כמה שאלות דחופות למבינים שפה !! :
הייתי אמור להתגייס ביום שני 17/11 לגבעתי עם פרופיל 97.
בעיקרון לא רציתי קרבי והלכתי כבר לרופא של מגרנות לבנות תיק למרות שאין לי באמת. (הייתי אצלו פעמיים, בפעם הראשונה באוגוסט).
הרופא הביא לי מכתבים לצבא שיש לי מגרנות והוא רשם שם שיש לי בערך פעם בשבוע. (למרות שאמרתי לו שיש לי פעמיים כי ידעתי שאני צריך שיהיה דרגה חמורה).
נקבעה לי ועדה רפואית להיום בבוקר והתכנון שלי היה שיורידו לי פרופיל ל64 כמובן ולא ל72 כי אני רוצה לצאת מקרבי.
בועדה הרופאה שאלה אותי כמה פעמים בשבוע יש לי אמרתי לה פעמיים בשבוע בדר"כ ולפעמים יש שבועות רגועים שזה פעם אחת. (לא יכלתי להגיד שיש לי 3 או 4 פעמים בשבוע כי היא ראתה את המסמך של הרופא שרשם שיש לי פעם בשבוע).
בקיצור עשתה בדיקה וקבעה לי פרופיל 72. התווכחתי איתה ודרשתי שתוריד לי ל64 כי אני לא מסוגל להיות בקרבי עם ה"מגרנות הללו" וזה לא עזר, היא אמרה לי שבתדירות שיש לי הפרופיל יורד ל72 בלבד. (זאת אומרת שצריך להגיד שיש איזה 3 פעמים בשבוע כדי שיורידו ל64)
בסוף אמרו לי חכה בחוץ, חזרו אלי ואמרו לי שהגיוס שלי נדחה למרץ !!
הייתי בשוק ! הייתי אמור להתגייס עוד 4 ימים והייתי מוכן כבר נפשית והכל פתאום היא אומרת לי מרץ !
אני לא רוצה בשום פנים ואופן להתגייס במרץ, אין לי כוח לחכות כל הזמן הזה עכשיו אני רוצה להתגייס כמה שיותר מהר. (מה גם שכמעט כל החברים שלי התגייסו כבר).
בבקשה עזרה ממי שמבין :
דבר ראשון אני חייב להוריד ל64 מה אני עושה ? עוד ועדה רפואית ולהגיד שהחמיר לי ? או ללכת על קב"ן ?
דבר שני אין מצב בעולם שאני מתגייס במרץ ! איך אני מקדים תגיוס ? אני מוכן להפוך את העולם בשביל זה.
בבקשה מי שמבין בזה שיעזור לי, תודה מראש.