22.11.08 - יום שבת
09:00: שיר ההשכמה - הדיירים התעוררו עם השיר "אז מה" של מרגול מה שגרם ללאון להתחיל לרקוד עוד במיטה. יוסי צבע את השיער על הבוקר ורנין עשתה פן. אחרי הפן רנין חזרה לישון וגם איתי. יוני ושחר בכלל לא שמעו את ההשכמה.
10:00: כולם ישנים חוץ מיוסי - אחרי שעה יוסי התקלח, נכנס לחדר הבנים ושאל את איתי למה הוא נהיה עצלן כמו השאר שישנים עד מאוחר. יוסי מנסה להקים את איתי מהמיטה. איתי לא נכנע ויוסי נאלץ לשבת לבד בחצר, לעשן עם עצמו ולזמזם את שיר ההשכמה של מרגול.
11:30: יוסי מתגעגע לתבלינים של המכולת שלו - בזמן שכולם ישנו יוסי העסיק עצמו בקירצוף המטבח ושטיפת הכלים בכיור. כשסיים יצא לעשן סיגריה נוספת ואיתי הצטרף אליו. יוסי סיפר לאיתי על הרגלי הקנייה שלו במכולת ועל סוגי התבלינים שהוא אוהב. יוסי התלונן שהתבלינים שיש להם בבית לא איכותיים וטריים מספיק וזה משפיע על הטעם של האוכל. יוסי אומר שהוא לא אוהב לאכול הרבה ושהוא אוכל רק בשביל להשקיט את הקיבה.
12:00: איתי חושש שהוא משמין - איתי אומר שהוא מרגיש שהעלה קצת במשקל ושהוא נהיה פחות שרירי. יוסי מסכים ומזהיר את איתי שהוא כל הזמן אוכל. איתי עונה ליוסי שבגלל שהוא מתחשב בדיירים האחרים שיהיה להם מספיק אוכל ושישבעו,זה בא על חשבונו ולכן הוא בד"כ לא שבע לגמרי אחרי הארוחות ובגלל זה ממשיך לנשנש אחר-כך. יוסי מציין שהוא משתדל לא להיות באיזור הסלון והמטבח בגלל שיש שם כל הזמן תנועה של אוכל. איתי ויוסי מדברים על משימת מונית הכסף ומתלוננים שהשאלות היו קשות כמו: "מה זה מיזנטרופ".
12:30: יוסי ואיתי בונים טבלת ייאוש - יוסי ואיתי השניים סופרים כמה ימים הם בבית וכמה ימים עוד נותרו להם. יוסי אומר שלא מסתדרים לו השבועות שנותרו ביחס למספר האנשים שיש בבית. איתי אומר שלדעתו תהיה הדחה כפולה מתישהו.
איתי אומר שהאווירה בבית השתנתה ב-180 מעלות מאז שונסה וצבר עזבו את הבית והדיירים החדשים נכנסו. יוסי מסכים ואומר שהם ידעו להביא בדיוק את האנשים הנכונים. איתי אומר שאנשים אוכלים באמצע הלילה ולא נשאר כלום לאנשים שישנים בשעות האלה ושיש אנשים שמרגישים שהאוכל בורח להם ולכן הם טורפים. יוסי טוען שלדעתו אנשים כמו לאון נחשפו בבית לטעמים חדשים וטובים יותר ממה שהכירו מקודם וזה פותח להם את התיאבון וגורם להם לאכול יותר.
יוני מתעורר ומצטרף ליוסי ואיתי בחצר. יוסי, איתי ויוני מתלוננים על כך שהדיירים סיכמו ביניהם שמישהו יחביא את העוגיות כדי שהן יישארו ליום שבת ובסוף אלה שהחביאו אכלו את כל מה שנשאר בעצמם. יוני מחמיא ליוסי על הצבע בשיער ואומר שהוא נראה בנאדם אחר. יוני מספר על כאבי ראש שהוא סובל מהם לפחות פעם בחודש,הוא מספר שהוא לא יכול להיות במקום שיש בו אור ושהוא ממש משותק כשזה קורה לו.
