קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך אני מוסיף עוד שרתים לאימיול????
    על ידי somosomo בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-10-2008, 11:50
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 27-08-2006, 00:25
  3. איך אני מוסיף תמונה משלי
    על ידי הבוס בפורום Counter Strike
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 13-10-2005, 19:27
  4. [עזרה] איך אני מוסיף שרתים חדשים למשחק
    על ידי הבוס בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 16:48
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

[מביא]על כל 3 תגבות אני מוסיף עוד(בדיחות)

משתמש ותיק האוואטר של nofpsy
    לייקים
    10
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    =

ברירת מחדל [מביא]על כל 3 תגבות אני מוסיף עוד(בדיחות)

אני משעמום יביא לכם בדיחות וכל 3 תגובות אני יוסיך עוד בדיחות

טוב,מתחילים:

בחווה אחת יום אחד שמע האיכר על תחרות הבהמה היפה ביותר, הוא חשב על הפרה היפיפייה שרועה אצלו באחו, הבעיה היחידה של הפרה הזאת הייתה שהיא הייתה פוזלת, הוא חשב וחשב ונזכר בזקן שמכר לו אותה וסיפר לו על איזה טריק מוזר שצריך לתחוב לפרה צינור בתחת ולנשוף עם הפה אוויר לתוכו וככה העיניים שלה מתיישרות, האיכר שמח והגיע לתחרות גאה, לקח איתו את העוזר שלו והם עלו לבמה, היו שלושה שלבים בתחרות, בשלב הראשון הוא עלה דחף לפרה את הצינור בתחת, נשב לתוכו אוויר עיניה התיישרו, הוא זז עם הצינור השופטים בחנו את הבהמות והיא עברה את השלב הראשון, אותו דבר בשני, בשלב השלישי הוא כבר נהיה עייף וביקש מעוזרו שיעזור לו ויכניס לה אוויר עם הצינור במקומו, העוזר בא לפרה הוציא לה את הצינור מהתחת הכניס בצד השני, מילא אותה באוויר, זז הצידה והיא ניצחה את התחרות, בסוף התחרות בא האיכר ושאל את העוזר למה הפכת את הצדדים של הצינור ?! אז העוזר אמר לו : מגעיל לי מפה לפה.

גברת יפיפייה מתיישבת ברכבת ולידה מתיישב בחור צעיר, הוא רואה שהיא כל הזמן מעוותת את הפנים, ושואל אותה : למה את מעוותת את הפנים כל הזמן ? אז היפיפייה עונה לו : כי יש לי כאב שיניים, הוא ניגש אליה נותן לה נשיקה בלחי ואומר לה : אני רופא, זאת הייתה נשיקה מיוחדת, זה יירפא לך את הכאב. לא עברה דקה ואיזו זקנה מאחורה פונה אליו ואומרת לו : לי יש טחורים בתחת, אתה יכול לעזור גם לי ?

בחורה צעירה ונאה ניגשת למוזג בבאר, ושואלת אותו אם הוא יכול לקרוא לבוס שלו, הוא משיב לה שהוא לא יכול כי הבוס עסוק, היא לא מוותרת, ניגשת אליו, מלטפת את הראש שלו ואת הפנים שלו, יושבת לו על הברכיים ומכניסה את שתי האצבעות שלה לפה שלו שילקק, תוך כדי שהוא מלקק לה את האצבעות של הידיים הוא נהיה חרמן לגמרי, מתלהב ומלקק במרץ, היא קמה ואומרת לו : אז כשתראה את הבוס שלך תגיד לו שבשירותים של הנשים, אין נייר טואלט וגם אין סבון !
    פוליטיקאי אחד על מנת להשוויץ, מבקש ממלצר במסעדה יוקרתית שיביא לו יין בן 150 שנה, המלצר הולך וחוזר עם בקבוק יין, הפוליטיקאי טועם ואומר לו : לא נכון, הוא בן 140 שנה בלבד, לך תביא אחד אחר, המלצר הולך שוב וחוזר, הפוליטיקאי טועם ואומר לו זה יין בן 143 שנה בלבד ! המלצר מתעצבן, הולך למטבח, הולך לשירותי המלצרים משתין לתוך בקבוק יין ריק, ומגיש לפוליטיקאי, הפוליטיקאי טועם ואומר לו : איכס ימגעיל, זה פיפי ! אז המלצר אומר לו : יופי, עכשיו תנחש בן כמה אני ?

