קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סיקור]Rohan Online
    על ידי XВoy בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-01-2009, 11:08
  2. [סיקור]RF Online
    על ידי Nisim11 בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-10-2008, 16:24
  3. [סיקור]Rohan Online
    על ידי XВoy בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 02-06-2008, 19:04
  4. [סיקור] hero online
    על ידי SoulMan בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-03-2008, 19:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

[סיקור]Tibia Online

משתמש משקיע האוואטר של CrazyKiller
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!"

ברירת מחדל [סיקור]Tibia Online

טיביה (tibia) הוא משחק RPG.

אני לא הולך להסביר פה מה הסיפור של המשחק כי זה סתם לא חשוב ואין לי כח לתרגם את הכל מאנגלית.. אם יהיה ביקוש (למרות שזה באמת ממש ממש ממש לא חשוב ולא ניראה לי הרבה אנשים יודעים גם האנשים הכי חזקים במשחק)

המשחק הוא משחק חינמי עם אפשרות לשלם. אם אתה משלם אז יש לך דבר שניקרא Premium Account או בקיצור PACC אם אתה משלם אז יש לך אפשרות להגיע לאזורים חדשים ולהיראות אחרת, ליקנות בתים, לפתוח GUILDS (שזה כמו CLANS) ועוד..

במשחק יש 4 סוגי עבודות: Knight, Paladin, Sorcerer, Druid.
    Knight - קנייט הוא בעצם לוחם. הוא מרביץ מקרוב, חזק מאד, שימושי מעוד לBLOCK (אני יסביר אחרי זה מזה BLOCK) הקסמים של הקנייט חלשים ואין לו MAGIC LVL גבוהה.

Paladin - הפאלאדין הוא קשת.. הסקילים (Distance Fighting) שלו עלים מאד מהר יחסית
    והוא מאד חזק. מרביץ מרחוק בעזרת קשת וחצים (קשת-Bow או Crossbow. חצים - Arrows או Bolts) לכל סוג חץ (ARROW או BOLTS) יש הרבה סוגים שונים חזקים ופחות חזקים. הפלאדין מבזבז הרבה כסף על חצים ולכן לא כדי שהוא יהיה השחקן הראשון שלך. שחקן זה מומלץ למבינים בלבד כי מאד קשה ליצור פלאדין טוב אם אתה לא כל כך מבין במשחק.

Sorcerer - הוא בעצם קוסם המתמחה בקסמי התקפה. הוא יכול להשתמש בקסמי התקפה מיידים וגם יכול להכין כמה וכמה RUNES (אחרי זה אני יסביר מזה) של התקפה כמו הRUNE המפורסם Sudden Death או בקיצור SD. בדרך כלל משתמש בשרביט (WAND) אבל לפעמים (אם הוא ממש עשיר וגם אז לא תמיד) הוא משתמש בBOW וסוג מיוחד של ARROWS שנקרא BURST Arrow.

Druid - הDRUID הוא גם קוסם אבל הוא מתמחה יותר בקסמיי ריפוי. אין לו כמעט קסמי התקפה מידיים והוא גם יכול להכין מעט מאד RUNES של התקפה. אבל הוא מתמחה בקסמי ריפוי מידיים ובRUNES של ריפוי כמו UH שזה Ultimate Healing וIH.. הDRUID משתמש בסוג אחר של שרביט הנקרא ROD.

RUNES - הRUNES הם כמו אבנים מיחדות (בעצם אבני קסם שמכינים בעזרת קסם) שאיתם אתה יכול לרפות את עצמך, להתקיף מפלצות, להתקיף אנשים אחרים, להתחפש לITEMS, ליצור FIELDS ועד..
    כל RUNE מיוצר ע"י קוסמים ופאלאדינים.. הפאלאדינים לא יכולים להכין הרבה RUNES.
    הSORCERERS והDRUIDS יכולים להכין מגוון רחב של RUNES. כל פעם שאתה מכין RUNE אתה מבזבז מאנה (כח קסם). בשביל להשתמש בRUNE אתה חייב MAGIC LVL מסויים. לכל RUNE MAGIC LVL אחר. עכשיו בגרסאות האחרונות שינו שאתה צריך רמות בשביל להכין RUNES ובשביל לעשות קסמים

סקילים Skills:

הסקילים הם חלק גדול מהמשחק. הסקילים שיש הם:
    Magic Level
    Fist Fighting
    Club Fighting
    Sword Fighting
    Axe Fighting
    Distance Fighting
    Shielding
    Fishing
    אלה הסקילים. עכשיו אני יסביר על כל אחד.
    Magic Level - ככל שהML יותר גבוהה ככה הקסמים והRUNES שלך יהיו יותר חזקים וגמו כן תוכל להשתמש במגוון רחב יותר של קסמים. לKNIGHT קשה מאד לעלות ML וכמו כן אין לו הרבה קסמים. לPALADIN בינוני. הוא עולה בצורה בינונית הSORCERERS והDRUIDS עולים מהר ML.. כדי לעלות ML אתה צריך להשתמש בהרבה קסמים עד שהML יעלה. עכשיו בגרסאות האחרונות שינו שאתה צריך רמות בשביל להכין RUNES ובשביל לעשות קסמים

Fist Fighting - זאת בעצם לוחמה שאף אחד לא משתמש בא בגלל שהיא גרוע xD היא בצם לוחמה בלי גלי נשק ובגלל זה היא חלשה נורא. אני לא ירחיב עליה כי היא גרוע. כדי לעלות בFIST צריך להרביץ הרבה בלי כלי נשק.

