מזל טוב לי סוף סוף ייסדתי כפר שני
ויש לי שאלה באורוה גדולה או מגורי חיילים גדולים מה זה יותר טוב מהרגיל לא הבנתי את מה שהיה כתוב בטרוויאן
מזל טוב לי סוף סוף ייסדתי כפר שני
ויש לי שאלה באורוה גדולה או מגורי חיילים גדולים מה זה יותר טוב מהרגיל לא הבנתי את מה שהיה כתוב בטרוויאן
יאללה הפועל איזה ניצחון !!!!!!!!!!
ISRAELלא פעיל בשבת ובחג
|
|
מזל טוב
אני כבר מת שלי היה כפר שניה
הבל שהיה בכיף...
חח אחי השבוע כפר 9 XDDD
אורווה גדולה-אתה פשוט יכל לעשות יותר חיילים(כאילו גם באורווה רגילה וגם באורווה גדולה)
אותו דבר עם מגורי חיילים גדולים
רק שהמחיר של החיילים עולה פי 3 יותר יקר.
לדוגמא:
אם אתה יכל לעשות 120 פרטרויאנים במגורי חיילים הרגילים,אז תוכל לעשות רק 40 בגדולים....אבל אם זה דחוף תוכל לעשות בשתיהם לדוגמא 20 30....
אז מכל מצב המגורי חיילים הגדולים זה לא טוב נכון ?
ובאיזה שרת יש לך כפר תשיעי ?
ISRAELלא פעיל בשבת ובחג
ראשון....
מגורי חיילים גדולים זה טוב רק עם הייצור שלך גבוהה
מגוריי חיילים נותנים לך לייצר כמה חיילים בבת אחת, אגב מזל טוב!
לא בדיוק בוראט,אם אתה חייב חיילים כמה שיותר מהר,אתה יכל לעשות קצת חיילים במגורי חיילים הגדולים וקצת חייילים במגורי חיילים הרגילים...וככה אתה עושה יותר יחידות....
זה בדיוק.. זה מאפשר לך לייצר כמה חיילים במקביל
Bring the Violence-
בוראט התכוון לפי מה שהבנתי לזה שהוא יכל לדוגמא לעשות ב 5 דקות 10 חיילים(כמו שאני חשבתי בהתחלה)
במקום כל 5 דקות חייל...
אני לא מבין למה לשקר שSPOTER הוא חבר שלך?
אני מכיר אותו ושאלתי והוא בכלל לא מכיר אותך אנחנו הולכים להרוס לך את הכפר
![]()
msn: gal9871@gmail.com
רוצים לקנות משתמש למשחק 2MOONS הגלובאלי באגי רמה 83 עם הרבה כסף ודברים טובים וכסף אמיתי (ACCLAIM POINTS)?
כנסו לכאן: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=350298
טוב אין לי מושג מי אתה אבל אני וSPOTER עשינו עסקה שאני נרשם דרכו והוא מגן עלי אז החשבון שלי יימחק עוד היום ואני ירשם שוב למהיר באזור שלו והוא יגן עלי ואם הוא לא אמר לך את זה אז הוא כנראה שכח אם אתה רוצה אין לי בעיה להראות לך תצלום מסך של ההודעות שלנו ביחד
ISRAELלא פעיל בשבת ובחג