אני לא בטוח אם זה אמיתי
אבל שמעתי שפורשה ייצרו את ה9ff\911 GT9 [לא כלכך הבנתי איך קוראים לה] שמגיעה ל-100 קמ"ש תוך 3.4 שניות, ל200 קמ"ש תוך 8.2 קמ"ש ושהיא הגיעה ל409 קמ"ש [2 יותר מהבוגאטי]
![]()
אני לא בטוח אם זה אמיתי
אבל שמעתי שפורשה ייצרו את ה9ff\911 GT9 [לא כלכך הבנתי איך קוראים לה] שמגיעה ל-100 קמ"ש תוך 3.4 שניות, ל200 קמ"ש תוך 8.2 קמ"ש ושהיא הגיעה ל409 קמ"ש [2 יותר מהבוגאטי]
![]()
|
|
9FF זו סדנה שמתמחה בשיפור ל911 של פורשה..
אין לי מושג אם המידע הזה הוא נכון,
posted in Cars |
Meet the car that makes a Bugatti Veyron seem slow! It’s called the GT9 – and can claim to be one of the fastest roadgoing models ever made.
German tuner 9ff has been developing the Porsche-based machine for a number of years. But this is the first time pricing and details have been released.
The front end is borrowed from a 911 GT3, although the rest of the chassis is unique, and has been constructed using strong yet lightweight carbon and kevlar fibre. With its low roof, the car is only 1.18 metres tall, while an extreme bodykit practically scrapes the road surface. Both features are crucial to help achieve the 254mph top speed – 1mph higher than a Veyron!
Under the bonnet, the GT9’s engine is sourced from the 996-generation Porsche 911 Turbo. Reworked turbos, dry sump lubrication and a gold-finished induction plate boost power to 973bhp and torque to 964Nm. And as the car weighs only 1,326kg, it should cover 0-60mph in 3.4 seconds.
Potential buyers need to be just as quick to get their hands on a GT9, though – only 20 examples will be made, each with a price tag of £394,000.
לקחו מהאתר:
http://www.vans-cars-leasing.info/20...rsche-911-gt9/
העניין הוא...אם היא סטריט ליגל במדינות אחרות חוץ מגרמניה =\
היא חוקית לכביש, ההבדל הוא שזאת לא מכונית בייצור סדיר, אלא מכונית שיוצאת מסדנת שיפורים.
בארה"ב לדוגמא ברוב המדינות כל מה שצריך כדי שרכב יהיה חוקי לכביש זה הגה, חגורות בטיחות ופנסים (כולל וינקרים).
יש רק בעיה אחת - זה קצת מיושן.
נכון המכונית הזאת עברה את הבוגטי ב2 קמ"ש, אבל!
יש את ה-SSC Ultimate Aero TT
שהגיעה ל 411 קמ"ש, ב4 יותר מהבוגטי.
עכשיו סדנת השיפורים הזו מוציא פורשה חדשה,
9ff GT9 ‘R’
נתונים סופיים עדיין לא הוציאו רישמית, אבל ידוע שיהיהו לה 1120hp
מעניין לאיזו מהירות היא תגיע.
ועוד דבר. בעיני הבוגטי ויירון היא עדיין המכונית המהירה ביותר. ולמה?
מעניין אם לארו ולפורשה הללו יש מזגן, מערכת סטריאו וכו'.
אל תשכחו שהבוגטי מתפקדת גם כמכונית ריגלה ליום יום וגם מגיע למהירות מטורפת. בעוד ששתי המתחרות המצחיקות האלו נועדו רק לנסיע מהירה.
ולדעתי נהיגה בהן ביום יום תיהיה סיוט.
נערך לאחרונה על ידי DIESEL POWER; 14-11-2008 בשעה 12:11.
Berlingo כי לפעמים... פשוט אין ברירה
לגבי חוקיות בכביש - יש מצב שהבוגטי תיהיה חוקית (המשופרות לא ניראה לי).
אבל, וזה אבל גדול, אתה צריך לקנות אחת בחו"ל (=הרבה כסף) ואז לשלם מיסים ולהביא אחת לארץ (= עוד יותר כסף) ואז כשהבתה אחת, תשלם ביטוח (= עוד יותר כסף, ותוך שנתיים בכסף ששילמתה על הביטוח תוכל לקנות אחת חדשה). ואז כשסוף סוף כל הביורוקרטיה הושלמה, ואתה תרצה לנסועה בה, תגלה שכמה אנשים קנאים סרטו לך את הצבע ופינצ'רו את הגלגלים
הבנתה ? חוקית לכביש - אולי.
אבל אפילו לגאידמק לא ניראה לי שיש מספיק כסף להביא אחת לישראל ולהחזיק בה.
![]()
Berlingo כי לפעמים... פשוט אין ברירה
הבוגאטי תהיה חוקית, הבעיות יהיו למצוא חברת ביטוח עם מספיק ביצים כדי לבטח את הרכב, ואז למצוא פקיד שיקבל שוחד כדי לתת לרכב רשיון.
אחר כך הבעיה ממשיכה כי טסטרים לא בדיוק ידעו איך לבדוק כזה רכב ("מנוע מאחורה????!, כמה?! 4 טורבו?! לא עובר!").
הSSC אותו דבר בדיוק, הפורש לא תהיה חוקית כי היא מסדנת שיפורים ולא יצרן רכב.
זה מנוע 8 ליטר, W16.
VW משתמשים במנוע W בכמה מכוניות, יש גרסא לאאודי S8 עם מנוע W12 (ואני חושב שיש אפילו אחת בארץ), יש את הפייטון עם מנוע כזה, וגם המכונית קונספט של ה GTI עם אותו מנוע של האאודי.
בוא נגיד ככה,
למי שיש מספיק כסף להביא בוגאטי לארץ,
יהיה חכם ולא יביא.
ההוצאות שנלוות למכונית הזאת הן עצומות! [במיוחד בארץ].
אין בשום מקום בארץ חלקים שאפילו יכולים להיות מתאימים לרכב,
צריך להביא הכול מחו"ל שזה הרבה כסף.
ואני בספק שאיזשהי חברת ביטוח תסכים לבטח אוטו כזה.
ככה שזה חלום ליראות דבר כזה בארץ.
אולי בעוד 20 שנה...
וגם הכבישים בארץ לא מתאימים למכונית כזאת.
כול שנה תצטרך לעשות בדיקות תיקונים ובדיקה יסודית.
ואיזה הנאה אתה יכול לקבל מהמכונית הזאת כשבהילוך הראשון אתה מגיע ל100 קמ"ש?
כול הנסיעה שלך בארץ תהיה הילוך 1-2
***אנא המנע מלהשתמש בשלוש נק' בתור אמצעי לפיסוק המשפטים שלך!
כמו כן "חחחח" איננה מילה, המנע מלהשתמש בה בפורום.
זו היא אזהרה ראשונה, פעם הבאה ינקטו אמצעים מתאימים.
תודה***
נערך לאחרונה על ידי DIESEL POWER; 14-11-2008 בשעה 17:23.
אממיתי