טוב זה ככה... בא לי WOTLK סוף סוף אני רמה 68 וגם בא לי לפתוח DK סבבה? סבבה
הבעיה שאני אילתי (לא בעיה בכלל XDD אבל בכל זאת) ואין פה חנות אחת שיכולה למכור לי WOW מה לעשות עיירת פיתוח מזדיינת. לא שיש תלונות אבל כן.
לפני חצי שנה את המשחק בכלל קניתי מ"פריק" בתל אביב ולפי מה שאני שמעתי רק משם אפשר לקנות את הWOTLK אבל באיזה 300 שקל גנביםעכשיו אני לא הולך ליסוע עד ת"א בשביל לקנות את המשחק אז אני רוצה ללכת על האופציה השנייה שזה לקנות מהאינטרנט.
כפי שבטח רובכם ראיתם ניתן לקנות דרך האקונט שלך בWOW את ההרחבה באיזה 25~30 יורו מסכנים (וזה ממשיך לרדת בגלל המצב של היורו D:< ) וגם מן הסתם לא לזוז מהכיסא לחנות בשביל זה אבל הינה הבעיה: אני לא יודע אם זה אמין, אני לא יודע אם זה הולך להתקין את כל הפאצ'ים של איזה יומיים מההתחלה אחרי שאין אתקין ואני גם לא מבין איזה סעיף שהיה שם דקה אני הוא COPY PASTE אני חוזר... הינה :
Please note that Blizzard intends to introduce a centralized account system for various Blizzard online games in the future (the “Battle.net Account”). The Battle.net Account will replace your World of Warcraft Account (the “WoW Account”). The opening of the Battle.net Account will not incur any additional costs and will not influence your World of Warcraft play experience in any way.
To upgrade your WoW Account, you must expressly accept that you may be required to open a Battle.net Account at some point in the future (the exact date is not yet fixed). If you do not accept this, you can still play World of Warcraft, but you cannot upgrade your account.
הופה:
* The Battle.net Account will replace your World of Warcraft Account (the “WoW Account”).
* To upgrade your WoW Account, you must expressly accept that you may be required to open a Battle.net Account at some point in the future (the exact date is not yet fixed).
אוקיי אלה בעצם שני הסעיפים שמדאיגים אותי אני לא ממש מסוגל להבין מה רוצים ממני
מישו בבקשה יכול להסביר מה הם רוצים ומה ההשלכות שלהם ?
תודה
ועוד משו... מה אתם חושבים על DK טרול? אני רוצה אחד D:

עכשיו אני לא הולך ליסוע עד ת"א בשביל לקנות את המשחק אז אני רוצה ללכת על האופציה השנייה שזה לקנות מהאינטרנט.
ציטוט ההודעה