לפני כמה חודשים אני נכנסתי להוטמייל לעשות כתובת דואר אלקטרוני,בתהליך יצירת הדוא"'ל ביקשו כתובת דואר אלקטרוני חילופית .
אז רשמתי אחת שאותה עשיתי לפני כמה שנים, אז היום נכנסתי לכתובת דוא"ל שעשיתי לפני כמה חודשים ורציתי לסגור אותה.
באיזשהו מקום ידעתי איך סוגרים וסגרתי ועלתה לי הודעה ש"כתובת הדואר אלקטרוני לא תיסגר מיידית בגלל שיש חשבון microsoft קיים ,אתה צריך לסגור קודם את חשבון הmicrosoft ואז כתובת הדוא"ל תיסגר אוטמוטית לאחר חוסר שימוש בה".
ואז מופיע שם "סגירת חשבון microsoft" , ולחצתי על זה וחשבון microsoft נסגר, ואני לא משתמשת בכתובת הדוא"ל הזאת כבר.
אז מה שאני רוצה לדעת האם בתקופה שאני לא אשתמש בכלל בכתובת הזאתי שאחרי תקופה של חוסר פעילות בה,נגיד כמו שצויין שהכתובת תיסגר,יישלח משהו ,הודעה/עידכון, שהכתובת תיסגר או התראה לכתובת הדוא"ל החילופת?
עוד שאלה, כשעושים כתובת דוא"ל למה צריכים לרשום כתובת דוא"ל חילופית מה החשיבות שלה?
ובשביל מה היא צריכה להיות קיימת?
אשמח מאוד אם תיתנו לי תשובה מספקת ואני מאוד רוצה לדעת ת'תשובות, תודה מראש ויום טווב.
נערך ע"י <HEN>:
ערכתי את ההודעה שלך בגלל שהשימוש ב "...." היה ממש מוגזם והיה קשה להבין את תוכן האשכול.

ציטוט ההודעה