אני רוצה לעשות הפתעה לאבא שלי שמעריץ אותם ולקנות לו כרטיס להופעה כי אני לא אוהב רוק
כמה לדעתכם יעלה כרטיס?
הכי זול?
(אבא שלי התבאס מאוד אחרי הביטול הופעה ב2006...)
אני רוצה לעשות הפתעה לאבא שלי שמעריץ אותם ולקנות לו כרטיס להופעה כי אני לא אוהב רוק
כמה לדעתכם יעלה כרטיס?
הכי זול?
(אבא שלי התבאס מאוד אחרי הביטול הופעה ב2006...)
נערך לאחרונה על ידי nofpsy; 23-12-2008 בשעה 22:34.
|
|
רק תיקון קטנטן:דפש מוד זה לא בדיוק רוק,זה סינת' פופ -ניו וויב,יענו פופ אלקטרוני עם נגיעות רוק קליל
עד ה-8/12 המחיר היה עד 290 לכל איזור (אני חושב שההופעה בפארק הירקון)
אבל עכשיו המחיר כבר עובר את ה-300 על בטוח אבל סביר להניח שהמחירים לא יעברו את ה-400 ש"ח
הכי זול לדעתי יהיה בין 300 ל-350 אבל כדאי להזמין מהר כי הכרטיסים נגמרים בטירוף
אני כנראה גם אלך עם אבא שלי ודודה שלי
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
תודה אח שלי אני יקנה מ-לאן?
או מהקופות כבר?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
יקר!! אין מצב להשיג יותר זול?
------------------------------
קוראל -^- שמר
------------------------------
![]()
עם אתה באמת רוצה להפתיע את אבא שלך אז פשוט תקנה את הכרטיס.
350 שקל שווה ת'שמחה של אבא שלך לא?
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
טוב ענו כבר הרבה
נעול