שם הבמאי: מרק פורסטר.
שמות השחקנים בתפקיד ראשי:
דניאל קרייג - ג'יימס בונד,
אולגה קורילנקו - קאמיל,
מט'יו אמאלריק,
Giancarlo Giannini,
ג'ימה ארטרטון,
אנאטולי טאובמן,
ג'ספר קריסטנסן,
דויד הרבור,
רורי קניאר,
טים פיגוט סמית',
ג'ואקין קוסיו,
ג'פרי רייט,
ג'ודי דנצ' - אם.
תאריך היציאה של הסרט: נובמבר 2008.
אורך הסרט: כ-102 דקות.
תקציר:
ג'יימס בונד מנסה לעצור את הרשע מלהשתלט על אמצעיה החיוניים (מים, נפט) של מדינת עולם שלישי. במהלך תוכניתו הוא מנסה לנקום את מות אהובתו. כמו כן, הוא פוגש גיבורה נוספת (אולגה קורילנקו), שמנסה לנקום את מות משפחתה, שנהרגה על ידי אחד הרשעים. ביחד הם משיבים את הסדר לבלגן.
דעה אישית:
נתחיל מיה, שלסרט אין ממש התחלה אמצע או סוף ראויים. הסרט כולו ניראה כסצנה אחת. כבר על ההתחלה הצופה ניזרק למרדף עתיר ביריות והתנגשויות, ועל פניו זה ניראה כשינוי מרענן לשיגרה של הסרטים, אבל במהרה מתחילים להתעייף מהקצב המהיר מאוד של הפעלולים ומתחילים לייחל לסצנת דיבורים רגועה. אבל זאת משעממת ביותר וגורמת לצופה מהר מאוד לאבד עיניין.
אפשר לציין לטובה בסרט הזה, בשונה מהרבה סרטים אחרים, שלא כל ירייה/התנגשות גורמת לפיצוץ, מה עוד, שהשחקן הראשי (ג'יימס בונד) איננו עשוי מפלדה, וגם הוא לעיתים נפגע ממכות.
עוד דבר טוב בסרט, זה סצינות המכות. וגם הבחורה כוסית.
העלילה מעט מצחיקה. הם עשו מהסוכנות הבריטית צחוק גמור, וניראה כאילו הסוכנות שלהם שווה לת*ת, בעוד שהסוכנות האמריקאית הצטיירה כמושחתת, מתקדמת יותר מבחינה טכנולוגית ובכלל.
בנוסף, הסוכן ג'יימס בונד כל כך מרשים בכישוריו עד שניראה כי הוא יכול לכבוש מדינה שלמה לבדו. הם הגזימו עם היכולות שלו לדעתי.
לסיכום,
אני חייב להתוודות שזהו הסרט הראשון של ג'יימס בונד שאני רואה.
ההמולה שנוצרה סביב הסדרה של הסרטים של ג'יימס בונד גרמה לי לחשוב שהסרט הזה חייב להיות פשוט מעולה ברמות שאי אפשר לתאר ופשוט חובה לצפות בו. לצערי זה לא ככה. הסרט מעולה (כי זה פשוט טיפשי לקרוא לו גרוע), אבל רק כדי להעביר את הזמן.
תהנו.

ציטוט ההודעה