קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני חייב עזרה דחוף! בקשר למערכות CוD
    על ידי KingpiN בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-11-2005, 19:38
  2. חייב עזרה דחוף!!!!!1
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 02:59
  3. חייב עזרה דחוף
    על ידי Offer בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 19:18
  4. אני חייב עזרה דחוף כתוביות ל National Treasure XviD MP3 DVD-Rip
    על ידי BlacK AnGel בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 14:12
  5. חייב עזרה דחוף
    על ידי matan45 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 17:14
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

חייב עזרה דחוף ! כמה שאלות

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל חייב עזרה דחוף ! כמה שאלות

כמה שאלות דחופות למבינים שפה !! :
    הייתי אמור להתגייס ביום שני 17/11 לגבעתי עם פרופיל 97.
    בעיקרון לא רציתי קרבי והלכתי כבר לרופא של מגרנות לבנות תיק למרות שאין לי באמת. (הייתי אצלו פעמיים, בפעם הראשונה באוגוסט).
    הרופא הביא לי מכתבים לצבא שיש לי מגרנות והוא רשם שם שיש לי בערך פעם בשבוע. (למרות שאמרתי לו שיש לי פעמיים כי ידעתי שאני צריך שיהיה דרגה חמורה).
    נקבעה לי ועדה רפואית להיום בבוקר והתכנון שלי היה שיורידו לי פרופיל ל64 כמובן ולא ל72 כי אני רוצה לצאת מקרבי.
    בועדה הרופאה שאלה אותי כמה פעמים בשבוע יש לי אמרתי לה פעמיים בשבוע בדר"כ ולפעמים יש שבועות רגועים שזה פעם אחת. (לא יכלתי להגיד שיש לי 3 או 4 פעמים בשבוע כי היא ראתה את המסמך של הרופא שרשם שיש לי פעם בשבוע).
    בקיצור עשתה בדיקה וקבעה לי פרופיל 72. התווכחתי איתה ודרשתי שתוריד לי ל64 כי אני לא מסוגל להיות בקרבי עם ה"מגרנות הללו" וזה לא עזר, היא אמרה לי שבתדירות שיש לי הפרופיל יורד ל72 בלבד. (זאת אומרת שצריך להגיד שיש איזה 3 פעמים בשבוע כדי שיורידו ל64)
    בסוף אמרו לי חכה בחוץ, חזרו אלי ואמרו לי שהגיוס שלי נדחה למרץ !!

הייתי בשוק ! הייתי אמור להתגייס עוד 4 ימים והייתי מוכן כבר נפשית והכל פתאום היא אומרת לי מרץ !
    אני לא רוצה בשום פנים ואופן להתגייס במרץ, אין לי כוח לחכות כל הזמן הזה עכשיו אני רוצה להתגייס כמה שיותר מהר. (מה גם שכמעט כל החברים שלי התגייסו כבר).

בבקשה עזרה ממי שמבין :
    דבר ראשון אני חייב להוריד ל64 מה אני עושה ? עוד ועדה רפואית ולהגיד שהחמיר לי ? או ללכת על קב"ן ?
    דבר שני אין מצב בעולם שאני מתגייס במרץ ! איך אני מקדים תגיוס ? אני מוכן להפוך את העולם בשביל זה.

בבקשה מי שמבין בזה שיעזור לי, תודה מראש.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של 7-.
    לייקים
    0
    נקודות
    3,900

תחתוך תביצים , גם ככה ג'ובניקים לא עושים בהם שימוש .