Club Fighting - הלוחמה הזאת היא לוחמה באמצעות נשקי CLUB. היחיד שמשתמש בא הוא הKNIGHT. אני אישית לא משתמש בה.

Sword Fighting - לוחמה זאת (כמו שבטח כבר הבנתם) היא באמצעות נשק SWORD שגם בו משתמשים רק KNIGHTS. לדעתי נשקי הSWORD הם הכי טובים ואני ממליץ עליהם על כל מי שKNGIHT.

Axe Fighting - גם נשקי הAXE הם נפוצים מאד. יש הרבה KNIGHTS שמשתמשים בהם. כמובן שרק KNIGHTS משתמשים בזה. אלה שתי הנשקים ההכי טובים לKNIGHTS.

Distance Fighting - זה בעצם שימוש בBOW או בCROSSBOW השחקן שמשתמש בנשקים האלה וצריך הרבה בDISTANCE הוא הפאלאדין. כמו שאמרתי קודם הפאלאדין עולה מהר יחסית בסקיל הזה.

Shielding - ככל שיש לך יותר שילדינג ההגנה שלך יותר חזקה. אתה עולה בשילדינג רק אם יש לך SHIELD עליך ומפלצות (או אנשים) מרביצים לך.

Fishing - זה סקיל לא חשוב. ככל שאתה דג יותר (בעזרת דייג אתה מקבל דגים שזה אוכל) הסקיל עולה.

כדי לעלות את הסקילים של הFIGHTING והSHIELDING בצורה יעילה הרבה יותר יש דרך מיוחד.
    לKNIGHT - לשים נשק מהCLASS של ה FIGHTING שהוא רוצה לעלות. חשוב שהנשק יהיה חלש יחסית, להעביר ל"Defence mode" ולהרביץ לDWARF. כדי שיהיו עליך 2DWARFS או יותר. תלוי כמה הם מורידים. הם צריכים להוריד קצת מידי פעם.

ככל שהסקילים יותר גבוהים ככה הדמג' יהיה יותר חזק. חשוב!:
    צריך להשקיע בML, SHIELDING ובסקיל של FIGHTING אחד.. לא יותר מזה כי זה בזבוז זמן גדול זה לא כמו משחקים אחרים (WOW) שאתה צריך להשתמש במה שיותר חזק. אתה צריך לבחור אחד שאתה תשתמש בו תמיד (אלא אם אתה פאלאדין שאז אתה משתמש בDISTANCE או SORCERER או DRUID שאז אתה לא צריך אף אחד מהם.)

קסמים: יש כמה סוגי קסמים:
    Attack
    Healing
    Summon
    Supply
    Support

Attack - קסמים אלה הם קסמים שמתקיפים מפלצות או אנשים.
    Healling - קסמים אלה מרפאים אותך או אנשים אחרים.
    Summon - קסמים שבעזרתם אתה מזמן מפלצות שעוזרות לך להילחם
    Supply - קסמים שבעזרתם אתה מכין דברים (הרוב זה חצים אבל יש גם קסם שאיתו אתה מכין FOOD)
    Support - קסמים שעוזרים לך במהלך המשחק..

לכל הקסמים האלה יש שתי סוגים: Instant וRune
    INSTANT אלה קסמים שפועלים מיידית וRUNE זה מכין RUNE שמתי שאתה בוחר זה עושה את הפעולה

לרשימת הקסמים:
    http://www.tibia.com/library/?subtopic=spells

Food - האוכל הוא בעצם כמו POTION אבל שאתה אוכל אותו עולה לך כל כמה שניות 2 חיים או משהו כזה (תלוי בעבודה שלך)

PVP - מערכת הPVP במשחק הזה היא יוצאת דופן. בחיים שלי לא ראיתי מערכת PVP כלכך טובה! קצת קשה להסביר אותה למי שלא מבין אז אתם פשוט תיצטרכו ליראות!

DP - הDepot הוא בעצם ה"כספת" של המשחק. כל שחקן שומר את הדברים שהוא לא צריך עליו כמו הרבה כסף וחפצים בגלל שאם אתה מת אתה מאבד סקילים, EXP, את התיק (Backpack) ויכול ליהות שתאבד חלק מהEQ.

