בן 17
יש לי חבר והוא בוא נגיד לא הכי חתיך בעיר
והחבר שלי הלא כלכך חתיך (נקרא לו שלומי) נמצא אם חבר אחר שלי שהוא נראה סבבה(נקרא לו אבי) בבצפר אחד ואני בבצפר אחר
אז לשלומי אף פעם לא הייתה חברה ועכשיו פתאום הוא מצא מישהי בבצפר שלו והיא שרמוטה רצח והיא מכוערת טילים(בערך כל הבנות שם שרמוטות כי זה בצפר של טמבלים, כולם שם ערסים ופרחות וערסיות וקיצר לא מקום בשביל אשכנזים)
אז השרמוטה הזאת (נקרא לה סיוון) נהייתה "חברה" של שלומי, הם מתנשקים ומתחבקים וזהו והם בקושי לבד ביחד ואבי הראה לי שהיא שולחת לו הודעות בפלאפון ובמסנג'ר שהיא אוהבת אותו והיא רוצה להזדיין איתו ושהיא נהייתה עם שלומי רק כדי להתקרב לאבי [דפוקה רצח הא?]
ואבי בכלל לא רוצה אותה כי היא נראית כמו זין וגם הוא לא ידפוק את חבר שלו שלומי
ועכשיו העניינים הסתבכו וסיוון מתרחקת משלומי כאילו עכשיו היא כבר אומרת שהם לא חברים למשל ישבנו אני שלומי אבי סיוון וחברה שלה לפני כמה ימים ושלומי ניסה לנשק אותה אבל היא לא רצתה, הוא ניסה לחבק אותה היא גם לא רצתה ואפילו לא לשבת לידה.. ואז סיוון ואבי הלכו לצד רגע לדבר והיא אמרה לו שהיא רוצה שהוא יזיין אותה ושהיא רוצה שהם יהיו ביחד..ואתמול שלומי ניסה להתקשר אליה והיא סיננה אותו ולבסוף חברה של סיוון ענתה ואמרה שסיוון לא רוצה לדבר עם שלומי....
ושלומי מכיר את סיוון בערך שבועיים וחצי אז תבינו כמה העסק הזה קצר
ועכשיו הוא נכנס לדיכאון עמוק.. הוא לא צוחק מכלום הוא עם הראש בין הרגליים או שהוא שקט כזה עם פרצוף עצוב, אין לו כח לכלום והוא שומע דיכאון כל היום
אני חושב שהוא סתם נקשר אליה יותר מדי כי זאת האהבה הראשונה שלו
ואני לא יכול לראות אותו ככה כואב לי הלב בא לי לזיין את סיוון מכותבגלל שהיא שיחקה בו ככה
ותבינו היא נראית כמו חרא באמא שלי לא הייתי נוגע בא והיא שמנמנה מגעילה כזאת מסריחה מהשיער
יש איזה דרך להוציא אותו מדיכאון?

בגלל שהיא שיחקה בו ככה
ציטוט ההודעה

"