אז ככה, לאחר שחשבתי רבות על מה לעשן מועיל לי ולמה התחלתי הגעתי למסקנה שאני חייב להפסיק לעשן בדחיפות.
הגעתי למצב שאני כבר לא יכול לעלות את המדרגות של הבית בלי להתנשף, גם בגלל חוסר פעילות גופנית וגם בגלל הסיגריות.
הייתי מעשן יותר מחצי קופסא ביום, שזה אומר בערך 4-5 קופסאות בשבוע, שהייתי יוצא הייתי קונה עוד בקיצור יוצא 5-6 קופסאות בשבוע ו100 שקל בשבוע לסיגריות. שזה דיי הרבה כסף יחסית לעובדה שאני קונה בזה משהו שיהרוג אותי כנראה בעוד מספר שנים.
בכל מקרה, אחרי ששמתי לפניי את העובדות שהתחלתי לעשן בשביל הפוזה, כמו כולם נראה, שזה מסריח, שזה כסף תמורת רעל, שזה שיניים צהובות, ושזה דוחה בנות ובכלל אנשים, החלטתי להפסיק.
בשבועיים האחרונים עישנתי כ-10 סיגריות, שזו ירידה משמעותית עבורי, ב3 ימים האחרונים לא עישנתי בכלל. אני שם לב שאני לא מתרושש כבר בגלל שאני לא קונה סיגריות, שאני כנראה לא הורג את עצמי, וכו'.
אז חברה, תפסיקו לקנות סרטן בכסף, תקחו יוזמה, זה אכן קשה, אני מוצא את עצמי לפעמים במצב שאני מת לעשן ואני מתחיל לקבל קריזות בגלל זה, ובגלל זה אני עושה את זה בהדרגה, סיגריה פה סיגריה שם.
אתם שואלים איך אני מפסיק? במכה? זה אפשרי בכלל?
אז לא, זה לא אפשרי, לא בשבילי לפחות, אני יודע שאם הייתי מנסה להפסיק במכה אחת הייתי נשבר אחרי יומיים וחוזר לעשן.
אז התחלתי בהדרגה להפסיק, ירדתי מ15 ביום ל13 ואז ל12 ואז ל8 ואז ל5 עד שהגעתי ל1 וכרגע שאני משתדל לא לעשן בכלל.
התחלתי להימנע מהרגלים, למשל:
סיגריית בוקר עם השוקו [חח] - הפסקתי לעשן
סיגריה שאחרי האוכל - הפסקתי לעשן
סיגריה שאחרי סקס - הפסקתי לעשן
סיגריה עם בירה[שזה היה הדבר הקשה מכל] - הפסקתי לעשן
אז חברים, בשבילכם כתבתי את כל זה, זאת הבריאות שלכם, אתם לא רוצים שההורים שלכם יבכו על הקבר שלכם כי אתם תמותו מסרטן או מהתקף לב בגלל הסיגריות האלו נכון? יפה מאוד, אז תפסיקו לעשן.

ציטוט ההודעה

חחח גאי