ששוחרר לפני כמה ימים קני דייקסטרא התייחס לבלוג שלו במייספייס על השיחרור שלו:
"תאמינו או לא אני דיי שמח ששוחררתי מהWWE. יותר אני לא חייב לעבוד לפי לוח הזמנים שלהם אני לא חייב לשים על אנשים. אף פעם לא הרגשתי חופשי בחיים. אני עבדתי עם הWWE מאז גיל 16 אז אני לא ממש מכיר חיים אחרים.
היה לי כיף בWWE אבל צוות הכותבים אף פעם לא ניצל אותי ולא נתן לי הזדמנות. זה מעצבן שאתה יודע שאתה מצויין ואתה לא מקבל הזדמנויות. האם אני אשאר בהאבקות? אני לא ממש בטוח, הWWE נותנים להאבקות טעם רע בפה עם כל הפוליטיקה ששם. אולי אני ילך לTNA. יש לי עוד 90 ימים לחשוב על זה"
*הבעלים לשעבר של WCW טד טרנר יוציא ספר חדש "call me Ted". לא ידוע אם הספר יהיה על WCW
*הוכרז קרב לסדרת ההישרדות: קבוצת בטיסטה (CM פאנק, קופי קינגסטון מאט הארדי R Truth ובטיסטה) נגד קבוצת אורטון (קודי רודס, שלטון בנג'מין וויליאם ריגל מארק הנרי ורנדי אורטון). (לפי דעתי היו צריכים לשים את טד דיביאסי במקום וויליאם ריגל)
*היריב הראשון של בובי לאשלי בMMA יהיה נגד ג'ושוע פרנקלין. הקרב יהיה ב13 בדצמבר באירוע There Will Be Blood. זה יהיה קרב הMMA הראשון של שתיהם
*סמואה ג'ו יהיה באירוע של ROH ב22.11 בקרב חד פעמי נגד טיילר בלק
*המכירות של הרויאל ראמבל 2009 החלו אתמול ורוב הכרטיסים כבר נמכרו.
*ספר על חייו של אנדרה הענק יצא ב6 בינואר 2009. הספר נקרא "A Legendary Life
*הרבה אנשים שעובדים מאחורי הקלעים של TNA אומרים שכריסטיאן עם רגל בחוץ. זאת כנראה סיבה למה הWWE דוחים קצת את החזרה של אדג' כדי שהוא יחזור מתי שכריסטיאן יעשה את החזרה שלו לWWE.
עדיין לא בטוח אם הוא יגיע לWWE אבל רוב הסיכויים אומרים שכן.
*הפרק האחרון של סמאקדאון הביא רייטינג של 2.1.
*GameDaily.com עשו ראיום עם רנדי אורטון שבו הוא אמר שהWII עזר לו בתקופת ההחלמה מהפציעה שלו בכתף
*מתי שגייל קים חתמה על החוזה שלה עם הWWE (נראה לי שהיה להם טעות בכתיבה של החדשה. בכ"מ אני רק מתרגם ולא אמרו כלום אם גייל והWWE חתמו) והחוזה של לינה ידה נגמר. וינס וסטפני הרגישו שצריך לפטר את לינה מהסיבה שהיא וגייל מאוד דומות.
ברור כמעט על הסינים נראים אותו דבר...
להפציץ

ציטוט ההודעה