מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין n85 לn79 ומה כדי לי לקנות?
(אני חושב שn85 אבל אני לא בטוח)![]()
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין n85 לn79 ומה כדי לי לקנות?
(אני חושב שn85 אבל אני לא בטוח)![]()
|
|
הפעם אני אתקן לך כותרת אבל פעם הבאה אני אנעל.
אנא קרא חוקים: http://www.iatraf.co.il/announcement.php?f=21
בקשר לנושא:
דגם ה n85, הוא המתקדם מבין השניים החדשים ומציג עיצוב סליידר ומסך גדול בגודל '2.6 ו 16 מליון צבעים.המכשיר בולט עוד באפשרויות המשחק שבו,הממשיכות את מסורת ה n-gage, המגובה בחיישן המסובב את המסך אוטומטית בהתאם לצורה שבה מוחזק המכשיר.המכשיר תומך עוד בארבעת השיטות ב gsm,umts ועל מהירות הגלישה המשופרת אחראית טכנולוגיית ה hsdpa.שלל התכונות הנוספות כוללות gps ,מצלמת 5 מגהפיקסל עם פוקוס אוטומטי ופלאש לד,מצלמה עבור שיחות וידאו,זיכרון פנימי בגודל 74mb הניתן כמובן להגדלה בעזרת כרטיס microsd, כאשר האריזה צפויה להכיל אחד כזה בנפח של 8gb,הגדול ביותר הזמין כיום.עוד מציע המכשיר תקשורת אלחוטית ,בלוטות',קליטה ושידור רדיו ומערכת הפעלה symbian s60.
המכשיר צפוי לנחות בשוק באוקטובר עם מחיר בסיסי של 450 יורו.
המכשיר השני שהוצג הוא ה n79, אמנם מרשים מעט פחות בתכונותיו מה n85, אך עדיין לא סתם חבר במשפחת ה n.המכשיר מציע עיצוב סטנדרטי ותמיכה בתדרי ה gsm השונים.תמיכת המכשיר בדור השלישי חלקית ופעילה רק בחלק מהתדרים.רשימת התכונות של המכשיר כאמור קצרה יותר מזו שהצגנו קודם לכן אך עדיין כוללת כמה נתונים מרשימים.המכשיר כולל מצלמת 5 מגהפיקסלים,gps, תקשורת אלחוטית,מסך בגודל 2.4' עם 16 מליון צבעים,רדיו עם יכולת קליטה ושידור לטווחים קצרים,זיכרון פנימי בנפח של 50mb עם אפשרות לשדרג באמצעות כרטיס microsd (4gb כלול בחבילה) וכמובן בלוטות'.על פעילות המכשיר אחראית מערכת הפעלה דומה לזו שפגשנו ב n85, symbian s60.
למעוניינים ברענון תקופתי של הטלפון מחכה גם אפשרות להתאמה אישית של המראה החיצוני.זאת באמצעות פנלים אחוריים הניתנים להחלפה כאשר האריזה הבסיסית תכלול שני צבעים וצבעים נוספים יחכו למעוניינים בחנויות.
ה n79 צפוי לנחות בחנויות גם כן במהלך אוקטובר ומחירו הבסיסי צפוי לעמוד על 350 יורו.
נערך לאחרונה על ידי zivoshri; 28-12-2008 בשעה 19:50.
אם אתם רוצים מענה מהיר פשוט צוטטו אותי