גבר ואישה נוסעים בכביש, האישה עושה טעות ונכנסת במכונית של הבחור במהלך נסיעה במהירות גבוהה, שתי המכוניות נהרסות לגמרי, ושניהם יוצאים מהמכוניות ונשכבים לצד הדרך, האישה פונה לבחור ואומרת לו : תראה איזה מזל זה ששני המכוניות שלנו הרוסות לגמרי ואנחנו בחיים, זה מזל למעלה כנראה שזה נגרם כדי שאני ואתה נהיה ביחד כזוג אוהבים לכל החיים שלנו לפי הגורל, הבחור הסתכל עליה וראה שהיא בחורה מאוד יפה ואמר לה שהוא מסכים עם מה שהיא אמרה, היא קמה הביאה בקבוק של יין ואמרה לו : בוא נחגוג לכבוד האירוע הזה ונותנת לו את הבקבוק, הוא לוקח אותו ושותה כמעט חצי בקבוק, ואז מחזיר לה, היא סוגרת אותו ומחזירה לאוטו, אז הוא אומר לה : מה את לא שותה גם ? אז היא עונה לו : לא, שיכור אני פשוט אחכה למשטרה !

בתוך פאב של ערפדים יושבים שניים אחד ליד השני ומדברים, אחד מהם מזמין שני ספלים של דם ושותה אותם והשני מבקש כוס של מים, הערפד השני והמוזג מסתכלים עליו ושואלים אותו : למה מים ? אז הערפד מוציא טמפון מהכיס ואומר : מה כבר אסור לי לעשות תה ?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לך אל הנמלה עצל עם הוריה לא בבית נצל

גברת יפיפייה מתיישבת ברכבת ולידה מתיישב בחור צעיר, הוא רואה שהיא כל הזמן מעוותת את הפנים, ושואל אותה : למה את מעוותת את הפנים כל הזמן ? אז היפיפייה עונה לו : כי יש לי כאב שיניים, הוא ניגש אליה נותן לה נשיקה בלחי ואומר לה : אני רופא, זאת הייתה נשיקה מיוחדת, זה יירפא לך את הכאב. לא עברה דקה ואיזו זקנה מאחורה פונה אליו ואומרת לו : לי יש טחורים בתחת, אתה יכול לעזור גם לי ?

קרע אותי חחחחחחחחחחחחחחחחח
    תהיה גאה אתה ישראלי כנסו לעיר שלי

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דנה
    לייקים
    1
    נקודות
    20

נחמד =]

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מוות למזרחית

חח מי בנע הת אבדיחות ההלה?

משתמש משקיע האוואטר של Mr Hardal
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    179
    נקודות
    729
    משפט מחץ
    קשה יש רק בסודוקו - וגם אותו פותרים

חח תביא עוד
    ציטוט נכתב במקור על ידי Youngik צפיה בהודעה
    חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי

לייקים
    10
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    =

ביבי נתניהו אוכל במסעדה מרק, אחרי שהוא גומר אותו קורא למלצר ואומר לו תגיד לי מה זה המרק הזה ? אתמול היה הרבה יותר טוב מהיום, אז המלצר אומר לו, תפסתי אותך שקרן, זה בדיוק אותו המרק !

איש אחד מגיע למכון קעקועים ומבקש מהמוכר שם קעקוע של שרון על רגל ימין וקעקוע של פרס על רגל שמאל, בשביל הנוחות מבקש המוכר מהאיש שיוריד את המכנסיים והתחתונים שלו, ועושה לו את הקעקועים, אחרי שהוא גמר, האיש מסתכל בראי ואומר למוכר שהוא לא מוכן לשלם לו בגלל שזה בכלל לא יצא טוב, הם מתווכחים ובסוף מחליטים שישאלו מישהו ברחוב והוא יחליט בניהם, הם יוצאים לרחוב ומראים את זה לבחור צעיר, הוא מסתכל ואומר : שרון יצא טוב, פרס יצא גם טוב, אבל ערפת באמצע יצא ממש מכוער !

אריאל שרון מת ומגיע לגיהינום, השטן מקבל את פניו ואומר לו שבגלל שהוא היה ראש ממשלה הוא ייתן לו לבחור את העונש שלו, אריק מטייל לו קצת במקום ורואה את ערפת על שיפודים, את בגין על האש, ואת ביבי מזיין את פמלה אנדרסון, אז אריק מבקש את העונש של ביבי והשטן אומר לו שאי אפשר, אריק אומר לו : למה אי אפשר ? אז השטן עונה לו : זה לא העונש שלו, זה העונש שלה !

איזה מקצוע יותר מכובד, רופא או פוליטיקאי ? ברור שרופא, מישהו פעם הצטרך פוליטיקאי ?

העוזרת של שרה נתניהו מנקה בבית שלהם ושואלת את שרה : איפה הסמרטוט ? אז שרה עונה לה : הוא נסע לנאום בכנסת..

