יש משימה בSA שנקרת BC, צריך לרדוף עם אופנוע אחרי איזה Freddy אחד ולהרוג אותו.. ניסיתי 80 פעם ואנלא מצליח, מישהו הצליח לעבור אותה פעם ויכול לתת לי טיפים? או נק' תורפה של פרדי חח?
יש משימה בSA שנקרת BC, צריך לרדוף עם אופנוע אחרי איזה Freddy אחד ולהרוג אותו.. ניסיתי 80 פעם ואנלא מצליח, מישהו הצליח לעבור אותה פעם ויכול לתת לי טיפים? או נק' תורפה של פרדי חח?
נערך לאחרונה על ידי SoulMan; 25-12-2008 בשעה 15:23.
|
|
חח כן אני זוכר את המשימה הזאת עשיתי אותה לפני 3 שנים בערך חח
בעקרון תעקוב אחריו במדיוק ותנסה לא ליפול מהאופנוע ולא להתקע בקירות וגדרות ומכוניות ובתים
כשאתה ממש קרוב אליו תנסה להתקע בו בקטנה ואז יש סיכוי שהוא יפול ואז תדרוס אותו
או שפשוט תירה בו
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 25-12-2008 בשעה 15:24.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני הצלחתי בפעם 1 נפלתי אבל תריך לשמור על פער בסיר והכל יסתדדר
בטיסטה בWWA
ניצחונות 0
הפסדים2
הישגיםN1C לאליפות הבין יבשתית
מה הבעיה, אתה בעקרון צריך לעקוב אחריו ואז אתה מגיע למגרש כדורסל כזה, תרד מהאופנוע ותהרוג אותו תשתדל לא ליפול ואם אתה נופל מהר תעלה
אתה לא צריך להרוג אותו על האוופנוע:\ אתה צריך לנסוע אחריו עד שתעצרו והייה לך שם להורג 4-5 גאנגטרים ואתה מסיים תמשימה:\
חח איך אני זוכר תמשימה הזאת,היו לי סיוטים ממנה.
קיצר כמו שיהונתן אמר,לא הורגים אותו על האופנוע,
תעקוב אחריו באיזי,סע לאט ובטוח.
לא חייבים להיות יותר מדי קרובים לפרדי(אבל מומלץ שהוא יהיה בטווח ראייה כי הוא עובר בקיצורי דרך ואתה יכול לפספס אותו בגלל זה,אל תסתמך על המפה).
ובסוף אתה צריך לחורר כמה מקסיקנים וזהו.
פיצצתי את האופנוע שלו עם בזוקה ועברתי את המשימה (:
תינעל הוא אמר שהוא עבר אותה.