בלונדינית אחת מצלצלת לחבר שלה ואומרת בהתרגשות: "אתה חייב לבוא לעזור לי!".
"מה קרה?", הוא שואל אותה בדאגה.
"קניתי פאזל מאוד מסובך", היא מספרת, "ואני לא מצליחה להרכיב אותו".
הוא נרגע, ומתוך סקרנות שואל אותה, "איזו תמונה מקבלים בסוף?".
"לפי הציור על המכסה", הבלונדינית מתחילה לספר, "זה נראה כמו תרנגול, אבל יותר טוב שתבוא הנה ותראה בעצמך".
"טוב", עונה החבר ויוצא לעבר הבית. לאחר כעשרים דקות הוא מגיע, והיא מראה לו את החלקים על השולחן.
ברגע שהוא רואה את הפאזל מפוזר על השולחן הוא נושם עמוק ואומר לה, "תראי חמודה, אין שום סיכוי שנצליח להרכיב את הפאזל הזה, אז בואי נשב בשקט נשתה כוס קפה ואחר כך אני אעזור לך להחזיר את הקורנפלקס לקופסה...".
שלושה אנשי עסקים ישבו סביב הבר ודיסקסו כמה הנשים שלהם מטומטמות.
אמר הראשון: "לא תאמינו כמה אשתי טיפשה. בשבוע שעבר היא קנתה בסופרבשר בשווי של 700 שקל, רק בגלל שזה היה במבצע. ואפילו אין לנו מקפיא מספיק גדולבשביל כמות כזאת של בשר".
אמר השני: "אשתך באמת לא משהו, אבל תשמעו כמה סתומה אשתי. שלשוםהיא קנתה מכונית חדשה, רק בגלל שזה היה 'בהזדמנות', ואין לה אפילו רישיון נהיגה".
השלישי, לא חשוב מאיזה עדה, אבל בלונדיני, מודה: "הנשים שלכם דיטיפשות, אבל לא תאמינו לאיזה שיא של טיפשות הגיעה אשתי. אתמול היא יצאה לחופשהבכרתים עם חברות. כשראיתי אותה אורזת שמתי לב שהיא לקחה לפחות 5 חבילות שלקונדומים. ואפילו אין לה זין!
בלונדינית נכנסת לחנות מכשירי חשמל. היא שואלת את המוכר: "יש לכם פה טלוויזיות צבעוניות?".
המוכר אומר לה: "בוודאי...".
הבלונדינית אומרת: "יופי, תן לי אחת אדומה."
איך אומרים בתולה ברוסית?
אין מילה כזאת..
מרוקאי אחד הולך למגדת עתידות.
המגדת עתידות מספרת לו: "אני רואה שאישתך עומדת למות, והגורם למותה יהיה אלימות פיזית קשה!"
מזדרז המרוקאי ושואל אותה: "את יכולה לראות אם אצא זכאי???"
איש זקן עומד בתחנת אוטובוס ולפתע מופיע צעיר עם צבעים בשיער-ירוק כחול ואדום. הזקן פשוט בוהה בו בלי הפסקה. לאחר כמה דקות ניגש הצעיר אל הזקן ושואל: "מה קרה זקנצ'יק, אתה לא עשית מעשים פרועים כשהיית צעיר?" "כן", עונה הזקן, "פעם שכבתי עם תוכי ועכשיו אני שואל את עצמי אם יש סיכוי שאתה הבן שלי".
שאלה: מה משותף בין קפיצת בנג'י ויחסי מין עם זונה?
תשובה: שניהם עולים הרבה כסף. שניהם מסתיימים תוך פחות מדקה. בשניהם אם הגומי נקרע... אתה מת...
-"אמא, מאיפה באים ילדים לעולם?"
-"החסידה מביאה אותם, חמוד".
-"ומי מזיין אותה?"
^^^ חחח!!!
תיירת בלונדינית מטיילת בספרד ואדם מקומי שואל אותה בספרדית: "אבלה ספרדית "(מדברת ספרדית)?
היא עונה: "לא, אבלה מישראל..."