יאלה תנו בתגובות
    נערך לאחרונה על ידי nofpsy; 19-12-2008 בשעה 14:32.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מוות למזרחית

תביא בדיחות קצרות

לייקים
    10
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    =

שיכתבו תגובות אני יביא קצרות

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דנה
    לייקים
    1
    נקודות
    20

הממ.. נחמד, תביא עוד

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מוות למזרחית

מה אתה ילד ***?
    מה זה כל 3 תגובות בדיחה?
    תביא בדיחות וזהו מה אתה נושם ע"י התגובות שלנו? ><
    אוף שונא ילדים קטנים

לייקים
    10
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    =

פולניה אחת הולכת לרופא ואומרת לו: " דוקטור, בורח לי סידן מהגוף ".
    הדוקטור: "טוב, אני יכול להבין אותו!".

מה ההבדל בין פולניה ותולעת ?
    התולעת אוכלת אותך רק אחרי שאתה מת.....

למה אישה פולניה קמה כל בוקר בשעה 5:30 ומכינה קפה לבעלה ?
    כדי שכשהוא יקום בשעה 8:00 הקפה יהיה קר.

החבר: למה ברחת מחדר ניתוח ?
    החולה: האחות אמרה " תהיה חזק, אל תתרגש, זה ניתוח פשוט ".
    החבר: אז מה ? בסך הכל דברי הרגעה.
    החולה: היא דברה עם המנתח.

הרופא אמר לי שתוך שבועיים אהיה חזרה על הרגליים נו, ומה קרה באמת ?
    הוא צדק. כדי לשלם את החשבון הייתי חייב למכור את המכונית...

לפעמים אתה פוגש מישהי ובטוח שהייתם נאהבים בגלגול הקודם...
    אבל אז... אתה יוצא איתה חודש ומבין למה לא שמרת איתה על קשר אלף שנה...

תגובות=עוד בדיחות

תשובה זה שאמר שאני ילד קטן:
    אם אני יכתוב סתם בדיחות אז אולי אף אחד לא יקרא
    אז על כל תגבוות אני מביא עוד

מורחקים
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שקרן יגיד לך שהוא שקרן, תאמין לו?

חחחח..איזה בדיחה מפגרת עם הערפדים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    1,021

חחחח אהבתי...

משתמש מכור האוואטר של maor2008
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    4
    נקודות
    769
    משפט מחץ
    איש אחד הלך הלך ראה אותך......ברח

חחחח

לייקים
    10
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    =

רועי מטייל ברחוב, ורואה עם שלומי עובר לידו מלא שריטות, ושואל אותו מה קרה לך ? עונה לו שלומי היום קברתי את חמותי, אבל מאיפה כל השריטות ? אומר לו שלומי : היא התנגדה..

יום אחד התחולל רעש נוראי ליד דלת הבית בלילה של זוג ישראלים נשוי, לבסוף קם הבעל ופותח את הדלת, רואה מולו את השטן, והשטן מסתכל עליו ואומר לו : באתי לקחת את הנשמה שלך ! אז הבעל הסתובב לכיוון המדרגות וצעק : נשמה בואי תרדי, באו לקחת אותך.

איך יודעים שלא היה דאודורנט בתקופת משה ? לפי הכתוב : "וירם משה את ידיו וימותו העמלקים !"

בחור מאבד את הארנק שלו במסעדה יוקרתית, הוא קם במהירות על הכסא וצועק לעבר יושבי המסעדה, מי שימצא לי את הארנק שלי שבתוכו 2000$ אני אתן לו פרס 50$, עבר רגע ופתאום נשמר קול אחר מהמסעדה : מי שיביא לי את הארנק שלו יקבל 500$ !

עיוור שבא לסעוד בסדר פסח תפס מצה מישש אותה בידיו, ופתאום קם הפסיק את הקורא ואמר : מי כתב את כל השטויות האלו ?!

בחור עולה לאוטובוס, ואיך שהוא נעמד אל מול הנהג, תוקפת אותו בחילה חזקה הוא לא מצליח להתאפק ובווווווואאאההה מקיא על הנהג, הנא כולו נגעל לגמרי, מסתכל על הבחור הזה ואומר לו : איכס מגעיל ! אז אומר לו הבחור הצעיר : אני מגעיל ? תראה איך שאתה נראה !

למה אם גונבים לגבר נשוי את כרטיס האשראי שלו, הוא לא מתרגש מזה יותר מדיי ? בגלל שכמה שהגנב יתפרע עם הכרטיס הוא בחיים לא יצליח להגיע למה שהאישה מוציאה..

איש עסקים הולך ברחוב ולפתע רואה איזה זקן מנסה לדוג בתוך שלולית, איש העסקים מרחם עליו קורא לו ומזמין אותו לארוחה ולכוס קפה בבית הקפה הסמוך, לאחר הארוחה, שואל אותו איש העסקים ככה בצחוק, נו הצלחת לדוג שם משהו ? אז עונה לו הזקן, כן הצלחתי, אתה כבר ה-3 שלי..
    נערך לאחרונה על ידי nofpsy; 19-12-2008 בשעה 23:13.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,506 | הודעות: 8,173,093 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect