שלום.
יש לי שאלה,
בגיל צעיר פצעתי את עין ימין שלי.
משקפיים לא עוזרות לי...אני רואה עם עיין ימין משו כמו 60-70% אך עיין שמאל רואה 6:6 וכאשר אני רואה ככה עם שתי העיניים אני רואה גם 6:6...
האם זה לא יהרוס לי את האפשרות להתקבל לסיירת מטכ"ל?
תודה מראש.
שלום.
יש לי שאלה,
בגיל צעיר פצעתי את עין ימין שלי.
משקפיים לא עוזרות לי...אני רואה עם עיין ימין משו כמו 60-70% אך עיין שמאל רואה 6:6 וכאשר אני רואה ככה עם שתי העיניים אני רואה גם 6:6...
האם זה לא יהרוס לי את האפשרות להתקבל לסיירת מטכ"ל?
תודה מראש.
|
|
היה לך כבר צו ראשון? קבעו לך פרופיל?
הכי פשוט כמו ששנקאר אמר, זה תדע על בטוח, אבל השאלה אם קבעו לך פרופיל?
נערך לאחרונה על ידי Yeahi; 18-11-2008 בשעה 09:36.
כעיקרון אפשר עד מינוס 1.5
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
אהיה בצו ראשון בחודש הבא..
פרופיל שלי יתאים משום שעדיין בחיים לא עברתי ניתוח חוץ מהעיין שגם זה קרה ברוסיה ולא ניראה לי שזה רשום איפשהו...
הקטע שעם העיין שלי..המשקפיים ממש לא עזרים לי כי האישון היא מלכותית אצלי... וכאילו ככה אני רואה 6:6 כאשר מסתכל עם שני העיניים... אני פשוט פטריוט גמור של הארץ ורוצה להקדיש את חיי להגנת המדינה ואזרחייה... אני פשוט חייב להתקבל
ואם אפשר תמס' של בקו"ם אם למישו יש..
תודה מראש חברים..
נערך לאחרונה על ידי HeadHood; 20-11-2008 בשעה 01:20.
תגיע לשם תדבר עם הרופא . אני לא חושב שמישהו יכול להגיד לך על המקרה הזה ספציפית
תשמע אם רשום בתיק הרפואי שלך שיש לך אישון מלאכותי קשה לי להאמין שלא יורידו לך פרופיל על זה, השאלה כמה, אף פעם לא שמעתי על מקרה כזה, תגיע לוועדה רפואית ותעדכן אותנו, תמיד אפשר לערער על הפרופיל.
לדעתי ראיה במצבך היא גורם פוסל במטכ"ל אבל אתה תוכל להגיע לסיירות אחרות ומעולות כמו מגלן דובדבן ימ"ס פלסר"ים חובלים צוללות ועוד..
אוח תודה לכולכם..האם יחידות אחרות כגון דובדבן ואלו שציינת הן נחשבות יחידות בתנדבותיות??
הערכה שלי?
אם זאת עין ימין ואתה ימני... לירות עם נשק במדוייק לא תצליח.
אם אתה שמאלי אני בספק גדול אם זה ישנה.
בכל זאת... לקרוא מפה עם עין אחת מעט קשה.