משתמש משקיע האוואטר של Avior
    לייקים
    0
    נקודות
    1,050
    משפט מחץ
    אני סחי שפיץ ;]

ציטוט נכתב במקור על ידי 7-. צפיה בהודעה
    תחתוך תביצים , גם ככה ג'ובניקים לא עושים בהם שימוש .
    אהלן כפירוס
    ובקשר לתגובתך הם עושים הרבה יותר ממך

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

עשית טעות חמורה מאוד שאמרת שיש לך רק פעמיים בשבוע,
    בוא אני אסביר לך (כאחד שעבר הרבה ועדות ויש לו הרבה ניסיון עם המיגרנות בעיקר), לפני ספר הפרופילים, אדם עם מיגרנות זכאי לפרופיל 64 במידה ותכיפות המיגרנות גבוהה, ז"א לפחות 3-4 פעמים בשבוע, כל שבוע, ואורך המיגרנה עצמה היא לפחות מעל לשעתיים (הזמן שלוקח למיגרנה לעבור), בנוסף מגיעים תסמינים נוספים, שנקראים "אאורה" אתה מוזמן לחפש בגוגל, בעיקרון לפני מיגרנה יש אנשים שמקבלים פוטובופיה ופונופוביה( לחץ מאור וקול, הדבר מפריע להם מאוד), כנ"ל רואים נק' שחורות בשדה הראייה, מרגישים בחילה, סחרחורות וכו'.

הנה הסבר מפורט יותר -
    סימפטומים: בזמן התקף מיגרנה הכאב העז מורגש לרוב בצד אחד של הראש. הכאב עשוי להיות מתון, אבל פעמים רבות הוא קשה ביותר. הכאב מלָוה פעמים רבות בבחילות, ולפעמים גם בהקאות. התקף מיגרנה כולל לא רק כאב ראש, אלא עלול לכלול גם תקופה מקדימה ותקופה מסיימת.
    התקופה המקדימה כוללת שינויים במצב הרוח או בהתנהגות, שעלולים להקדים את התקף המיגרנה אפילו ביממה. החולים הופכים למדוכאים, עצבנים או חסרי

מנוחה. לפעמים הם סובלים מבחילה או מאובדן תיאבון. כעשירית מהסובלים חווים התקף שמכונה 'אאורה', שכולל הפרעות ראייתיות (כמו הופעת אורות מהבהבים או משוננים, או נקודות של עיוורון בשדה הראייה), תחושתיות (עקצוץ בעור, חולשה של יד או רגל), תנועתיות (אובדן שיווי משקל) או מילוליות (קושי בדיבור). ה'אאורה' מתרחשת עד כשעה לפני תחילת המיגרנה ומסתיימת כשהמיגרנה מתחילה. כ-25% מהאנשים חווים גם תקופה מסיימת, שכוללת שינויים במצב הרוח ושינויים התנהגותיים.

מה אתה עושה עכשיו? אתה חוזר לרופא שלך ובקש הפניה לנוירולוג בגלל המיגרנות, לאותו נוירולוג חביב אתה מספר שעברת ועדה רפואית וביקשו את הדעה שלו, תגיד לו בידיוק מה קורה לך לפני המיגרנה, (תפרט ממש, קושי בראייה, לחץ מאור וקול, סחרחורות בחילות ושאר הדברים המצויינים בכתבה).
    אתה מציין שזה קורה 3-4 פעמים בשבוע, כל שבוע, וזה הולך ומתעצם, תגיד שיש לך עבר במשפחה של מיגרנה, לאמא שלך יש ויש לה גם כדורים שהיא נתנה לך לקחת לפני מיגרנה והם לא עוזרים לך, הם לפעמים טיפה מקלים, אל תשכח את החלק הזה.

הוא יוציא מכתב מפורט לצבא, שיכתוב את אורך ההתקף, תדירות וכל הסיפטומטים שתגיד לו, מכתב מפורט ומקיף, אתה שולח אותו לצבא + מכתב עם בקשה לערעור על פרופיל, ואז מול הרופא תחזק את העמדה ואל תגיד שאתה צריך את זה כדי לצאת מקרבי, תספר כמה שזה פוגע לך באורך החיים התקין וכו'.

כמובן שכתבתי את זה כידע תיאורטי בלבד ואני לא נושא אחריות על שימוש בידע הזה, כתבתי את הידע ביודעין שיש לך באמת מיגרנות שפוגעות בך

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect