קונה תסדרה ארתור או בעברית או ברוסית לא ממש משנה לי מאיפה חוץ מאימיול אפשר טורנט חינמי או לא חינמי אפשר הורדה ישירה הכול טוב מוכן לשלם הרבה בתנאי שתשיגו ושזה יהיה עם דיבוב לא תרגום
קונה תסדרה ארתור או בעברית או ברוסית לא ממש משנה לי מאיפה חוץ מאימיול אפשר טורנט חינמי או לא חינמי אפשר הורדה ישירה הכול טוב מוכן לשלם הרבה בתנאי שתשיגו ושזה יהיה עם דיבוב לא תרגום
|
|
חח רגע ארתור הסדרה מערוץ 6
או שיש עוד משו?
קונה כסף בפוקר בעד נק' \ הזמנות לאתרים וכו'.
מערוץ 6 ערוץ הילדים איזו סידרה שקוראים לה ארתור עוד יש
מצאתי בלי תרגום ובלי דיבוב
אין אם תרגום אחי :\
קונה כסף בפוקר בעד נק' \ הזמנות לאתרים וכו'.
אני רוצה עם דיבוב או בעברית או רוסית חפש באנגלית עם אני יצטרך אני ישיג לבד אני רוצה רק בעברית או רוסית
אחי יש לי ארתור פרק 1 רק...
מעוניין?
לא אני רוצה את הכול או לפחות עונה שלמה או כמה עונות לא פרקים לא קשורים בודדים אפשר למשל רק עונה ראשונה או לא יודע עדיף את הכול כמה שתתנו ככה תקבלו גם נק' זה מעצבן לראות פרק אחד וזהו אני רוצה את הכול בשביל פרק אחד אני ישלם 10 נק' בשביל כל הפרקים בין 1000-2000 נק' אני יחשוב על זה
נערך לאחרונה על ידי dondon; 23-12-2008 בשעה 10:34.
אחי יש לי באנגלית מלא פרקים מעוניין?
לאאאאא מה לא מובן באנגלית אני יכול להשיג לבד אני רוצה בעברית או רוסית ולא פרקים בודדים עם אתם רוצים בודדים 10 נק' לפרק אני צריך עונות שלמות עדיף את הכול אבל מה שתמצאו זה טוב אני שוב אני מוכן לשלם הרבה בין 1000-2000 נק'
אחי יש לי ככה
עונות
4.5.6.8.9.10.11
במלואם כאילו כל העונות האלה כל הפרקים ועכשיו הכל באנגלית1!את זה גם יש לך?
וואי אחי מה לא הבנת אני יכול להשיג את כל העונות באנגלית עם אני יצטרך אבל אני לא רוצה להוריד את זה כי זה באנגלית אני מעדיף תשפת אם שלי רוסית או עברית לא רוצה אנגלית