רקע בקטנה אני בן 17 מחיפהה..
קיצר לא משנה זה הסיפור.. לפני בערך שנה +- הייתי ב"קשר" עם איזה אחת וזה לא הכי יפה אבל אמרתי נהיה איתה (לשכב )בתור התחלה ומשמה נתחיל עם היותר רציניות כבר(ד"א אני בתול).. אבל היא שיחקה לי אותה קשה וזה ולא נתנה לי אז אמרתי לאט לאט .. היתקרב היומולדת שלי וכלוםם רק חירמונים וזה.. לפני בהיומולדת שלי היא אמרה לי שיש לה הפתעה והיא לא בכסף אז עשיתי 1+1 יצא מה שרציתי בהתחלה .. והתחלתי לדבר איתה על זה.. וסגרנו אני והיא בשעה כך וכך במקלט .. וככה היה הכל טוב ויפה .. רק שהתחלנו ולא ידעתי כל כך איך להתחיל אז אמרתי לה שהיא תוביל חח .. אז היא אמרה לי להוריד ואני אמרתי לה כאילו בגד בגד והורדנו רק חלק תחתון בלי גוף עליון .. שאלתי אותה מה עושים והיא אמרה לי שעושים ביד ורק אז מחכים קצת שיעמוד שמים את הקונדום ומכניסים .. רק שש-- עשיתי ביד ויצא לי שפיך והזין עדיין לא עמדד באתי להחדיר לה והוא לא עמד.. בקיצור נכנסתי לדיכאון כבר מלאא זמן ופעם ראשונה אני כותב את זה אז אל תעשו מזה צחוק ..
יש לי כמה שאלות
להיות בן 17 בתול זה בסדר או שזה כבר יותר מידי מאוחר ?
אם לא עמד לי זה אומר שיש לי בעיות בגוף או מש'ו או שזה סתם לחץ ..(אהה ולא היתחרמנו באותו יום ולא כלום רק להוריד בגדים וזהו.. ) ?
הבחורה צריכה להיתגרות קודם כל לפני החדירה? או שאפשר ישר שהזין עומד?
מישהו יכול לתת עצות איך להתחיל את הקטע הזה?..
ד.א. אנחנו כבר לא בקשר ..
אהה ומצטער על החפירה חח ...

ציטוט ההודעה