לדעתי ג'ון סינה הוא כוכב שווה לדבר עליו תצביעו ונמקו![]()
לדעתי ג'ון סינה הוא כוכב שווה לדבר עליו תצביעו ונמקו![]()
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
|
|
אני מתלבט בין בנג'מין להארדי לסינה. למה?
בנג'מין: כוכב שהיה מזמן ברוסטר אבל בראו לא נתנו לו במה. חוץ מאליפות בין יבשתית אחת לא נתנו לו לגלות את הכישרון שלו וזה חבל. עכשיו בסמאקדאון הוא אלוף ובצדק! הוא היי פלייר דומיננטי בקרבות! ומפתיע כל פעם מחדש.
7/10 (אני מדרג כל מתאבק)
ג'ף הארדי: כשהייתי ילד קטן תמיד נהנתי לצפות בקרבות שלו וגם היום כי הוא היי פלייר תותח,בא לזירה ומסכן את החיים שלו בכל קרב,כל קרב לפחות יש לו כמה תרגילים שמשאירים אותך בפה פעור ובצדק,הוא אלוף הWWE ועם הוא עכשיו היה מנצח את אליפות העולם זה היה הכי טוב שיש. כי מגיע לו!
10/10
סינה: עם כוח בלתי מובן ורצון רב סינה היה מיין איבנטר מאז ומתמיד ומגיע לו וחצי,בן אדם תותח,אני הכי אוהב לראות אותו כשהוא בשוונג של מכות ושהוא בשיא,כמו עכשיו,אין עולה עליו!
9/10
והמנצח-ג'ף הארדי (איך חפרתי אהה??? חשבתי ללמוד באוניברסיטה על תואר לחפירות,יש פה כישרון חחח)
לבכות או לצחוק?
כל המתאבקים שנתת יפרשו בחמש שש שנים הקרובות החל מטיקר השנה וקולזלוב בעוד חמש שנים לדעתי המתאבק הטוב ביותר בארגון והוא גם העתיד שלו זה אורטון הוא מביא את רוב הרייטינג לראו הוא וסינה הם המייןאבנטרים של ראו אבל אורטון הוא העיקר
בקרוב חתימה...
^^ לא. ג'ף ישאר עוד המון זמן. הוא הכי טוב שיש!
נראה לי הוא יגמור את הקריירה בגיל 37-40 כאשר הוא ינסה שוב לקפוץ מאיזה גורד שחכים ויפצע ולא ירצה יותר לחזור לWWE. או שיעיפו אותו על עוד בעית סמים והוא יעבור לTNA ולאט לאט ישכחו ממנו (גיל 45...) ואז הוא יחזור בתור שדרן או משהו כזה...
ויגמור בהול אוף פיים עוד 30 שנה
נערך לאחרונה על ידי dam!an; 28-12-2008 בשעה 15:32.
חברים
אני חושב אנדרטייקר הוא המתאבק הגדול בעל אהדה רבה , וממש אחריו הגדול בטיסטה
לדעתי שניהם למרות שהם מבוגרים כמעט לקראת סוף קריירה אבל אחלה שני מתאבקים
בברכה,ali270
טייקר,לא צריך להסביר למה.חוץ ממיקלס וH,שאר הרשימה לא ראויה להיות בשאלון הזה בכלל.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
^^^ ג'ף ראוי וחצי! לפי דעתי הוא גומר על טייקר אבל אנלא אריב איתך
ריסק טייקר אתה עד כדי כך מכור לפורום??
קיצר הארדי סתם אפס!אין יכולת האבקות בשיט...
מי כן מתאבק השנה?טייקר אחרי 18 שנה הוא במצב כזה!
או אולי אורטון משתמש בטכניות מושלמת...
אבל בנוגע להארדי?אני חושב שהאליפות לא מגיעה לו סתם טמבל אדג' היה אמור לשמור על החגורה כמו שמגיע לו...הארדי אלוף אך ורק כי מושפעים כמוך אוהבים אותו...
ג'ף הארדי מצוין אני חושב אבל אני לא אריב עם אף אחד,אבל אם תשאלו אותי מי הכוכב העולה הכי טוב שיש,ומי בשוונג הכי טוב,הוריקן הלמס חזק תותח!
על טייקר כבר כל כך חרשו שזה משעמם!~!
ואנלא מושפע מג'ף הארדי. פשוט אני מופתע מכל פעם שהוא שם את החיים שלו על הפרק.
אנדרטייקר הוא הכי חזק.
יואו אנלא מאמין עליכם! 3 אנשים בחרו ג'ון סינה? תתעוררו חבר'ס! חחח