>סוף שבוע נעים לכולם<
>סוף שבוע נעים לכולם<
>סוף שבוע נעים לכולם<
>סוף שבוע נעים לכולם<
>סוף שבוע נעים לכולם<
>סוף שבוע נעים לכולם<
>סוף שבוע נעים לכולם<
>סוף שבוע נעים לכולם<
>סוף שבוע נעים לכולם<
>סוף שבוע נעים לכולם<
>סוף שבוע נעים לכולם<
>סוף שבוע נעים לכולם<
>סוף שבוע נעים לכולם<
שון מייקלס הציע לאחרונה להתאבק נגד אנדרטייקר ברסלמניה 25. ככל הנראה הקרב לא יתקיים, אבל מאחורי הקלעים יש רצון עז לראות קרב שלהם. במידה והקרב יתקיים, אל תצפו ששון מייקלס [שוב] יקטע רצף/קריירה, כי טייקר ינצח בקרב, שון מייקלס מסכים לתנאי הזה.
ההרגשה הכללית בTNA היא שכריסטיאן קייג' חוזר לWWE. מנהלי TNA קיימו שיחות עם כריסטיאן, ניסו לשכנע אותו להישאר בחברה אבל הוא לא הגיב. ההנהלה גם שלחה מתאבקים לדבר איתו על הנושא, אבל גם זה לא עזר. בTNA רוצים שכריסטיאן קייג' יהיה הדברן הראשי בצד הפייסי בפיוד נגד המיין איבנט מאפיה. חשוב להזכיר שקייג' לא חתם [עדיין?] על חוזה עם הWWE.
כמה מעובדי הWWE (לאו דווקא מתאבקים) חוששים מפיטורין. כמה סוכנים מאמינים שהקיצוצים יפגעו בהם, וכך גם הבוקרים. לאחרונה הWWE שינו את לוח הזמנים של השופטים כדי לחסוך כסף.
וינס מקמהן אמר לצוות הקריאטיב בגלוי שפיטורים הולכים להגיע, כי וינס מרגיש שתשומת הלב שלהם לא מרוכזת כולה בעבודה. וינס לא רוצה שאנשים יאבדו את מקום עבודתם, אבל מרגיש שהחברה יכולה להמשיך להתקיים בלי מספר רב כל כך של סוכנים.
WWE הכריזו את הקטגוריות שלהם יחלוקו הפרסים בספיישל פרסי הסלאמי, שיתקיים בראו עוד שבועיים בספיישל 3 שעות:
- מתאבק השנה
- קרב השנה
- רגע הOMG של השנה
- דיוות השנה
- רגע ה"DAMM!" של השנה
- טאג טים של השנה
- ההופעה המוסיקלית הטובה ביותר של השנה
- הפינישר הכי טוב של השנה
- רגע האקסטרים של השנה
- זוג השנה
עוד קצת על גיים קים:
גם גייל קים נכחה מאחורי קלעים של ההקלטות השבוע. היא הגיעה כדי לצלם תמונות ולהתאים תלבושות לקראת החזרה העתידית שלה. נראה שקים לא תחזור עד תחילת 2009. יש שמועות שקים צילמה כמה פרומואים של "חוזרת בקרוב" וייתכן שבקרוב נראה אותם על המסך.
במידה וראיתם את ראו האחרון, בוודאי שמתם לב שלא שידרו תמונה מלאה של הגוף של סטפני מקמהן, אלא רק מאמצע הגוף ומעלה. הסיבה לכך לא מקרית, פשוט האנשים הגבוהים בWWE לא ממש רוצים להראות את הגוף של סטף כרגע, בעיקר בגלל שהיא לא בכושר גופני הכי טוב שיש.
המתאבק שDH סמית', שעשה הופעת בכורה יחד עם TJ ווילסון ונטליה כ"הארט פאודניישן" בקרב חושך בסמאק האחרון, התראיין לעיתון במיאמי. שנשאל על מתאבק דור שני, סמית' הרגיש שהוא הטוב ביותר. "טוב, זה אולי יישמע חצוף, אבל אני חושב שאני טוב מהם. ג'ו הנינג טוב. טד דיבאסי ג'וניור עובד קשה כדי להפוך למה שהוא היום, אבל הם עדיין לא "זה"."
עוד הוסיף: "זה רק עניין של זמן עד שאני הולך להופיע בסמאקדאון, ואז אני יראה למתאבקים למה אני העבר, ההווה והעתיד"
*קרידיט לפורום אחר*

ציטוט ההודעה