למי שלא שם בוגימן 3 כבר הגיעה להורדה ברשת לבנתיים בגרסאת ה-DVDSCR וללא תרגום.
סיקור:
ז'אנר: אימה.
שפה: אנגלית.
מדינה: ארה"ב.
במאי: גארי ג'ונס.
שחקנים: וו.ב. אלכסנדר, ארין סהיל, אליס גייבל, צ'אק היטינגר, ג'ון לאסקוסקי, קייט מברלי, ג'ורג' מגוויר.
חברת הפקה: Ghost House Pictures.
תקציר:
לאחר שתלמידת מכללה הייתה עדה לכביכול התאבדות של חברתה לחדר, היא נכנסת לתוך סדרה של אירועים מחרידין ולא טבעיים.
כשהיא מנסה לשכנע את שאר דיירי החדר כי בוגימן קיים, הרוע גדל וחבריה לחדר משלמים את המחיר...
עכשיו היא חייבת לעצור את הרוע האולטימטיבי לעצירת הרוע לפני שכל הקמפוס נופל כטרף....
התקציר המקורי באנגלית:
When a college student witnesses the alleged suicide of her roommate, it sets into motion a series of horrific events that cause her to fear the supernatural entity. As she tries to convince the rest of her dorm that the Boogeyman does exist, the evil force grows stronger and her friends begin to pay the price. Now she must stop this ultimate evil before the entire campus falls prey
דעה אישית:
אני עדיין לא ראיתי את הסרט, אני מחכה לגרסאת ה-DVDRIP אבל לפי הסיקור (שדרך אגב אני תרגמתי....) אני חושב שזה הולך להיות סרט מצויין (כמו שאר סרטי הבוגימן) ואני ממליץ לכולם לצפות!
כמובן שהסרט במיוחד לחובבי ז'אנר האימה (למשל אני...)
את הסרט ניתן למצוא להורדה בכל אתרי ההורדות המוכרים כמו שאמרתי בגירסא ללא איכות גבוהה!
קרדיט לאתר סרטים על התקציר ולי על התרגום של התקציר!

ציטוט ההודעה
.