תמיד אומרים לי ככה אבל למה?
|
|
מה הרבה?
הרבה מבחינת האימונים בשבוע או הרבה מבחינת החזרות בכל סט או אולי התכוונת ומספר המשקולות שאתה תרים בכל יד?![]()
מה הגיל שלך?
זאת שאלה כללית מדי תפרט קצת יותר למה הכוונה שלך
נו בסדר כולכם תכתבו את אותו משפט עכשיו? הבא שמגיב פה לפני פותח האשכול נקנס.
זה יכול לגרום לך לקילה
זה פוגע לך בגדילה .. תתפתח קודם מבחינה גופנית.. ואז תתחיל
אבל אל תתחיל יישר במשקלים גבוהים זה רק יפצע אותך.. לאט לאט
למטרת חיטוב-יותר סטים פחות חזרות בעצימות גבוהה
למטרת כושר-פחות סטים יותר חזרות בעצימות נמוכה אבל ללא משקולות.. תרוץ או דברים כאלה
מתי שאתה מרגיש שאתה משתפר פשוט תעשה יותר מכול דבר..
למשל לחיטוב..
סט ראשון של מתח- אתה יכול לעשות 7 מתח ואז לעשות 5 מתח ואז לעשות עוד פעם 5
לעומת זאת..
לכושר אתה עושה מתח בצורה כזו שאתה לא מפסיק (חייב לנשום שלא יהיה ספרינט) ומתי שאתה מפסיק אז זהו נגמר..(בגלל זה לא עושים מתח בכושר.. רק חיטוב)
זה תלוי מה הגיל שלך.
אם עוד לא סיימת לגבוה, אז עוד אל תרים משקולות ואם תרים אז בכמות ממש קטנה למה המשקולות יכולות לעצור לך את הגדילה ואתה תפסיק לגבוה.
כשאתה מרים משקולות יותר מדי זה יכול לגרום לך לעקמת בגב ולבעיות גב
אתה טועה, זה בדיוק ההיפך כאשר אתה מרים משקולות אתה מגרה את השריר וככה אתה אפילו תגדל יותר מהר(אני לא מדבר על ילדים בגיל 6 אבל בגילאים כמו שלו זה בהחלט יכול להועיל).
אתה נעול על מיתוס ישן שכבר מזמן לא אקטואלי, אני לא אומר את הדברים בגלל שאני מחשיב את עצמי למבין מי יודע מה פשוט כבר כמה מאמני כושר ואנשים שמבינים בעניין הסבירו לי את זה.
נערך לאחרונה על ידי drift king; 08-12-2008 בשעה 15:23.
האשכול הוקפץ, נעול.