נכתב במקור על ידי
GlowFish
היום הייתי אצל תם ושיחקנו לפחות(!!) שעתיים - שלוש.
אחד המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי בהם בחיים שלי (או לפחות השנה).
שווה כל שניה!
משחק סוס!
10/10. =]
מתנחל חחח
משחק אחד הסוסים תעמין לי
הינה ביקורת:
Left4Dead הוא לא סתם עוד משחק זומבים: מדובר באחד ממשחקי המולטיפלייר הטובים של השנה

מפתחת: Valve
מפיצה: Valve
תאריך יציאה: 18.11.2008
פלטפורמות: מחשב אישי, Xbox360.
מאת: אייל לנצמן ויובל בירב
לפני שנה וחצי הכריזה חברת Valve על Left 4 Dead: משחק פעולה-אימה חדש, שבו השחקן יצטרך לשתף פעולה עם עוד שלושה חברים ולשרוד גלים של התקפות זומבים.
אם לומר את האמת, זה נשמע קצת מאכזב- משחק בלי עלילה של ממש, עם מולטיפלייר של רק ארבעה שחקנים אנושיים, ובלי יותר מדי גיוון. לא ממש הסגנון של Valve.
אנחנו שמחים לבשר לכם שטעינו: למרות שהוא בהחלט סובל מהמגרעות הנ"ל, ואנחנו לא לגמרי בטוחים שהוא שווה את המחיר, L4D הוא עדיין משחק פעולה מהנה שמתחרה בקלות עם כל שאר המשחקים המעולים שכבר יצאו השנה, דווקא בגלל שהוא פשוט יחסית ולא מנסה להתחכם.
את Left4Dead תוכלו לקנות היישר מ- Steam במחיר 50$ (כ- 200 שקלים)
הטוב- חווית מולטיפלייר פשוטה אך משובחת
- מערכת AI Director מתוחכמת ויעילה
הרע- חוסר גיוון במצבי משחק ובכלי נשק
- עלילה עלובה ומשעממת
- לא כולם יאהבו את הממשק החדש בתפריט
וההפתעה- איכשהו, ב- Valve הצליחו להוציא משחק סבבה מרעיון לא מקורי בכלל
עלילה בלאי
קבוצה של ארבעה שורדים מנסה לצאת מהעיר שהפכה בן לילה למחנה ענק של זומבים. במסורת סרטי האימה סוג ב', בקבוצה תמצאו את פרנסיס, האופנוען הקשוח והעצבני, לואיס עובד ההיי-טק, זואי - צעירה שמעריצה סרטי אימה, וביל, חייל לשעבר שהשתתף במלחמת וייטנאם. החבר'ה הללו לא מכירים זה את זה, אך הם נאלצים לשתף פעולה אם הם רוצים לשרוד, ובדרך לחסל אלפים על אלפים של זומבים.
זו רוב העלילה. בכל שלב אנחנו מתחילים במעין 'חדר בטוח' עם נשק ותחמושת, וצריכים לחצות את השלב המלא בזומבים כדי להגיע ל'חדר הבטוח' שבסופו. בניגוד למקובל, אין כאן רק זומבים חסרי-שכל שרצים לעברנו ומנסים להכות בנו עד מוות, אלא גם סוגי זומבים נוספים, כגון ה'צייד' המהיר שיכול לקפוץ עלינו ממרחק, ה'מתפוצץ' שעלול להקיא עלינו, לעוור אותנו ולשלוח לעברנו זומבים מלוא החדר, וה'טנק' הענקי, המפלצתי והשרירי שעל מנת להביסו דרושה עבודת צוות.