הורדתי את המשחק והכל אני לוחץ להיכנס זה פותח לי את האתר שלהם ניסיתי להירשם שם ואני חייב שם איזה פוסטל קוד שאין לי מושג מה זה !! איך אני משחק בזה???
הורדתי את המשחק והכל אני לוחץ להיכנס זה פותח לי את האתר שלהם ניסיתי להירשם שם ואני חייב שם איזה פוסטל קוד שאין לי מושג מה זה !! איך אני משחק בזה???
|
|
במה אתה משחק?
IJJI?
בברכה,גבי(CrazyKiller)מנהל פורום הומור וצחוקים לשעברIt's Now Or Never, I Ain't GonnaLive ForEver
כן למה יש עוד אופציה?
אהה ואחי אל תסביר לי עכשיו על הישן תסביר לי מה לעשות בשביל לשחק בijji
1.יש כמה שרתים:
Gunz online
IJJI
Balagunz
ועוד כל מיני שרתים פרטיים.
2. אתה צריך להרשם,לוודא שהכל בסדר
אחר כך אתה צריך להכנס לאי מייל שנרשת איתו ויש לך שם מכתב.
תכנס אליו ותלחץ על הקישור.
עכשיו להוריד ולשחק:
כנס לאתר http://gunz.ijji.com/index.nhn
תכנס למשתמש שלך
ואז יהיה לך play live
אם הורדת כבר אז פשוט תלחץ וזה יטען לך ויכנס למשחק אבל אם לא הורדת תלחץ על זה ותתקין במחשב.
מקווה שעזרתי
אם יש עוד שאלות תשאל פה
בברכה,גבי(CrazyKiller)מנהל פורום הומור וצחוקים לשעברIt's Now Or Never, I Ain't GonnaLive ForEver
אבל הבעיה היא שאני לא מצליח להירשם יש לי בעיה עם הפוסטל קוד הזה....
תראה לי תמונה
ואם אתה רוצה אני ארשם לך ותשנה את הסיסמא
תסביר לי שלב שלב מה הבעיה
תשמע הורדתי את המשחק מהIJJI הזה לחצתי על האיקון זה פותח לי את האתר שלהם אני מנסה להירשם ולא מצליח אני ישמח אם תירשם בימקומי או תסביר לי אך להירשם
יש לך מסן?
אני אעזור לך שם
לא אבל יש לי ICQ
אני יעשה עכשיו מדריך איך להרשם ואתה תראה
סבבה?