מה החוקים לגבי גילוח בצבא?
חייבים להיות מגולחים תמיד שיהיה חלק חלק בפנים בכלל בלי זיפים?
כי אם זה ככה אכלתי אותה גודל לי מהר אני יצטרך להתגלח כל יום ואני לא יכול להתגלח חלק חלק כי אז יצעו לי פצעים כל הפנים זה בלאגן.
מה החוקים לגבי גילוח בצבא?
חייבים להיות מגולחים תמיד שיהיה חלק חלק בפנים בכלל בלי זיפים?
כי אם זה ככה אכלתי אותה גודל לי מהר אני יצטרך להתגלח כל יום ואני לא יכול להתגלח חלק חלק כי אז יצעו לי פצעים כל הפנים זה בלאגן.
|
|
כעקרון כה...אתה חייב להגלח כל יום אם גודל לך מהר....
אבל יש פטורים , אני אישית יש לי פטור כבר כמעט שנה וחצי ...ואני מקצץ בקטנה פעם בשבועיים ככה...(:
אני יהיה לי טוב אם יתנו לי פטור לשבוע,יותר מזה אני לא יכול כי אז זה מתחיל לגרד וזה משגע לי את הדודה,איך אני מוציא פטור הולך לרופא עור וזה?
רק שזה לא יוריד פרופיל או שיהיה סעיף אנערף..
זה בכלל לא בעיה להשיג פטור זקן
דבר עם המפקד/ת שלך
נערך לאחרונה על ידי ravid1234; 29-11-2008 בשעה 18:45.
כל חייל בצה"ל יכול לחתום על פטור מרצון .... אבל הוא מחייב אותך לא להתגלח בכלל בכלל אלא רק לקצץ במכונה במס' 2 ומעלה , או שאתה יכול להוציא פטור דתי ולא להתגלח בכלל בכלל ... או שאתה יכול ללכת על פטור רפואי - שזה די קשה להוציא - ואולי לקבל סעיף שיאפשר לך להגלח רק פעם בשבוע או משהו כזה , בכל מקרה בקשר לגירוד בזקן , חחח גם לי היה ...זה משגע בהתחלה אבל אחרי חודש ככה זה עובר . (:
חח מה חודש אני מתגלח מגיל 13 ועכשיו אני עוד מעט בן 18 וזה מגרד כל פעם כשזה גודל ככה בערך אחרי 4 -5 ימים מה שבטוח זה שזה לא יעבור דווקא בצבא.
וכשאני מתגלח אני מתגלח עם סכין אבל רק לכיוון אחד וזה עם כיוון הצמיחה וככה לא יוצא פצעים ולא כלום אבל כשאני מתחיל להתגלח ואני עושה גם נגד הכיוון של הצמיחה אז זה בלאגן יוצא
נערך לאחרונה על ידי ¥ANARCH; 29-11-2008 בשעה 19:46.
*בטירונות לא נותנים פטור רצון חופשי, רק שאתה בסדיר אתה יכול להוציא כזה.
פטור רפואי מנצח הכל..
שטויות אני הייתי בטירונות והמפקדת באה אלי ושאלה אותי אם אני רוצה פטור זקן
הכי חשוב ששבוע לפני הבקום אל תתגלח שיהיה לך זקן ואז תבקש פטור ותוסיף גם שיש לך פצעים שאתה מתגלח ויתנו לך בלי בעיה פטור לשנה
,
,
,
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz OC
Arctic Cooling Freezer 7 Pro
Gigabyte GA-P35-DS3L
Western Digital 500Gb 16MB AAKS
G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15
Gainward Gtx 260 216sp OC
PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER
NZXT apollo Black
Corsair 550VX 41A @ 12V