xbox אליםג'ייסון ג'ונסון מאילנוי נכווה פעמיים מקונסולת האקס-בוקס של מיקרוסופט. כמו רבים וטובים אחרים, גם ה-Xbox 360 שלו נפטרה טרם זמנה בטבעת מוות אדומה, והוחלפה בדגם חדש. אלא שהקונסולה שאותה קיבל ג'ייסון ממיקרוסופט גרמה לו נזק בל יתואר. בתוך כמה חודשים היא שרטה (לטענתו, כמובן) את כל תקליטורי המשחק שלו, עד אשר הפכה את התקליטורים של Rock Band 1 ו-2 ו-Grand Theft Auto IV, המשחקים החביבים עליו, לבלתי שמישים.
אילוסטרציה בלבד.
גיימר אמריקאי תובע את מיקרוסופט על נזקים שקונסולת האקס-בוקס גרמה למשחקים
זו לא הפעם הראשונה שאנו שומעים טענות כאלו כנגד הקונסולה של מיקרוסופט, אך ג'ייסון לא מתכוון לוותר והוא הגיש תביעה על סך יותר מ-50,000 דולרים. לדעת עורך דינו של ג'ונסון, זהו סכום סביר וראוי לפיצוי על הנזק שנגרם למשחקים, על עוגמת הנפש, ועל עצם העובדה שמיקרוסופט בחרה למכור מכשיר שאיננו מסוגל לבצע את המטלה העיקרית שלשמה תוכנן: להריץ משחקים בלי להתקלקל ובלי להרוס אותם.
למעשה, במסגרת כתב התביעה מוצגת לה קונספירציה יוצאת דופן: מיקרוסופט גובה תשלום סמלי בעבור תקליטורים חלופיים שהיא שולחת ללקוחות במקום משחקים שנשרטו, ועל כן ייתכן שהתקלה הזו היא תכונה מובנת מראש במערכת, ניסיון להרוויח עוד כמה גרושים על חשבון הלקוחות. לא היינו נסחפים עד כדי כך, אך אין כל ספק ששורת התקלות ממנה סובלת קונסולת האקס-בוקס 360 בהחלט לא מעודדת. מעניין מה ייצא מהתביעה הזו, והאם תהיה זו יריית הפתיחה לפרשייה חדשה וכואבת לא פחות מטבעות המוות הנוראיות.
לדעתי זו טעות נוראית,ומזל שאף אחד לא נפצע באופן רציני
אני הייתי תובע את החברה,ופותח אתר השמצות,אבל אולי זה רק אני
קרדיט לgamer
מה דעתכם?![]()

ציטוט ההודעה