13:00: יוסי מקבל קריאות מהמעריצים - יוני מתלונן על הווליום של המוסיקה בבוקר, איתי אומר שהיא תמיד הייתה ככה חזקה עד ששחר הגיע ועשה בלאגן בתקווה שינמיכו את הווליום. יוסי מקבל קריאות ממעריצים בחוץ שצועקים: "יוסי בובליל המלך", הוא אומר לאיתי ויוני שאסור לו לענות להם אחרת יקבל קנס. שחר מתעורר, מכין את השייק היומי ויוצא לחצר לשבת עם החבר'ה. שחר מספר שכל מה שהוא שומע בבית מגיע אליו בחלומות הליל. לאון מתעורר ומצטרף גם הוא לחבר'ה בחוץ וישר מתלונן על שיר הבוקר, זאת מכיוון שכבר השמיעו להם אותו בעבר.
13:30: השיער של לאון - לאון מצהיר שנמאס לו מהשיער שלו והיום הוא יסתפר. לאון עוזב ויוסי ישר שואל את שחר :"תגיד לי, זה נקרא קוקסינל?". שחר אומר שהוא לא מבין בעניינים האלה. יוסי אומר שיש ללאון כמות אדירה של שערות על הגוף ושזה מוזר לו שהוא לא מוריד, נמו אומר שאולי לאון היה מטופח יותר לפני שנכנסו לבית האח הגדול. רנין התעוררה ומצטרפת ליוני,לאון ואיתי לשולחן האוכל. שיפרה מתעוררת גם ומתארגנת לריצה.
14:00: רנין רוצה לעבור לת"א - רנין אומרת ליוני שהיא מאוד הייתה רוצה לחזור ללונדון, אבל היא החליטה שהיא רוצה לתת צ'אנס לחיים בארץ ולנסות לבנות את עצמה כאן. בנוסף, היא מציינת שהיא הייתה רוצה לעבור לתל-אביב. יוני אומר שלדעתו ת"א היא העיר הכי אטרקטיבית בארץ. יוני שואל אם תעבור לגור עם תייסיר ורנין עונה שלא תגור איתו עד החתונה.
עינב שואלת את אינה אם היא יכולה לברר למה אמרו שאבא שלה מדבר בקודים/סימנים או משהו בסגנון. אינה אומרת שזה יגרום לה להרגיש לא נעים כי יידעו שהיא העבירה לה את המידע ולא בא לה להסתכסך עם בני הבית.
אינה אומרת ללאון שנורא קל לראות עליה את מי היא אוהבת ואת מי לא. לאון לא מסכים ואומר שדווקא נראה לו שקשה לדעת עליה. אינה אומרת שהיא בחיים לא תראה או תגיד למישהו שהיא אוהבת אותו ואז תעשה משהו נגדו. איתי ושחר משחקים ששבש.
14:30: לאון מספר על קשיי הקליטה בארץ - אינה מספרת שישנם רוסים רבים שאוספים שקיות בגלל שברוסיה שקיות היו עולות כסף. רנין ושחר משחקים ששבש. יוני ואיתי, לעומתם, משחקים שחמט. אינה אוכלת ותוך כדי צופה במשחקים.
לאון מספר לעינב שאמא שלו עבדה כמטפלת ואבא שלו כמנקה כשעלו לארץ. לאון מתוודה שלמד בבית ספר דתי כשהיה קטן כי ההורים שלו רצו שהילדים ילמדו קצת על היהדות. לאון מספר על אחותו הגדולה שסבלה כשעלו לארץ בגלל שלא קיבלו אותה בבית ספר ולכן נשרה בכיתה י"א ולא סיימה 12 שנות לימוד. עינב אומרת שבחיים לא הציקו או צחקו עליה בבית ספר למרות שהייתה מלאה.
