גף הארדי
ריי מיסטריו
HHH
או גון סינה?
אני אוהב את ריי בגלל התרגילים שלו
619!
גף הארדי
ריי מיסטריו
HHH
או גון סינה?
אני אוהב את ריי בגלל התרגילים שלו
619!
|
|
דיי כבר!!!!!!!! קיבינימט כל משתמש שמגיע לפה עושה דיון כזה!!!!!!! זה הרביעי השבוע!!!!!!!!
אין מנהל לחרא הזה??????
אם אין מנהל לפורום,אני פונה לאחראים באשר הם,תמחקו את הפורום הזה!
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
^^^ אני מנסה להפעיל פה את הפורום בדיונים ,חדשות ספויילרים ותוכניות,ואני מקווה לעלות לניהול כשאני אהיה מותאם לדרישות שצריך כדי להיות מנהל,ואז הפורום הזה יקבל השקעה רצינית!
יש לך ותק של שעתים.אתה לא תקבל ניהול.ווהשקה שלך לא כזאת גדולה.פעם כדי לקבל פה ניהול הייתי פותח 4 דיונים,מעדכן כל הזמן.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
^^^ אם אתה רוצה לנהל פה אז אתה מוזמן,כי זה לא בסדר להסתקל מהצד ולצחוק אם אתה יכול לתרום ולעזור,אז לפחות תכבד אנשים (כמוני) שכן רוצים פה לעורר את העיניינים. ולא מתעצלים להביא תוכניות,ספויילרים,חדשות ועוד המון הפעלה.
אחי אתה לא כזה משקיע רכמו שאתה חושב.לי כבר אין זמן ואני כבר הבאתי את חלקי בכל פעם מהפול פעמים שניהלתי פה.
![]()
^^^ אני אשקיע יותר,כי עכשיו אני בתקופה של מבחנים לתעודה ובעוד שבוע אני מסיים את כל המבחנים אז אני הולך להעיר את הפורום הזה כמו שהוא לעולם לא היה