מה אתם חושבים קרה למסי? לאחרונה הוא לא משחק טוב גם נגד ולנסיה גם נגד ריאל וגם עכשיו נגד ויאראל.
מה אתם חושבים קרא למסי?
אני חושב שיש לו מוראל יותר מידי גבוה והוא חושב שהוא יותר מידי טוב..
|
|
אני חושב שיש בעיה עם מבנה הגוף שלו.
אני אסביר...
באולימפיאדה יש את הקופצות מהמעקה
שאחרי זה עושים סלטות וכו' בקיצור ככל שהקופצת
יותר קטנה בגיל זה יותר טוב, למה? מכיוון שאין להן את
הפחד מלהיפצע, והן יכולות לקפוץ גבוה ולעשות תרגילים
שמסכנים אותן יותר.
נחזור אל מסי... אין ספק שהוא השחקן הגדול בעולם היום
אבל הוא מתבגר והוא הכוכב של בארסה והעברות שעושים
עליו קשות ממשחק למשחק ואין לו מימדי גוף שיוכלו
לעמוד בפגיעות לכן הוא לא מסתכן בפעולות נועזות והראש
חושב יותר איך לא להיפצע וזה מוריד מהאיכויות הנדירות שלו.
אני מקווה שהוא ידע להתמודד עם העומס המנטלי והפיזי ויחזור
להראות לנו את המבצעים האישיים היחודיים שלו.
זה טבעי שאחרי יכולת כל כך נהדרת שחקן ישחק פחות טוב.. זאת לא הפעם הראשונה וכמובן לא האחרונה.
המבחן הגדול של מסי יהיה להגיע למשחקים הנכונים בזמן הנכון.. במיוחד בליגת האלופות (מה שלא עשה אשתקד נגד מנצסטר והיה פצוע נגד שאלקה).
Siete
אל תדאגו לו , הוא יכול חזור לעצמו בשנייה , זה תלוי איך השחקן בא למשחק באותו רגע ומהי המחשבה שלו .
מסי לא יותר מדי טוב ולא בטיח. הוא השחקן בכושר הטוב בעולם כרגע, בקבוצה עם הכושר הטוב בעולם כרגע. אם הוא לא נותן משחק טוב פה ושם, אז שחקנים אחרים מחפים עליו. הנה, אתמול קייטה והנרי כבשו גול, ומסי לא הבקיע. זה מעיד על ירידה ביכולת? ממש לא. להיפך, כל ההגנה סוגרת אותו ומאפשרת לברצלונה ולשאר השחקניים היצירתיים שלה לפעול בחופשיות. זוהי גדולתה של קבוצה, היא לא חייבת להתבסס על מסי ביום מצויין בכל משחק.
(עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
(אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h(גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
(ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.
גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.
אני נאלץ להסכים איתך, במשחקים האחרונים ברצלונה מוכיחה שיש עוד הרבה שחקנים חוץ ממסי. צ'אבי כרגע הוא הטוב בעולם בצוותא עם גרארד בעמדה שלו, דניאל אלבס בכושר הטוב בקריירה ותיירי הנרי מצוי בכושר מצוין.
כמובן שבלי מסי לברצלונה יהיה קשה שהיא תגיע למגרשים כמו האולדטרפורד, סנטיאגו ברנבאו וכו (מן הסתם), אבל נגד הבינוניות היא תצליח (ואתמול אפילו נצחה את ויאריאל במשחק חלש של מסי ושלה בכללי, מזכיר לי מאוד חלק מהמשחקים של ריאל אשתקד.).
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 22-12-2008 בשעה 15:49.
Siete
מכיוון שמסי שחקן טוב אז עושים עליו עכשיו דאבל אפ כל פעם שהוא נוגע בכדור מה שהוא צריך לעשות זה להראות שיש לו גם אופי וראיית משחק וכשהוא מקבל את הכדור לדעת עוד לפני שהכדור מגיע אליו לאן הוא מוסר בנגיעה
דריבל יהיה לו קשה הרבה יותר לעשות ממה שעשה בעבר והוא יצטרך להתרגל לשחק בנגיעה ולהשקיע הרבה יותר בתנועה ללא כדור
הוא אולי בתקופה קצת לחוצה כי מצפים ממנו להמון גולים אבל במשחק נגד ריאל מדריד הוא דווקא שם גול יפה מאוד חחח אהבתי איך שההוא מריאל מדריד נדפק בקורה חחח
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
דוגרי כאוהד (מטורף) של ריאל אני אוהב את השחקן הזה כי כיף לראות את הכדורגל שלו..
וזה גם 50% אחוז מהסיבה שאני אוהד את ריאל כי יש כדורגל יפה!
בקיצור מה שקורה זה שלכל שחקן יש את התקופות שלו לרע ולטוב..
עוד מאט הוא יפתיע בשוונגים של החיים!
ודרך אגב..Halla Madrid!! :]