לאחרונה טיילתי לי סתם בין ההודעות בGmail שלי וראיתי הזמנה לבטא סגורה למשחק שניקרא פאראבלום, בהתחלה לא הבנתי על מה לעזאזל מדברים והיתעלמתי ממנו, אמרתי לחבר : "שמע קיבלתי הזמנה לאיזה משחק שניקרא פאראבלום, מכיר?" להפתעתי הרבה הוא הכיר את השם אך לא את המשחק, פאראבלום בעצם זה אקדח גרמני שאני והוא השתמשנו עוד בזמנים של Hidden and Dangerous 2, משחק ישן.
חזרתי לGmail וקראתי אותו, נירשמתי והתחלתי להוריד את הקליינט ששקל 1.5ג'יגה, דיי הרבה לבטא. לאחר שההורדה סיימה [שעה וחצי, היה להם FTP מהיר] התקנתי את המשחק וניכנסתי, לאחר התחברות למשחק קיבלתי מסך יצירת שחקן. האפשרויות היו מעטות כמובן כי זה רק בטא אבל זה היה מספיק, בחרתי צבע גוף, תווי פנים, בגדים - סגנון נינג'ה כזה.. S: וכמובן נשק, AK47 עם משתיק קול, דיגל ורימון, בחרתי שם וניכנסתי ללובי שם יש את כל השטויות עם בחירת שרתים וזה..אתם מכירים את זה, בחרתי שרת וניכנסתי.
המשחק נראה טוב יותר מהRainbow 6 Vegas 2 ועובד גם יותר טוב, המשימה הייתה לפוצץ איזה מזח אחד על המפה, 2 קבוצות : CT Forces ו Syndicate, משהו כמו קאנטר טרוריסטים וטרוריסטים, לכל קבוצה הייתה פצצה והיא הייתה צריכה לפוצץ מזח מסוים ראשונים ולהשמיד את שאר השחקנים, שלא כמו R6V2 וCSכאן המשחק היה מהיר, היה שימוש בטקטיקה והיתגנבות אבל כמובן רוב המשחק הסתערנו עליהם והיה הכל אינטנסיבי וכיף, לא משהו משעמם כמו בהרבה משחקים מגוף ראשון שאנחנו מכירים..אה ושכחתי להזכיר את אפקט האדרנלין? אדרנלין במשחק זה מין שימוש חד פעמי לכל שחקן שהוא מעט את הזמן [אני עוד לא הבנתי איך זה עובד] ומשחק בסלוו למס' שניות, זה מעולה אם יש עליך קבוצה של אנשים וזה גם מעולה לראות את האפקטים המעולים של הדם בפעולה!
כרגע למשחק יש רק 2 מודים, קאמפיין וTeam Deathmatch
קאמפיין זה סוג של משחק בהמשכים עם "עלילה" דלילה שבא שתי הקבוצות היריבות במרוץ מי יפוצץ את העיר ראשון או משהו כזה, מס' דרכים לסיים את הקאמפיין ומס' שלבים שונים לסיים אותו
Team Deathmatch אין פה מה להסביר, משחק רגיל 2 קבוצות אחת נגד השנייה
לסיכום, פאראבלום זה אחד מהמשחקים הטובים ששיחקתי בו בזמן האחרון והוא גם יהיה חינמי לחלוטין, כן כן D:, תאריך היציאה כרגע עומד על תחילת 2009 זאת אומרת לא יותר מ3 חודשים לאחר תחילת 2009, יקח להם קצת זמן לתחזק משחק טוב כזה ואני שמח שכך.
מקור : http://www.gamersgas.net/main/?p=64
משחק מעולה, וברגע שהוא יוצא [2009] אני ממליץ לכולם להתחיל לשחק.

כאן המשחק היה מהיר, היה שימוש בטקטיקה והיתגנבות אבל כמובן רוב המשחק הסתערנו עליהם והיה הכל אינטנסיבי וכיף, לא משהו משעמם כמו בהרבה משחקים מגוף ראשון שאנחנו מכירים..אה ושכחתי להזכיר את אפקט האדרנלין? אדרנלין במשחק זה מין שימוש חד פעמי לכל שחקן שהוא מעט את הזמן [אני עוד לא הבנתי איך זה עובד] ומשחק בסלוו למס' שניות, זה מעולה אם יש עליך קבוצה של אנשים וזה גם מעולה לראות את האפקטים המעולים של הדם בפעולה!

ציטוט ההודעה