מי רואה את הגמר של האח הגדול?ננסח את זה אחרת:מי לא רואה את הגמר של האח הגדולXD
|
|
אני אצפה
מקווה ששפרה/לאון/איתי ת/יקח![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
ררררררררררררררררררררררואה :]
אני
יוסי זוכה
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני!
רק עוד 14 דקות!
רואה
לא עקבתי אבל כל השנה זה לא ממש מעניין אותי
ננעץ
היום הגמר?
לגמרי לגמרי?
מי שלוקח את המיליון?
לא רואה את זה..
אני לא מבין כמה חסרי חיים אנשים יכולים להיות (אני מתכוון לאלה שוראים תערוץ 24 שעות חח)