TNA Impact 27.11.08
התוכנית מתחילה עם כניסתם של " דה פרונט ליין " - הכינוי החדש של הצעירים..ריינו אומר שהיום הולכים להצטרף אליהים אנשים חדשים , MEM יוצאים וקורט אומר שהוא ינצח את ריינו ואז יקבל את ג'רט בארוע ג'נסס , ריינו אומר לו שהוא הולך להעיף אותו מ-TNA עם הגור !
חצאי הגמר טורקי בול :
ריינו מנצח את סאן ג'י דאט ואת הרננדז ומעפיל לגמר.
אלכס שלי מנצח את קריד ואת קאט קיפ ומעפיל לגמר.
שיק אבדול באשיר מנצח את מאט מורגן ואת ג'ימי רייב ומעפיל לגמר.
קרב נשים :
כריסטי האמי מנצחת את ראקה קון.
גמר טורקי בול :
ריינו מנצח את אלכס שלי וזוכה ב- 25 אלף דולר , אלכס שלי מפסיד ובהתחלה הוא לא רוצה לשים את הטורקי בול עליו , מיק פולי נכנס ואומר לו שהוא יכול לצאת בלי הטורקי בול עליו ואז הוא מאבד את העבודה שלו , בסוף אלכס שלי שם את הטורקי בול עליו ועושה זין לפולי , פולי מרביץ לו.
AJ , ג'ו וריינו יוצאים החוצה והם אומרים שהגיע הזמן ש-TEAM 3D יחליטו לאיזה צד הם הולכים , איתם או עם MEM , MEM יוצאים החוצה כולם וקורט אומר להם שיראו מה הם החליטו , מתנגנת המנגינה של MEM ו-TEAM 3D יוצאים עם החליפות שלהם , הם מגיעים לזירה ומדברים שהם הזוג הכי טוב שיש , הם מזכירים שהם היו ב-ECW והם אלה שהתחילו הכול , הם אומרים שהם היו 20 פעמים אלופי זוגות , הם מציינים סטיינר בראודרס היו זוג טוב , והם אומרים שכיף להיות עם כול האלופים. BRO ריי הולך לכיוון של JA ואומר שפרונט ליין זה לא טוב , הוא פותח את החליפה שלו ויש מקל , הוא מסמן ל-AJ שיקח אותו ואז הם מרביצים ל-MEM !!!
TEAM 3D מוציאים שולחן ורוצים לעשות את ה-3D על קורט אבל סטינג מושך אותו החוצה , סוף התוכנית ודה פרונט ליין מחזיקים ידיים ונגמרת התוכנית.
* נקבע שמיק פולי יהיה שומר החוק בקרב של קורט נגד ריינו בארוע פיינל רזולושן.
קרבות שנקבעו לשבוע הבא :
*קרידיט לפורום אחר*

ציטוט ההודעה