במקרה לחדשים בפורום וכאלה שלא זוכרים אני מביא לכם מידע על המודחים:
בוריס שניידרובסקי
תאריך לידה:17.8.86
המודח הראשון בתוכנית בוריס הוא אח של ליאון הוא אוהב את ג'וני דפ ואת אנג'לינה ג'ולי החלום שלו הוא להיות מפורסם
מקום מגורים:צפת
רנין בולוס
תאריך לידה:15.9.84
רנין בולוס היא ערבייה נוצריה במשך התוכנית כינו אותה פרידמנית היא רבה עם יוסי והספיקה אפילו להתגלות כשחקנית. היא הופיעה ברחוב סומסום והכלה הסורית ומכנה את שי אח הגדול שלי.חלומה הוא להיות שחקנית
מקום מגורים:ירושלים(החלק של המוסלמים)
![]()
ג'ני טוקרב
תאריך לידה:13.12.85
חלומה הוא להקים משפחה בריאה להיות שחקנית ודוגמנית ג'ני לא אהבה להתבלט בתוכנית כדי שלא ידיחו אותה אך לבסוף בהדחה ההמונית היא הודחה רביעית.
מקום מגורים:הוד השרון
ערן זילברמן
תאריך לידה:6.7.82
חלומו הוא להיות טייס או דוגמן הוא מעריץ את בריטני ספירס במשך התוכנית הוא קיים יחסים עם קרן חסיס וזאת הדיחה אותו בגלל שהייתה שמועה שהוא לא ממש רצה אותה שטויות.
מקום מגורים:תלאביב
שי שטרית
תאריך לידה:23.3.82
חלומו הוא להיות כוכב קולנוע אפשר להגדיר אותו כשחצן מאוד אבל כל הבנות חולמות עליו
מקום מגורים:חולון
צבר גדיש
תאריך לידה:1.11.82
הוא שחצן חלומו להיות בטלויזיה התממש הוא נחשב לגיבור של שפרה הוא הגן עליה מהכל בשתי מילים שלום צבר
מקום מגורים:תלאביב
מיקי לוין
תאריך לידה:2.5.78
היא נשואה בעלת ילד חיה באושר וזה בעצם מה שנשאר להגיד חוץ מזה שהיא המודחת השנייה
מקום מגורים:רמת השרון
קרן חסיס
תאריך לידה:30.6.84
היא המודחת החמישית אוהבת להיות מנהיגה ואוהבת את ערן זילברמן
מקום מגורים:הרצליה
חגית מיימון
תאריך לידה:12.5.65
היא חולמת שהכל ישאר כמו שצריך היא בת 42 הכי זקנה בבנות ויש לה 3 ילדים.
מקום מגורים:באר שבע
נעמה פרידמן
תאריך לידה:1.9.74
פרשה באמצע מגעגעוים אין סופיים התגרשה לאחר חודש נישואים אך מפרשת את עצמה כאימא אוהבת ותומכת.
מקום מגורים:מושב לימן
אשר סימוני
תאריך לידה:3.12.79
הוא נשוי+2 הוא חזר בתשובה בגיל 20 אחרי צבא הוא חרוץ דייקן נחמד לא נוטר טינה נעים הליכות הוא בחור צנוע ואוהבים להיות בחברתו
מקום מגורים:טברי
ונסה אלוש
תאריך לידה:18.2.82
היא מאמנת סוסי מורוץ יש לה 8 כלבים סוס אחד שהיא מאוד אוהבת ותוכי היא ואחותה גרות ליד חווה בדרום במשך התוכנית היא אהבה את איתי הגנה עליו מפני שי ועברה לאהוב את יוני הציצה ליוני במקלחת ופלירטטה ליוני ליד איתי (אאוץ').
מקום מגורים:אילת.
מנהלים בבקשה לנעוץ תודה וקרדיט לי ורק לי לקח לי שעה לכתוב את זה ולמצוא תמונות.

ציטוט ההודעה