לכל אחד יש את הקבוצה שתמיד או שהוא מפסיד לה, או שיוצא לו תיקו.
יש לכם קבוצה כזאת?
אם כן איזו?
אם לא אל תגיבו![]()
לכל אחד יש את הקבוצה שתמיד או שהוא מפסיד לה, או שיוצא לו תיקו.
יש לכם קבוצה כזאת?
אם כן איזו?
אם לא אל תגיבו![]()
|
|
אצלי בעונה הראשונה והשניה עם ירושליים יצא לי רק תיקו או הפסד.. זה היה עם הפועל ת"א.
כבר פרשתי עוד מעט אני יחזור לשחק
מכבי חיפה.
קשה לנצח אפילו בבית שלא נדבר על לנצח אותם בחוץ.
אבל הקטע שהם טובים אבל לא מתמודדים איתי בכלל על האליפות.
ריאל מדריד.אני עם הפועל ת"א ניצחתי אותם 3:1 ומאז אני מפסיד להם נאחס רציני מה?
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
ולנסיה תמיד רצחו אותי עם סביליה
וסיטי תמיד ניצחו אותי עם ליברפול
עם חיפה לא היו לי מתמודדים, לא בארץ ובהמשך גם לא באירופה.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
עם ריאל תמיד ולנסיה היו ממש קשים, בעיקר ויאה .
לא יודע למה כשהייתי עם טוטנהאם זה היה פורסמות עד שניצחתי אותם 4:0 ושברתי את זה ! D:
Real Madrid ♥
רסינג סנטנדר. אני עם ולנסיה כבר כמה עונות וגם ב-2008 זה קרה לי.
אתם יודעים מה הכי מצחיק? שגם במציאות רסינג סנטנדר היא הכבשה השחורה של ולנסיה כבר מזה שנים!!
גם השנה, גם שנה שעברה וגם לפני שנתיים רסינג נצחה את ולנסיה במאסטייה. גם בעונת 2004 אני חושב שהם נצחו אותם שם.. אני חושב שאם לוקחים את הקבוצות שלקחו מהמאסטייה הכי הרבה נקודות בעשור האחרון זה ריאל מדריד ורסינג סנטנדר (עם עדיפות לרסינג).
עוד קבוצה שחורה שלי: בטיס, בטיס, בטיס ובטיס. כבר שנתיים ברציפות שאני תוקף אותם ויושב להם על השער במשך 90 דקות. החזקתי בכדור 73 אחוז מהזמן, ואז, אציל'ה אמנאנה, איך שהוא תמיד דופק אותי בדקות ה-+93.
את המשחקים האלה אני לא ישכח בחיים. אני מסתכל על בטיס וסנטנדר עוד לפני שאני מסתכל על המשחקים שלי נגד ריאל מדריד וברצלונה (סתם, אבל עדיין).
זה כמו במציאות - ריאל מדריד לא נצחה את דפורטיבו כבר 16 שנה בריאזור, אני לא נצחתי את רסינג במשך 4 עונות במשחק הזה. אגב, גם שהייתי עם ניוקאסל בעונתה הראשונה בגביע אופ"א, רסינג נצחו אותי גם חחח.. פעם אחת זימנתי משחק ידידות כדי לבדוק האם באמת יש בעיה במשחק - הם העלו נוער וגמרו איתי ב0-0 כשדוד ויאה, סילבה, ראול אלביול וכל התותחים שלי היו על המגרש.
התייאשתי כבר.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 11-01-2009 בשעה 10:01.
Siete
הפועל תל אביב ... לשחק נגדם זה סיוט .
נערך לאחרונה על ידי Yaniv Bar Lev; 12-01-2009 בשעה 14:44.
מבינים בכדורסל ? כנסו לכאן ותראו לנו את זה :http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=460885
הייתי עם מכבי ת''א והיה משחק אחד שניצחתי את בני יהודה 1-0
והשאר היה לי נאחס כל השאר תיקו בליגה בגביע הטוטו ובגביע המדינה
עפ ברטון נגד צ'לסי אבל פרקתי אותם אחרי 6 מישחקים 9-1 מוחעחעח
נגד מכבי חיפה עם מכבי תל אביב ממש מעצבנים כול המישחק אני על השער שלהם! 10 שניות לסיום כל מישחק באים איזה מהלך נחמד ומכניסים כוס עמקכקעקע
ה MAIN הסקסי שלי לבינתיים פותח DK
ה MULE השמקסייי שליי *~*3>
אני אם ברצלונה והיה לי בעיה אם 2 חטאפה וריאל מדריד