בחג מולד אחד, ילד איטלקי ישב ליד שולחן הכתיבה שלו, וכתב רשימת בקשות לישו. בהתחלה הוא כתב: "ישו היקר, הייתי ילד טוב רוב השנה, אז אני רוצה שתביא לי לחג המולד..." הוא הסתכל על המכתב, מעך אותו וזרק לפח. הוא לקח חתיכת נייר חדשה והתחיל לכתוב: "ישו היקר, הייתי ילד טוב כל השנה, אז אני רוצה שתביא לי לחג המולד..." שוב הוא הסתכל על המכתב, מעך אותו וזרק לפח. לפתע צץ רעיון בראשו של הילד האיטלקי: הוא נכנס לחדרה של אמו, לקח פסל של הבתולה מריה ונעל אותו בארון הבגדים. לאחר מכן, הוא לקח פיסת נייר חדשה ורשם עליה: "ישו היקר, אם אתה רוצה לראות את אמא שלך שוב בחיים..."
שני חברים פרסים נפגשים לאחר שאחד מהם מאחר בחצי שעה.
שואל חברו: "מדוע איחרת?"
עונה הראשון: "נסעתי באוטובוס וזקן אחד איבד שטר של מאה שקל."
שואל החבר: "אז מדוע לקח לך כל כך הרבה זמן להגיע... עזרת לו?"
עונה הראשון: "לא... עמדתי על השטר וחיכיתי שיתייאש..."
מרוקאי רומני ואתיופי בהפסקת צוהריים.
המרוקאי מוציא לחמניה רואה מדבוחה ואומר:
"מה עוד פעם מדבוחה? אם מחר יש לי מדבוחה אני קופץ מהגג!"
האתיופי מוציא אינגרה ואומר:
" מה עוד פעם אינגרה? אם מחר יש לי אינגרה אני קופץ מהגג!"
הרומני מוציא סנדוויץ ואומר:
"מה עוד פעם סנדוויץ? אם מחר יש לי סנדוויץ אני קופץ מהגג!"
למחרת שלושתם נפגשים בהפסקה על הגג,
המרוקאי מוציא רואה מדבוחה קופץ ומת.
האתיופי מוציא אינגרה קופץ מהגג ומת.
הרומני מוציא סנדוויץ קופץ מהגג ומת.
שלושת המשפחות יושבות שבעה אז אישתו של המרוקאי אומרת: "אני לא מבינה, הוא אהב מדבוחה אם הייתי יודעת אז לא הייתי מכינה לו..."
אישתו של האתיופי אומרת: "אני לא מבינה, הוא אהב אינגרה אם הייתי יודעת שהוא לא אוהב הייתי מכינה לו משהו אחר..."
אישתו של הרומני אומרת: "אני לא מבינה, הוא הכין את האוכל לעצמו..."
כורדי אחד עמד לעלות להר תבור במשאית.
שאל אותו דוד: למה אתה עולה ברוורס?
הכורדי: אמרו לי שלמעלה אין מספיק מקום להסתובב, אז אני עולה ברוורס.
לאחר מכן עבר דוד במקום וראה את הכורדי יורד ברוורס.
שאל אותו: מה קרה?
הכורדי: כן היה מקום להסתובב!!!
גרוזיני מרוקאי וכורדי פרצו לבנק. לפתע האזעקה החלה לפעול והגיעו שוטרים. המרוקאי רץ והתחבא מתחת למכונית בא אליו השוטר ואומר: צא צא יגנב!
המרוקאי: אני לא גנב. אני מתקן את האוטו!
השוטר: כן? אז איפה הכלים שלך? ותפס אותו.
הגרוזיני רץ והתחבא מתחת לפרה. בא השוטר ואמר: צא צא יגנב. הגרוזיני: אני לא גנב. אני חולב את הפרה!
השוטר: כן אז איפה הדלי שלך? ותפס אותו.
הכורדי רץ והתחבא מתחת לחמור.
בא השוטר ואמר: צא צא יגנב!
הכורדי: אבל הרגע נולדתי!
צרפתי איטלקי וישראלי מספרים איך הם גורמים הנאה לאשה: אומר הצרפתי: אני שופך עליה שמפניה בכל החורים בגוף, אחר כך מלקק את זה והיא משתגעת. אומר האיטלקי: אני עובד עם ספגטי, מכניס את הספגטי לכל החורים שלה ואחר כך מוצץ, היא משתגעת. אומר הישראלי: אצלינו כלום, זיון רגיל, בסוף אם אני מנגב בוילון, היא משתגעת
קרדיט לאתר אחר

ציטוט ההודעה

תותח אתה