אני יודע שקובץ מפ3 שוקל נגיד 3-5 מגה, ואותו קובץ רק wav שוקל 40-30 מגה..
יש הבדל מבחינת איך ששומעים מבחינת האיכות של השניים?
אני יודע שקובץ מפ3 שוקל נגיד 3-5 מגה, ואותו קובץ רק wav שוקל 40-30 מגה..
יש הבדל מבחינת איך ששומעים מבחינת האיכות של השניים?
|
|
נראה לי שלא, אבל אם אתה תרצה להעביר את זה לנגן הוא לא יתמוך ב WAV כי הוא מובנה ל MP3
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
בדרך כלל הנגנים לא תומכים בWAV אבל יש כמה שתומכים בקובץ הזה.
מה ששונה בין שניהם, זה שאם אתה שם קובץ WAV או שלא תשמע כלום או שתשמע את זה באיכות גרועה מאוד (בנגנים שתומכים) הכי טוב זה להוריד את זה בפורמט שזה מציע לך להוריד אותו, ואז להמיר אותו דרך הממיר של החברה שממנה קנית את הנגן שלך.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
קובץ wav (לפחות בשירים/אלבומים) הוא קובץ lossless, ז"א ללא איבוד כל 'מידע' מהשיר. אפשר להגיד שMP3 לעומת WAV הוא כמו DVDRIP לעומת DVD-R. עם התוכנות הקיימת היום, רוב האנשים לא ממש יבדילו בין MP3 איכותי ובין WAV. ובכל זאת, אם אתה רוצה לשמוע שירים באיכות גבוהה ולא חסר מקום, יש היום את ה FLAC. גודלו בד"כ כחצי מהWAV, והוא גם LOSSLESS. עוד מידע פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Flac#Comparisons
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
ענו לך
להבא תתייג כראוי
נעול
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"