15:00: הבדיחה החדשה - עינב קוראת תהילים בחצר, שחר מצטרף אליה עם צלחת אוכל. לאון מכין דייסת קוואקר. עינב שואלת את שחר אם הוא שמע על הבדיחה החדשה, שחר אומר שלא. אינה מצטרפת לשחר ועינב ומספרת להם ששיפרה חושבת שיוסי המציא סימנים וקודים של שמות שהוא רוצה להעמיד להדחה. אינה מדברת על שיפרה ואומרת שהיא מוציאה אנשים אחרים בצורה רעה בגלל שהיא מדברת בצורה יפה אבל התוכן של הדברים שהיא אומרת הוא מגעיל. שחר אומר שהוא חושב שישאירו את אותה שיטת הדחה משבוע שעבר.
15:30: שיטת ההדחה החדשה - שחר אומר ששיטת ההדחה החדשה גאונית לדעתו. אינה אומרת שאם באמת ימשיכו ככה אז החדשים יעופו אחד אחרי השני. עינב אומרת שכולם בבית חיים בפחד ושכל אחד מפחד לפתוח את הפה ולהגיד את מה שהוא חושב באמת חוץ ממנה ומאינה. אינה אומרת שהמצב האידיאלי מבחינתה זה שיוסי,לאון ושיפרה יהיו מועמדים להדחה כי לדעתה יוסי ייקח. שחר אומר שהוא בטוח יהיה מעומד. אינה אומרת שאם זה יהיה כמו שבוע שעבר,השיטה החדשה, היא תיתן את הקול שלה למי שלדעתה יקבל הכי פחות קולות. שחר אומר שלאון מאוד שקוף ורואים עליו הכל.
16:00
אינה מספרת שאתמול בלילה רצתה להיכנס לג'קוזי והאח הגדול המליץ לה לא להיכנס. החבר''ה הסבו את תשומת ליבו של איתי לכך שהעין שלו נפוחה ואבחנו זאת כשעורה והמליצו לו לשים תיון על העין. שחר צוחק על לאון שהוא נלחץ מההדחות ומתגרה בו שהוא יהיה מודח בטח גם השבוע. שחר,עינב,לאון, איתי ואינה יושבים בחצר ומנסים לשמוע את הצעקות מבחוץ, שחר שורק לאנשים בחוץ ומיד נקרא לחדר האח הגדול. שיפרה אומרת לרנין שהיא לא מרגישה חכמה, יפה או מעניינת בבית הזה.
16:30
לאון אומר לשפרה ולרנין: "אולי נלך מפה כבר", ושתיהן מאשרות שהן ממש רוצות. שיפרה מספרת לרנין שהיא חלמה על צבר ושהוא כעס עליה בחלום ולא דיבר איתה, ושגם אמא של לאון, סוניה, כעסה עליה כי היא לא מטפלת בו מספיק. שיפרה מספרת לרנין ולאון שהיא עשתה נוד (הפליצה) מתוך שינה ושבגלל שהוא היה כל חזק היא התעוררה מזה. לאון ורנין הגיבו בהלם מוחלט לסיפורה של שיפרה. לאון:"הייתי בטוח שאת מאלה שלא מדברות על דברים כאלה". שיפרה אמרה שהייתה בטוחה שכולם שמעו, ואחרי שהבינה שלא היא התחרטה שסיפרה. איתי אומר לאינה שהוא אוהב לתת ממקום אגואיסטי - זה עושה לו טוב. איתי מספר לאינה שהוא היה בנאדם מאוד אלים בתור ילד ושהוא לא אהב את החברה שהוא הסתובב בה. לאון ושיפרה מדברים בחדר, לאון אומר שהוא מרגיש ממש חופר אבל הוא פשוט מרגיש שהוא כל הזמן מתעסק בעצמו. שיפרה אומרת לעינב שהיא ממש מוטרדת מזה ששחר אמר להם שהם נראים שמנים בטלוויזיה. עינב אומרת שזה ממש לא מזיז לה.
אני אעדכן הכול עד סוף היום
קרדיט לMAKO







ציטוט ההודעה
חחחחח

