ראיתי פחות או יותר כמה ילדים שיודעים את הקב''א שלהם בעזרת נניח מדור סיירות , ויש כאלה שאפילו דרך האתר יודעים אני מופתע בכלל מכמות הילדים שבנאינטר יודעים פחות או יותר את הנתונים שלהם, האם באתר בכניסה לעתודה שרשום לי "שנמצאתי מתאים להירשם לעתודה"( אך ההרשמה סגורה לי) , מעידה על כך שיש לי קב''א מעל סף מסויים ודפ''ר , ואם כן מהו ... או שכל אחד שנכנס למדור של העתודה רשום לו שהוא נמצא מתאים ורשאי להירשם , וזה לא קשור בכלל לכמה הקב''א שלו??
זה מה שרשום לי -
תלמיד/ה יקר/ה
תלמיד/ה יקר/ה
בשנה הקרובה הנכם עתידים לסיים את לימודיכם בתיכון ולפתוח פרק חדש בחיים - הגיוס לצה"ל.
בתהליך איתור קפדני, נמצאתם ראויים להירשם כמועמדים למסלול העתודה האקדמית - מסלול לימודים ייחודי המאפשר לימודים אקדמים, רכישת תואר ראשון ושירות צבאי כקצינים במגמה שלמדתם באוניברסיטה.
העתודה האקדמית הינה מסלול ייחודי, המאפשר לכם להיות חלק ממערך איכותי, לרכוש ניסיון מקצועי ופיקודי, לתרום לבטחון המדינה, להתקדם ולהתפתח בשירות הצבאי ובחיים האזרחיים בעתיד.
ההרשמה לעתודה מתבצעת באמצעות מערכת ההרשמה לעתודה שבאתר זה.
על מנת לבחור במגמות המועדפות עליכם קראו בעיון את החומר באתר זה בנושא עתודה וכן את החומר שנשלח לביתכם, חשבו והתייעצו, ואז בחרו במגמות.
בתחילת חודש מרץ תתקיים ועדת קבלה ראשונה ובה יקבעו ספי הקבלה למגמות השונות בעתודה. מייד לאחר מכן יונחו, המועמדים המתאימים, לרכוש ערכות הרשמה למוסדות האקדמים. שלב זה יבטיח צירוף המועמדים אשר נמצאו מתאימים למוסדות אלו, אך לא מבטיח קבלתם למסלול העתודה.

ציטוט ההודעה