Quests: הקווסטים הם חלק גדול מהמשחק (במיוחד לרמות היותר גבוהות אבל זה מתחיל ליהות חלק גדול מהמשחק ברמה 40+ אז זה סבבה) במשחק הזה הקווסטים יוצאי דופן. הם לא כמו בכל משחק שאתה מדבר עם מישהו משיג לו משהו ומסיים את הקווסט. פה אתה הולך עם כבר חברים (אתה לא חייב אבל ככה זה יותר טוב ואתה יכול לסיים את קווסט ברמה פחות גבוהה וזה גם יותר קל עם פחות סיכונים למות.) פה אתה הולך עם חבריך (xD) למקום מיוחד. ששם אתם הולכים במסלול שבדרך יש הרבה מפלצות שצריך להרוג (לא חייבים בשביל לסיים אבל חייבים אם לא רוצים למות חח) ובסוף אתה מגיע לקופסא שאתה פותח אותה אתה משיג את הITEM שאתה בעצם מקבל מהQUEST. כל אחד יכול לעשות את הQUEST רק פעם 1. אבל יש הרבה קווסטים אני אחפש אתר עם רשימה של קווסטים אז תיסתכלו פה אני יערוך בקרוב

גראפיקה: הגראפיקה במשחק היא גם יוצאת דופן (אבל לכיוון השני) אי אפשר להגיד שהגראפיקה טובה. כי היא לא, מאד לא. גראפיקה מאד לא טובה אבל יש לה כמה יתרונות. למשל: נגיד בPVP .. אנשים לא יכולים לעבור אחד דרך השני.. אז אפשר לעשות TRAP לאנשים. לחסום אותם במקום אחד שלא יוכלו לזוז בזמן שהרבה אנשים מתקיפים אותם בעזרת הנשק, קסמים וRUNES. המשחק לא מתאים לכאלה שכל מה שאיכפת להם במשחק זה גראפיקה (או רוב מה שאיכפת להם).

חוץ מהREAL TIBIA יש גם אלפי סרברים פרטיים של המשחק. בסרברים הפרטיים יש מפות חדשות שאנשים בנו לבד, עולים רמות יותר מהר, עולים סקילים יותר מהר, יותר קל למצוא דברים, הPVP יותר כיף (אפילו ממה שהוא בREAL!!)ו.. לא צריך להוריד את הגירסא של הסרבר ! כל מה שצריך זה תוכנה אחת שלא שוקלת כלום כדי לשחק בכל אחד מהסרברים הפרטיים האלה.

אתרים:
    האתר הרישמי: http://www.tibia.com/

אתם תימצאו שם כל מה שאתם רוצים.. להכין ACC הורדה של המשחק.. SPELLS, INFO הכלל..הSCREEN SHOOTS שם גרועים.. אז אפילו אל תיסתכלו
    אתר עם רשימה של אלפי סרברים פרטיים:
    otservlist.org
    מי שמעוניין להוריד גרסאות קודמות של המשחק (רק בשביל לשחק בשרתים פרטיים זה טוב) שהיכנס לפה
    www.tibiajon . t k
    יש שם שתי גירסאות שחסרות שהם 7.92 ו8.00 אז אם מישהו רוצה אותם שיפנה אליי אני יביא לו..
    להורדת התוכנה בשביל לשחק בשרתים פרטיים:

http://otfans.net/showthread.php?t=79550

אם יש בעיה עם הלינק אני יעלה לבד..

אם יש לכם שאלות תשאלו אני ימשח לעזור

ותגיבו!! השקעתי הרבה אני יושב על זה שעה-שעתיים
    לא לקחתי כלום משום מקום הכל רק מהראש. אז..
    קרדיט לי ורק לי אסור להעתיק.

אהה דבר אחרון שכחתי להוסיף:
    סרטון:http://www.youtube.com/watch?v=LSXC4p-Xcjo

קרדיט לפורום אחר
    בברכה,גבי(CrazyKiller)
    מנהל פורום הומור וצחוקים לשעבר
    It's Now Or Never, I Ain't Gonna
    Live ForEver

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    מי שלא אוהב אותך שלא ימות! שיחיה ויסבול :)

יא אללה אני מקיר תמשחק הזה 4 שנים כימעת
    פורש חוזר פורש חוזר
    עכשיו אני חוזר, CrazyKiller תשמור איתי על קשר אם אתה רוצה לשחק בשרת פרטי
    משחק בנזונה אתם רואים טיביה גרפיקה מגעילה \
    אבל כשה תשחקו בוא אתם וואלה לא תיצאו מהמחשב

משתמש משקיע האוואטר של CrazyKiller
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!"

סוף סוף תגובה אחרי 40 צפיות
    אני אשמור איתך על קשר גבר..
    אני יודע
    משחק סוס!
    בברכה,גבי(CrazyKiller)
    מנהל פורום הומור וצחוקים לשעבר
    It's Now Or Never, I Ain't Gonna
    Live ForEver

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    מי שלא אוהב אותך שלא ימות! שיחיה ויסבול :)

ציטוט נכתב במקור על ידי CrazyKiller צפיה בהודעה
    סוף סוף תגובה אחרי 40 צפיות
    אני אשמור איתך על קשר גבר..
    אני יודע
    משחק סוס!
    סבבה אחי
    כולם פה ילדי מייפל :/
    ניראה כבר ואני יסביר לך פחות או יותר על שרטים פרטיים
    אם אתה מתקשה במשהו אחי דבר איתי בפרטי אני ותיק בטיביה :>

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,344 | הודעות: 8,173,931 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect